** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (13)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, nu-i nimic, o sa vezi ceva artificii si in pozele pe care sper sa le pun in curand. Nu pot scrie mai mult acum caci Matei da tarcoale PC-ului...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burtici!

Am si o intrebare daca ma poate ajute cineva cu o parere: ieri si azi am simtit cum mi se intareste burta...nu ma doare deloc, doar pentru cateva secunde se intareste pe mijloc, cam ca atunci cand ai gaze si ti se contracta muschii abdominali...Aveti idee ce poate fi? Ar trebui sa ma ingrijorez?

Madi

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by dianalaura

chris27, te inteleg perfect... gandeste-te insa ca tu il simti, chiar daca mai rar, si ai o dovada cat de cat palpabila ca e acolo, si ca e bine...Eu inca nu il simt, maine trec in 16 sapt, au trecut deja 3 sapt de la ultima ecografie, cand am vazut ca bebe e fericit si jucaus ... si mai am de asteptat inca 3 sapt pana sunt programata la o alta ecografie....

Dianalaura, si eu simt la fel, sunt in 17 saptamani si nu il simt inca pe bebe, am fost la ecografie acum o luna si...si tare sunt cu sufletul la gura pana la urmatoarea eco care este de-abia peste o saptamana. In plus am si niste contractii, cred eu, si sunt cam ingrijorata.

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna fetele,
de cand cu vestile fetelor care au pierdut sarcinile, i-mi monitorizez fiecare durere de burta...sincer mi frica si stiu ca ma intelegeti.miercuri am programare la eco sa-mi vad puiul ...atunci avem 12 sapt si avem ce masura.am avut doua zile cam cu multe umblaturi(iar eu am placenta jos inserata) , cumparaturi ..alea, alea si seara am simtit o mica durere de burtica ..dar care o cedat la scurt timp..dar evitabil m-am gandit la relatarile fetelor noastre.am mai avut si hipotensiune...nasoala stare.oricum ma rog la dumnezeu sa ne fie bine la toate.

madi cat timp contractiile sunt nedureroase, nu ai de ce sa-ti faci probleme.uterul se mai contracta din cauza ca se dezvolta.

pupici fetele,

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Haideti fetele sa ne schimbam atitudinea...azi noapte m-am trezit plangand, am visat cum o prietena imi relata cum a pierdut ea sarcina... era atat de real totul, incat....
Am stat azi si am analizat.. si mi-am dat seama ca nu e bine pt bebe sa fiu suparata, si agitata... asa cum sunt de 2 zile de cand am primit vestile acestea atat de nasoale de la fete...
Pt puiul meu o sa incerc sa fiu tare si sa devin iar optimista si vesela.. asa cum ii place lui bebe sa fie mamica lui...si ma gandesc ca o sa simt si eu bebe-ul, poate nu anul acesta, ca e primul (fetele care sunt la al doilea bebe sunt mai fericite, il simt mai devreme..), dar prin ianuarie sigur o sa faca ring de dans la mami in burtica...[roker. Cumnata mea a simtit si ea copilul doar la 21 de sapt, asa ca mai am ceva de asteptat...
Cred ca le datoram asta nostri, si cred ca si fetele care au trecut prin aceasta grea incercare ar vrea ca noi sa ne revenim, sa radem si sa fim optimiste... in loc sa stam si sa ne plangem una alteia de mila.. si sa devenim niste nevrozate paranoice.
o sa ne ajute sa ne revenim!

dia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

mimi_dumy, mcrissa imi pare rau. Ma rog la D-zeu sa va dea forta sa acceptati ceea ce nu puteti schimba si sper sa va intoarceti in curand la odisee.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Dianalaura, ai dreptate. Ca sa putem merge inainte trebuie sa fim optimiste pt bebelusii nostri.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Dragele mele,

Am fost si eu la echo si am vazut putica baietelului meu. Sunt foarte fericita. Mi-am dorit baiat si am simtit ca e baiat.
Mi-au facut echografie stadiul 2, asa o numesc ei, unde masoara fiecare organ. A durat 45 de min echografia, si totul e ok. Multumesc lui Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Diana Laura, te inteleg perfect prin ce treci. Si eu am asteptat cu sufletul la gura 5 sapt. sa-mi vad bebelul.Sarcina mea este high risk si de cate ori ma duc la echo stau ca pe jar. Intr-adevar sunt cele mai lungi saptamani. Nu vreau sa scriu pe site in ce hal de paranoia am fost si sunt in continuare, dar daca simti nevoia de o incurajare, de orice sfat , poti sa-mi scrii pe adresa mea de mail arthuranabrumfeld@yahoo.com, si-ti voi raspunde imediat.
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

felicitari, arthurana, ca ti-ai vazut bebicul, si ca e ce iti doreai. pun pariu ca si daca era fetita tot asa de emotionata erai ca ai vazut-o, si la fel de fericita ca e sanatoasa si creste acolo in burtica. dar daca ti-ai dorit sa fie baietel si si este, cu atat mai bine. si daca i-ai vazut si putica, e si mai fain (eu sunt putin dezamagita ca doctorita mea e putin zgarcita cu detaliile, dar lasa, noi sa fim sanatosi, restul nici nu mai conteaza).

despre crizele si nerabdarea dintre ecografii, ce sa va zic? daca as putea sa ma duc zilnic ar fi cel mai bine, cred....asa, nu imi ramane decat sa numar zilele pana la urmatoarea ecografie si sa sper ca totul decurge cum trebuie.

o duminica placuta.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput