** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (13)
Raspunsuri - Pagina 12

Androix spune:
Androix spune:
 Madi, tu zici ca gafai daca urci un etaj. 
 Eu gafai si daca vorbesc mai repede. La modul cel mai serios. La prima sarcina a mai fost cum a mai fost dar acum parca sunt super cardiaca asa obosesc.
 Eu gafai si daca vorbesc mai repede. La modul cel mai serios. La prima sarcina a mai fost cum a mai fost dar acum parca sunt super cardiaca asa obosesc.
In ceea ce priveste miscarile lui bebe mai intai o sa le confunzi cu niste bolboroseli pe care o sa le iei drept gaze. Dar nu sunt chiar gaze sunt niste falfaieli asa. Asta la inceput, apoi o sa simti din ce in ce mai bine. La mine la prima sarcina a durat cateva saptamani intre prima bolboroseala si pana am inceput sa-l simt de cateva ori pe zi. La inceput il simteam doar la 2-3 zile ca ma si speriam.
Andreea  mamica lui
 mamica lui  Filip Stefan
 Filip Stefan bb2
bb2

dianalaura spune:
dianalaura spune:
 mcrissa! ai venit de la doctor? ce zice? Si cum te simti tu?
ce nasol de voi fetelor care aveti sau ati avut greturi.... eu sunt la prima sarcina, dar pana acum am avut o sarcina "de vis"... fara greturi, fara ameteli, fara alergii la anumite mirosuri, fara pofte...doar putin mai multa oboseala prin sapt 6-7. In rest, nimic. M-au durut sanii la inceput, dar acum nici ei nu ma mai dor.. Probleme am avut doar cu o masea de minte, pe care am scos-o imediat ce am intrat in trimestrul II, nu pt ca ma durea...
 eu sunt la prima sarcina, dar pana acum am avut o sarcina "de vis"... fara greturi, fara ameteli, fara alergii la anumite mirosuri, fara pofte...doar putin mai multa oboseala prin sapt 6-7. In rest, nimic. M-au durut sanii la inceput, dar acum nici ei nu ma mai dor.. Probleme am avut doar cu o masea de minte, pe care am scos-o imediat ce am intrat in trimestrul II, nu pt ca ma durea... , ci pt ca era aproape distrusa. Mai am de facut vreo 2 carii si gata. Sper sa imi ajute D-zeu sa fie toata sarcina asa. Poate e si genetic... mama mea zicea ca nici ea nu a avut nici un fel de probleme de genul greturilor cand a fost insarcinata cu mine.
, ci pt ca era aproape distrusa. Mai am de facut vreo 2 carii si gata. Sper sa imi ajute D-zeu sa fie toata sarcina asa. Poate e si genetic... mama mea zicea ca nici ea nu a avut nici un fel de probleme de genul greturilor cand a fost insarcinata cu mine.
dia 15+

CHOWPERSA spune:
CHOWPERSA spune:
 dianalaura esti o fericita.Eu am avut dizgravidie.Nu ma alimentam decat cu perfuzii.
Apropo sora mea are 18 saptamani si m-a sunat ieri sa-mi spuna ca a simtit fetita ca misca."Bule si falfaieli" eu am ras si am zis ca are gaze dar ea e convinsa ca misca si se pare ca are dreptate.
Abia astept sa simt si eu. 15+
15+
DANNA

chiquitita spune:
chiquitita spune:
 Bun venit noilor gravidute! 
Felicitari mamicilor care au aflat sexul bebicilor! Lista incepe sa se coloreze.
Pentru fetele care au facut triplu test: 
- am inteles ca se recolteaza sange, trebuie sa nu mancam ca la analize obisnuite?
- Trebuie sa fac pauza de utrogestan? Daca da, cu cat inainte? 12+
12+

Madi spune:
Madi spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Pentru fetele care au facut triplu test:
- am inteles ca se recolteaza sange, trebuie sa nu mancam ca la analize obisnuite?
- Trebuie sa fac pauza de utrogestan? Daca da, cu cat inainte?12+
Chiquitita, pentru triplu test poti sa te duci sa iti recolteze sange la orice ora si poti manca si bea orice si oricat :) Din pacate, nu stiu ce sa iti raspund despre utrogestan, ca la mine nu a fost cazul.
Madi
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

dianalaura spune:
dianalaura spune:
 IrinutzaS, nu fii trista! E adevarat ca e cam nasol cu mesajele astea pana sunt moderate, cam pierdem trenul discutiilor pana ne apare noua mesajul, insa ce sa-i faci, asa e peste tot la inceput!
Nici la o firma nu te pune direct manager general, trebuie sa treci prin niste etape, sa iti castigi meritul de a fi promovat. La fel si aici!
Cat despre listuta, si eu am aspteptat vreo 3 zile pana cand.. azi dupa-amiza, am avut surpriza placuta sa ma regasesc in lista viitoarelor mamici de mai / iunie 2007. 

dia 15+

Val_ spune:
Val_ spune:
 Vali voiam sa iti spun ca spun ca rezultatul amniocentezei este OK. Nici nu imi mai pasa de stresul pe care l-am indurat din cauza acelui dublu test, urmat de amniocenteza. Bine ca totul este OK.
Si am 100% fetita. Dar stiam deja de la ecografia de la 14 saptamani facuta de dr. Pop.
Saptamana viitoare ma duc la ecografie la dr. Herghelegiu. O fi OK la 18 saptamani jumate sau e prea devreme?

dianalaura spune:
dianalaura spune:
 CHOWPERSA ce frumos ca tu si sora ta o sa aveti bebe de aceiasi varsta! 
 La fel si eu si cumnata mea, care e tot la primul copil ca si mine..
La fel si eu si cumnata mea, care e tot la primul copil ca si mine.. Ea are cam 22 de saptamani, si voi avea.... un nepotel
 Ea are cam 22 de saptamani, si voi avea.... un nepotel  . E foarte incantata de faptul ca de vreo saptamana il simte....
. E foarte incantata de faptul ca de vreo saptamana il simte.... 
dia 15+