** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (13)
Raspunsuri - Pagina 18
piticasigogosica spune:
![]()
![]()
Eu v-am mai zis,ca mananc litere sau le inversez.Cred ca de la cat vorbesc...
sau de la foame(in general)![]()

poze
Iri +14 si Iris
dianalaura spune:
Da, eu am intrebat cine da banii pe concediul prenatal. Vedeti voi, eu am lucrat pana la sfarsitul lunii septembrie la o firma, dar unde s-au facut restructurari. Si cum eu eram ultima venita, plus unde mai pui la socoteala ca eram pe durata determinata... a trebuit sa plec "cu acordul partilor". Asta e.. am semnat si am inceput sa imi trimit CV peste tot.. pana cand in 14 sept, cand trebuia sa imi vina ciclul... ia-l de unde nu e!
. Am asteptat pana pe 16 sept., cand mi-am facut testul...si, cum era de asteptat.. 2 liniute sedeau cuminti si ma asteptau... Am dat fuga la farmacie si mi-am mai cumparat unul, pt siguranta... pozitiv, normal.
Va dati seama ce situatie aiurea, mai ales ca trebuie sa ai 12 luni lucrate inainte de a naste pt a primi indemnizatia de crestere a copilului.
Asa ca nu am mai stat, m-am dat peste cap si m-am interesat pe la Directia Muncii, si mi-am gasit o firma mica la care mai lucrasem eu inainte si cu al carui patron sunt in relatii bune si m-am angajat la firma lui. Stau acasa, iar contributiile pe care ar trebui sa mi le retina din salariu si cotizatiile pe care trebuie sa le plateasca angajatorul le achit eu.
Nu aveam ce face... mi-am platit toate contributiile de atata vreme si acum cand sa am nevoie, sa nu mi se dea.. Oricum am vorbit la Directia Muncii despre chestia cu 12 luni lucrate inainte de a naste, insa nu e obligatoriu 12 luni lucrate non stop. Pana in luna iunie anul acesta, daca munceai o singura zi intr-o luna, ti se considera luna intrega. Insa din iunie trebuie sa nu ai intrerupere mai mult de 15 zile.
Si eu acum ma gandeam ca daca intru in concediu prenatal de pe la sfarsitul lui martie, imi va plati statul concediul, si nu va mai trebui sa cotizez eu la angajator.
dia 15+
mica0307 spune:
Iri da lui bebe nu prea il place la Mac dupa cum vad![]()
Brambushca nu am datele tale ca sa te trec in listuta. Mai scriele o data.
Fetelor ce aveti de gand sa faceti zilele astea libere???

Mica
16
Poze
stefaniya spune:
Bine v-am gasit mamici,sper sa am si eu loc aici ca sunt mamica de aprilie
*****BEBE*****
pauly spune:
iri , didialex 

eu mai mult ca sigur stau acasa si de 1 Decembrie si in weekend...poate am sa fug pana la metro sa-mi cumpar broccoli si branza de vaci(eu am si lipsa de calciu), iar laptele nu pot sa-l vad.
recunosc si eu sunt dependenta de
, de cum ma trezesc descid calculatorul sa va citesc mesajele.
felicitari fetelor care au simtit primele miscari ale bebelusilor.
11+
mica0307 spune:
Stefanya te asteptam oricand pe la noi sa ne povestesti ce face bebicul tau. Ca doar e mai mare. Si mai invatam si noi lucruri noi
Pauly cred ca toate care intram aici in fiecare zi suntem dependente de
. Asta e primul lucru pe care il fac cum ajung la serviciu + ca stau toata ziua cu el deschis. Si mai am net si acasa asa ca mai intru si de aici de cateva ori sa vad cine mai scrie si ce lucruri frumoase ni se mai intampla.
Pupici,
Week-end placut
Mica
16
Poze
stefaniya spune:
Da,multumesc!
Da,la mine bebele a miscat cam de vreo 3 saptamani.Sunt miscari care difera de la o saptamana la alta dar mai mut noaptea.Sper sa nu fie asa si cand voi naste,adica sa fie activ mai mult noaptea :)
E cuminte el/ea(inca nu stiu ce e),ma lasa sa mananc orice,toata sarcina m-am simtit excelent fara nici un fel de problema.
In rest se b
ucura si el alaturi de ai vostrii aici pe site
*****BEBE*****
eimotto spune:
Buna seara burticutze
Noi tot pe seara ne facem aparitia. Astazi am avut o zi super agitata la serviciu (ne-am mutat birourile dintr-o camera in alta, in cadrul firmei
)
Iri - eu dimpotriva, de cand sunt gravi as manca numai de la mac si kfc numai ca ma abtin ca nu-i sanatos. Micuta ta cum reactioneaza la gandul ca va avea un fatior/surioara?
Mica datele noastre sunt:
UM - 3 august 2006
DPN - 15 mai 2007 (daaar cred ca voi naste mai devreme deoarece e a doua cezariana si am inteles ca nu se asteapta pana la termen)
DN - 29 dec 1974
Va pup, La multi ani Andreelor si Andreilor si va doresc un weekend placut
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
18+ (cred)
ckristina spune:
buna seara burticute!n am mai intrat de multa vreme pe net si incerc sa va prind din urma.
dianalauradin cate stiu eu poti sa ti mai iei concedii medicale de la dr de familie.primele 17-18 zile (in cazul firmelor mari)ti le plateste angajatorul si restul le plateste statul. ti ar fi de folos aceste conc med de la med de fam macar 2 sapt pe luna sa nu mai platesti tu contributiile.in afara concediului de sarcina si lauzie mai ai dreptul la 90 zile de conc med in ultimele 12 luni lucrate(poti imparti cele 90 zile pana intri in prenatal).
va pup pe toate si va doresc numai bine.
la multi ani sarbatoritelor!