** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

da da, vali5, fa neaparat poze la bran!!! eu sunt din brasov si mi-e un dor nebun de casa (unde nu am fost de doi ani deja, si unde nu o sa ajung probabil inca un an) asa ca orice poza facuta acolo sau prin imprejurimi ma atinge pana la lacrimi (imi face bine). unde nu mai pui ca branul e minunat, un loc numai bun de relaxat...have fun!!!!

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Miniuta, pana pune Vali5 poze, ia la mama de aici ca sa-ti treaca dorul de casa. Sunt din zona Moeciu, facute acum o luna.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

ibelciug, esti tare draguta ca te-ai gandit la mine. am vazut pozele tale cand le-ai postat, si am oftat din greu, am prieteni in bran si branut si nu vreau sa ma repet cu dorul de casa....am vazut pozele pentru ca eu am citit toata odiseea de la bun inceput, am vazut cred aproape toate pozele postate de voi, si am plans si tremurat cu toate cele ce au avut probleme. faza e ca abia ieri mi-am luat inima-n dinti sa ma inscriu si sa postez si eu. dar poate recuperez acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Miniuta, ma bucur ca ne-ai urmarit si pana acum, dar te rog sa iesi din umbra si ne comunici emotiile tale. Ne face bine sa ne incurajam reciproc, asa ca nu te izola.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

nu am de gand sa raman in umbra, ca altfel nu ma mai inscriam nici ieri...am asteptat asa de mult pentru ca sarcina a debutat cu sangerari usoare si am stat acasa foarte mult timp (cinci saptamani jumate) in care nu am putut (nu stiu, nu am fost in stare) sa zic mai nimanui de sarcina...am trecut prin toate grijile si eu, am scapat de una mare, si anume de greturi, adica am doar unele foarte usoare (cand ma gandesc ca multe suferiti zi si noapte ma apuca groaza). acum sunt mai relaxata, astept maine sau vineri rezulatele analizelor de sange de la masurarea pliului nucal, dar nu vreau sa ma gandesc la prostii pentru ca masuratorile de la ecografie au iesit foarte bine.

oricum, o sa recuperez (sunt sigura) de acum incolo cu scrisul.

multumesc inca o data de primirea calduroasa (care imi face foarte bine, pentru ca aici sunt infiorator de singura).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Buna seara burticute

Multumim de primirea calduroasa. Am mai scris eu un mesaj de dimineata dar pen'ca sunt incepataore a trebuit sa fie moderat...si a fost moderat pana acu sera cred. Asta e, ne facem si noi mari
La mine fiind a doua sarcina am inceput sa il simt deja pe bb si sunt taare fericita. Nu e nici dimineata si nici seara ci dupa amiaza (si ieri si astazi cam pe la aceesi ora)

Va pup

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 17+ (cred)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Alyna24, pe la ce ora ai fost aseara la eco? Ca si eu tot la Iosup am mers.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burtici!

Bun venit noilor viitoare mamici, si felicitari celor care stiu deja ce culoare are caruciorul lui bebe.
Eu sunt putin trista ca ar fi trebuit sa il vad pe bebe lunea asta, insa doctorita mea a avut probleme si m-a amanat cu vizita pana pe 9 decembrie. Pana atunci am facut triplu test si acum astept cu sufletul la gura rezultatul. Am mari emotii!!! Apoi pe 20 decembrie ma duc la Iosup la eco morfologica si atunci o sa stiu si eu probabil ce pui am in burtica. Sper doar ca totul sa fie bine. Mie pana acum toata lumea mi-a previzionat ca voi face baiat. La ultima ecografie, facuta pe la 12 saptamani doctorita mi-a spus ca banuieste ca e baiat, dar a mai spus ca se si poate insela. Asa ca astept urmatoarea vizita sa vedem.

Am si eu o intrebare: voi simtiti ca obositi mai repede decat inainte? Eu dupa ce urc un etaj cam gafai si imi cam trag rasuflarea. Inainte nu mi se intampla. Mai am doua zile si intru in saptamana 17 si ma gandesc: nu o fi prea devreme sa obosesc?

Am vazut ca sunt fete care l-au simtit deja pe bebe...eu inca astept.
Burticile care l-ati simtit pe bebe, il simtiti cand puneti mana pe burtica sau pur si simplu?!

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Madi - si eu obosesc tare si repede orice as face. Si parca respir greu tot timpul. Burtica inca nu o am foarte mare si nici o greutate excesiva (65 kg). Dar sa vezi mai incolo cum o sa fie

Eu pe bb il simt numai inautru ori ca o bataie usoara ori ca un tremurat (nu stiu cum sa descriu mai bine). De afara nu se simte inca (nu are forta necesara). Si al meu bb inca nu raspunde la mangaieri

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 17+ (cred)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Am creat un subiect cu niste recomandari prenatale sa il poata vedea toate mamicile.
Pun si aici un link
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89279

DANNA

Mergi la inceput