** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by mimi_dumy

Heloo,

Am intrat si eu sa vad dau o veste nu tocmai buna: sarcina mea s-a oprit in evolutie (arata de 6,6 sapt cand tb sa fie de 10,3 sapt), azi am facut si curetajul de rigoare si urmeaza sa primesc rezultalele la analize ca sa vedem care a fost cauza.
Acum incerc sa-mi revin, dar imi este foarte greu.

Mi-a placut atmosfera de aici si primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o la inceput.

Va pup si va doresc sa aveti o sarcina usoara, o nastere super usoara si rapida, copilasi frumosi, sanatosi si mancaciosi.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Imi pare rau de pierderea ta, dar uitate la Daria si totul se schimba.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

mcrissa Imi pare tare rau. Multa sanatate!
mimi_dummy Iti urez sa treci cat mai repede peste durerea asta!

Liviana, eu am de gand sa stau acasa 6 luni. Apoi tre' sa ma intorc la servici ...din motive financiare. Insa parerea mea e ca daca nu-i musai sa ne intoarcem la servici, 1 an ar trebui stat cu bebe acasa.
La Maria nu facusem imprumut sa luam casa, ne descurcam cu banii si am stat acasa 1 an si 3 luni...
Didialex, in Darmstadt, pe langa Frankfurt. Si am mai facut o plimbarica pe la Oberkochen.

Eu sarbatoresc ziua nationala prin munca...:)...am venit la servici ca sa ma odihnesc...hehehe
O zi frumoasa sa avem si nu mancati prea multe sarmale sa nu va cada greu!...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mcrissa ....i-mi pare rau de pierderea ta,nu pot sa-ti urez decat sanatate si sa fi puternica , ca sa treci repede peste asta.Dumnezeu ii mare si va vindeca aceste rani.

fetelor deja in sufletul meu a incoltit fara sa vreau o frica.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Mcrissa, Mimi mi-au dat lacrimile, speram ca vestile rele s-au oprit aici. Va inteleg perfect si eu am trecut prin asta in primavara.

Mica 16+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Brambushca te-am trecut in listuta. Cat despre muraturi he he noroc ca am un butoi mare.

Mica 16+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Vai ce vesti proaste!!! mimi dumy si mcrissa imi pare extrem de rau pt socul pe care il aveti acum! Eu la vesti de genul asta ma bochez si nu mai stiu ce sa mai spun!

Fetelor eu voiam sa intru repede azi si sa va multumesc pt mesajele frumoase pe care mi le-ati scris cand ati vazut pozele lui bebe. Mi-au ridicat starea de spirit suuuus suuus!

Azi am avut liber asa ca am fost sa imi ridic carnetul mamei si al copilului. ( e un fel de cartulie in care mama si medicul completeaza fel si fel de date de pe parcursul sarcinii si evolutia bebelusului dupa nastere: vaccinuri, inaltime greutate etc). Eh, de azi sunt "oficial" graviduta cu patalama. Am primit si 2 cupoane pt reducere la analizele de sange ( auzisem ca se primesc mai multe gratuitati- gen cupoane pt echo, analize de sange si urina etc , dar vad ca "zgarcitii" din prefectura mea atat mi-au dat). Tante de la ghiseul respectiv a fost super amabila si cu chef de vorba cand a vazut ca vb japoneza ( m-a intrebat cate in luna si in stele si mi-a explicat o gramada de chestii care mai tarziu or sa imi faca viatza mai usoara: cum/unde ma inscriu la cursurile de gravide, gratuit, cum trebuie sa completez actele pt internare, mi-a zis ca daca bb are mai putin de 2500g se primesc niste bani de la asigurarea medicala, cum il inregistrez pe bb la primarie etc. Ce mai, instructaj in toata regula! Chiar o sa mi le notez intr-o agenda, ceva , ca sigur uit. )

Apropo de oboseala: si eu vad ca am inceput sa respir mai greu, sa ma misc mai cu incetinitorul. Ieri, la masa, ii povesteam sotului meu ceva si m-am trezit gafaind de parca alergasem 1 km.

