** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (13)
Raspunsuri - Pagina 17
dideip spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CARE ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME ASTAZI, SANATATE SI MULTE BUCURII.
Acum am terminat treaba la servici si sunt putin mai libera, asa ca am si intrat sa va citesc (cu nerabdare).Eu acasa nu am net si tare greu imi este fara voi in weekend dar cand voi naste, uffffff.
Fetelelor, colegutele mele de la contabilitate au ramas mute cand le-am spus de un salariu bonus la nastere(asa de destepte sunt ca nici nu sau sinchisit sa caute in monitor)au ramas paf, dar imi pare rau pentru fetele care au nascut pana acum(sa nu credeti ca sunt putine si nu au primit un sfant.
Paula
17+
http://community.webshots.com/user/dideip
lbelciug spune:
Eu n-as sfatui pe nimeni sa revina la servici inainte ca bebe sa implineasca 6 luni. Dupa parerea mea este musai sa fim cu el min 6 luni. Eu mi-am propus sa revin la munca in ianuarie 2008, deci clar o sa-mi iau CO inainte de prenatal pt perioada lucrata pana atunci.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
dideip spune:
Fetelor ce ma bucur cand vad ca se umple listuta noastra de gravidute si se mai inroseste
se mai albastreste
nici nu va puteti imagina ce placut este. Si ma bucur ca avem cui sa impartasim toate problemele nostra, daca noi nu ne intelegem intre noi atunci cine?Va pupacesc
Paula
17+
http://community.webshots.com/user/dideip
Amely spune:
Multumesc!
fetele destepte!
Asa ma gandeam si eu, CO e bine sa il luam inainte de prenatal, mai ales ca nu vreau sa renunt la CIC, D-ne fereste! chiar daca nu stau 2 ani, am de gand sa stau cu bebe cel putin 1 an.
Dideip
, tu esti sigura de chestia cu salariul bonus? sau e doar in anumite conditii, adik nu pt. toate gravidutele? si la firmele private? spre rusinea mea, marturisesc ca habar nu aveam
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
16+ 
piticasigogosica spune:
Buna fetelor
LA MULTI ANI ANDREEILOR!!!!
Ma bucur ca reusiti sa simtiti primele miscari,nu-i asa ca e fantastic?!!![]()
Eu inca nu le-am simtit sau nu mai sunt asa atenta.Tocmai ca citeam acum de voi si stand un pic aplecata pe burtica cum un"fluturas" m-a fulgerat
.Dar astept sa-l simt mai des ca sa zic ca au fost primele miscari.
Apropos' se spune ca de cand simti primele miscari mai sunt exact 5 luni de sarcina.Acum depinde de ce percepem ca primele miscari.De ex cu Iris am simtit prima data pe 14 august si am nascut pe 29 ianuarie ![]()
In legatura cu obositul.Si eu am inceput sa obosesc vorbind
si unde mai pui ca asta e meseria mea,vorbesc intr-una!![]()
Plus ca acum laptopu m-i se pare o piatra de moara chiar daca il car f putin.
Si eu m-am cam ingrasat,din pacate cantarul s-a stricat si nu ma mai pot cantari.Dar cred ca imi cumpar altul.
Sa nu faceti ca mine:tocmai ma mancat de la Mac si am o senzatie de scarba...
.Si am zis ca nu mai fac!!!!
Maine e ziua nationala.Ce faceti? 
Iar mi-e somn...![]()
poze
Iri +14 si Iris
piticasigogosica spune:
Merci Mica pentru pozitia "de top"![]()
Asta fiindac asa a rezultat la ultima eco,dar cine stie...
Oricum sunt mai apoape de Poohy,asa cum ne arat si varsta sarcinii.
poze
Iri +14 si Iris
dianalaura spune:
Mai fetelor, ce nasol de voi ca nu aveti net acasa...e foarte bine cu el.. acum mi-am dat seama ca incep sa fiu dependenta de forum... cum eram de mirc acum vreo 6 ani...
Eu stau acasa, asa ca primul lucru pe care il fac dimineata cand ma trezesc e sa deschid calculatorul... apoi stau pe forum...acum tocmai am venit din oras si ce sa vezi.. primul lucru vin si deschid calculatorul.. asta e dependenta..
Maine ma cu cu maica-mea la tara, la bunici, sa facem curatenie
pentru Craciun... dar pana atunci o sa imi fac niste curatenie prin dulap... sa mai duc la tara din hainele care nu imi mai sunt bune... n-are rost sa imi tin dulapul plin de lucruri pe care nu le mai pot folosi...
