** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theolumi spune:

DRAGELE MELE,

va rog din sufletel, ajutai-ma sa dau de doctorul iosup, macar pentru o programare tarzie... la triplu test si la eco morfologica...

am inteles ca este la un CMU

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Theolumi suna-l la numarul acesta de telefon: 0724 464646 (raspunde asistenta dar nu stiu pana la ce ora). Este de la cabinetul lui Tutunaru unde Iosup face ecografii in fiecare marti, parca. Aici ai sanse mult mai multe sa te programezi mai repede decat la CMU si ecograful este 3D performant. Iar asistenta este super draguta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

Mica datele mele sunt : UM 02.09.2006, DPN 09.06.2007 si DN 28.12.1977. Merci mult!
Fetelor voi cum stati cu pofta pentru muraturi? Eu mi-am terminat toti castravetii murati din camara si ma cam ia sotul la rost ca nu mai avem de Craciun. Dar castraveti as putea manca incontinuu, in rest pofte speciale nu prea am avut.

Oana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Heloo,

Am intrat si eu sa vad dau o veste nu tocmai buna: sarcina mea s-a oprit in evolutie (arata de 6,6 sapt cand tb sa fie de 10,3 sapt), azi am facut si curetajul de rigoare si urmeaza sa primesc rezultalele la analize ca sa vedem care a fost cauza.
Acum incerc sa-mi revin, dar imi este foarte greu.

Mi-a placut atmosfera de aici si primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o la inceput.

Va pup si va doresc sa aveti o sarcina usoara, o nastere super usoara si rapida, copilasi frumosi, sanatosi si mancaciosi.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

mimi_dumy... ce rau imi pare... nu imi plac asemenea vesti... nu as vrea sa se intample nimanui asa ceva...Nu am patit-o din fericire nicioadata, dar nu stiu cum as putea trece peste asa ceva.. Oricum, poate majoritatea zic..asta e.. nu considera copilul asta viu pana in momentul cand se naste... insa tu ca mama stii ca e viu, il iubesti din prima clipa in care l-ai conceput, si e o pierdere la fel de mare ca si cum ar fi un copil nou-nascut, cu acte in regula....
Imi pare sincer rau, si sper ca in timp sa reusesti sa treci peste aceasta pierdere.. si cine stie, poate in curand o sa ai o noua sarcina care sa te umple de bucurie

dia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

fetelor, eu ies. E deja 10, pana mai fac un dus si mai schimb impresii cu sotul meu, se face ora 11. Si dimineata ma trezesc mai devreme ca de obicei, doar v-am spus ca merg la tara la bunici...
Noapte buna tuturor... si somn usor.
Dimineata nu o sa ne vedem, in schimb pe seara sigur o sa intru sa vad care ce ati mai facut peste zi..

LA MULTI ANI ROMANIA!

dia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

Mimi_dumy e o veste cutremuratoare. Imi pare sincer rau pentru pierderea suferita. Orice ar zice oricine acum nu prea poate sa-ti aline durerea, insa o sa vezi ca timpul le vindeca pe toate. Am pierdut si eu o sarcina gemelara la 22 de saptamani dar incetutz mi-am revenit si am avut curajul s-o iau de la capat. Trebuie sa fii tare in aceste momente si sa stii ca noi suntem cu totii alaturi de tine!

Oana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mimmi dummy nu am cuvinte dar i-ti inteleg perfect suferinta, si eu am trecut prin asa ceva anl trecut.ma rog ptr tine sa-ti usureze Dumnezeu suferinta....sa reusesti sa treci peste asta cat mai repede cu putinta si sa revii la odisee.

fetelor m-au atins si pe mine insomniile, dupa ce ma trezesc la pipi nu mai pot dormi cam vreo ora dupa. dar incet , incet ...adorm.

pupici

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

fetelor am sufletul si trupul sec si gol.
puiul meu a plecat ieri la ingerasi.nu am simtit vreodata o durere mai mare.
el se oprise din evolutie la 12 saptamni.

Mcrissa 15+ bebe strumph-ul meu asa creste broscutza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by mcrissa

fetelor am sufletul si trupul sec si gol.
puiul meu a plecat ieri la ingerasi.nu am simtit vreodata o durere mai mare.
el se oprise din evolutie la 12 saptamni.

Mcrissa 15+ bebe strumph-ul meu asa creste broscutza lui mami

Imi pare rau puiule. Of, ce o fi in sufletelul tau. Incearca sa plangi daca crezi ca asta te va linisti si sa vorbesti cat mai mult sa te elibereri din durere.
Sa te gandesti ca va fi bine. Iti vei tine si tu puiul in brate!

Mergi la inceput