Ma duc sa mai citesc brosurile pt mamici pe care le-am primit azi.

POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

mcrissa si mimi_dumy, imi pare tare rau pentru pierderea voastra
Viata ne supune uneori la incercari foarte grele, dar trebuie sa ne pastram speranta si sa credem ca totul va fi bine pana la urma.
Va pup si Domnul fie cu voi

17+ si

[url=http://image.lafemmebonita.com/c/f216848.jpg[/url]Bebe in burtica[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

mcrissa si mimi_dumy, mi-a stat pulsul. ma gandeam ca daca am trecut de perioada de 12 saptamani surprizele astea neplacute vor inceta sa apara. stiu ca teoretic (din pacate) se pot intampla inca multe, dar chiar si asa....sa va dea dumnezeu puterea sa treceti peste intamplarea asta trista, sa va reveniti si sa reveniti la odisee.

eu nu am prea activat ieri si azi, am fost cam lenesa. ieri m-am cam ofticat (ca sa nu zic enervaz de-a binelea). am fost in oras sa imi iau niste pantaloni de graviduta, pentru ca cei pe care ii am incep sa ma stranga la burtica. ei bine, nu am gasit nimic potrivit. cei care imi erau buni la burta erau foarte stransi pe crac, si invers...pai astia cred ca imi creste numai burta, curu nu???? offfff...partea proasta e ca saptamana viitoare sigur trebuie sa-mi gasesc ceva. ramane de vazut.

didialex, da, lucrez cu norma-ntreaga in cadrul unui hotel, am un job tare naspa, foarte obositor fizic, dar pe de alta parte am mare noroc cu seful meu cu care ma inteleg foarte bine si care mi-a explicat ca legea de protectie a gravidelor e foarte stricta in germania, si pentru domeniul hotelier si mai aspra. acum mai am inca o saptamana concediu legal, si apoi o sa merg pentru o perioada la servici (anul asta va trebui sa lucrez de sarbatori...cahhhhh), dar probabil ca in momentul in care o sa-mi mai creasca burtica nu o sa mai merg. ma rog, si faza cu mersul la servici e asa, un soi de parfum...ca am voie sa fac cate pauze vreau si cand vreau, inclusiv sa ma intind in pat, mai mult ma plimb de colo colo si astept sa treaca cele noua ore ca sa merg acasa. dca nu mi-ar trebui banii (salariul intreg)probabil ca totusi nu m-as obosi nici pentru plimbarica aia.

spunea cineva de muraturi. doamne, si eu mananc castraveti murati cu borcanul, am mereu grija sa am cateva borcane in beci, rezerva. sotul meu se amuza foarte tare si imi spune ca e bine daca raman numai la castraveti murati...sa nu-l scol noaptea sa il trimit sa imi aduca chestii, ca aici e mai naspa cu non-stop-urile, nu ca in romania unde la fiecare colt de strada e un magazin deschis zi si noapte.

azi e intai decembrie si presupun ca majoritatea aveti liber si va bucurati de week-end-ul asta prelungit. noi nu sarbatorim ziua asta nicicum, dar eu ma bucur ca duminica e primul advent (desi sunt ortodoxa) si o sa ma apuc maine sa imi impodobesc casa de iarna.

m-am intins tare mult, dar ma veti ierta.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele din Buc, vine vreuna din voi la inaugurarea luminilor de Craciun? Noi mergem la ora 18 la Universitate..

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Si eu am o mare pofta de muraturi si de ciorbe acrisoare, am tot mancat de la inceputul sarcinii si vad ca tot nu mi-a trecut. Si mai imi plac chestiile sanatoase, fructe, cereale, laptic, si mancare gatita de mine

17+ si

[url=http://image.lafemmebonita.com/c/f216848.jpg]Bebe in burtica[/url]

Mergi la inceput