Mai povestim mai incolo
dia 15+
pauly spune:
buna gravidutele mele,
nu am fost prea activa pe forum azi
, dar am iesit cu putina treaba cu sotul meu(am profitat ca nu mio fost foarte greata) dar mi-am facut iluzii degeaba, greata mo apucat pe drum (nasoala faza), am stat tot cu capul pe geam la aer, si am avut si o cadere de tensiune,cred.am maetit brusc in magazin si o inceput sa ma doara capul, amestecat cu greturi o combinatie groaznica.asa ca toata ziua am stat in pat cu simptome de tot felul.
.
i-mi cer scuze
ca nu va raspund la fetele din paginile anterioare dar nu tin minte intrebarile(probabil din cauza starilor de ameteala si cap greu).sincer mi greu sa gandesc.![]()
LA MULTI ANI ANDREELOR SI ANDREILOR.

si eu am experimentat faza cu stranutul ,acum vreo 3 sapt, iar doctorul mio zis sa incerc pe cat posibil sa nu stranut ca nu face bine in sarcina , mai ales persoanelor ca mine(care au placenta jos inserata).deci incercati pe cat posibil sa nu stranutati.
iar despre obosit, si eu obosesc foarte repede, azi pe unde am fost cauta un scaun sa stau jos...oboseam de la cativa pasi.
mcrissa sper sa vi cu vesti bune.noi toate ne gandim la tine.
va pup fetele,
11+
DidiAlex spune:
La multi ani! Andreea si Andreicare sunteti ca nu va stiu....

Pauly,inca putin si scapi. mi-e mila de tine cu gretzurile. Oricum intr-o luna or sa fie uitate.
Miniuta, imi pare rau ca esti totusi departe. Dorul asta de casa te omoara. Noi mergem anual si anu asta as fi mai mers io odata dar a inceput copilul gradi si totusi nu vroiam sa plec fara bb la purtator![]()
Am vazut ca mai sunt fete din orasul tau pe forum. Da strigare, nu stii de unde sare iepurele. Tu lucrezi?
Iri, lucrezi cumva la radio sau esti profa? de tre sa vb asa tot timpu.
Se pare ca numai io slabesc in continuare, am ajuns la dr cu 1 kg mai putin ca acum 3 saptamani si manac nene nu gluma, gutui. 5 kg in 8 zile
. mi-am luat din piata 5 kg de mere, 5 de pere si cand am simtit mirosul de gutui am luat si 5 de gutui. am plecat de la piata incarcata ca din p-ta moghiros.
Amely, DA, e sigura faza cu bonusul daca parcurgi pasi si vezi in ce stadiu te afli.
Cat despre concediu si io credeam ca o sa stau cateva luni si sunt deja cateva luni dupa 2 ani![]()
Dianalaura, tu erai cea care a intrebat de unde se primesc banii pe concedii? am raspuns io pe aici pe undeva.sper sa te fi lamurit.
Cristalina ai plecat din DE si ne-ai luat si soarele,,ntz, ntz, ntz. In ce oras ai fost?
Felicitari mamicilor care isi simt pui. Noi inca nu, dar suntem mici.
Maine e sarbatoare deci se lasa cu chef asa ca am facut piftie si poate maine cozonac ca ne strangem mai multe familioane si aducem fiecare cate ceva specific romanesc. Ca la nemtii se servesc doar niste salate
. Nu prea le au cu gatitul sau nu am auzit io.
piticasigogosica spune:
Fetelor sa nu faceti ca mine sa mnacati de la Mcdonalds.Simt ca mor
Mi-e o greata ...dra nu vomit.Mi-as dori sa vomit,sa dau tot afara,de fapt mi-as dori sa ma intorc pe dos si sa ma curat 
Acum manac de zor o lamaie si mi-e teama sa m-i se fac rau si de la asta.
Didi sunt un fel de profesoara
,sunt consultant de Sisteme de Management si practic munca mea consta in a merge pe la clienti(firme) si sa le spun ce sa faca, cum sa faca, sa se organizeze si astfel sa se certifice cu ISO 9001.Mai tin si cursuri(mai rar).Asa ca vorbesc 90% din timp...Si sa ma vezi pe la 8-9 luni cum gafai,ca eu m-am angajat in contracte pana prin aprilie-mai ![]()
![]()
Pauly,hai ca trece si perioada asta...
poze
Iri +14 si Iris