FIV 92

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

SHERITAmult succes maine...iti doresc ca peste 2 saptamini sa te muti la odisee impreuna cu Andicu si cu Cami...si s-o iei cu tine si pe Lachi,si asa mai departe...va pupicesc pe toate fara exceptie

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

E-he-he, in tineretea mea pe DC imi ardea de orange coffe, lemon cofee, mint cofee, irish coffe (cafeluta cu coaja rasa de portocala/lamaie si cu lichior de menta sau Baileys).
Momentul cafelutei era o arta pe vremea aceea, ca la aspirantele optimiste duceam o viata boema, acum, la cursurile superioare de FIV, a ajuns biata cafeluta sa fie facuta raspunzatoare de nefericitele esecuri ale embrionilor nostri neputinciosi......... Vremuri grele pentru delicatesuri...............
Dar eu tot voi trada regulile stricte ale FIV-ului cu cate o mica cafeluta "artistica", ca daca e sa fie un FIV reusit, e oricum, iar daca e din celalalt, macar sa-mi indulcesc momentul cu mici rasfaturi.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

M_Oana cata dreptate ai!!! Si eu fac parte din categoria celor care...adora! Acum am ajuns sa beau doar decafeinizata amestecata cu putina cafea naturala, ca sa ma amagesc ca beau cafea si e groaznic, dorm pe picioare toata ziua!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Lachi super productie. Sa dea DD sa ai cati mai multi embrionasi pt ET.
Venera_h pe mine una ma dor si ma ustura ambele. Azi sunt la a 10 injectie de Diphereline si la a 2 de Menogon si inca pierd sange. Imi vine sa urlu. Joi ma duc sa imi fac analizele dupa 3 zile de stimulare. Sper din suflet sa fie bine.

In rest multa bafta la toata lumea care asteapta un raspuns sau e in focuri. Pupici

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Sheri tin pumnii stransi, stransi pt. astazi...!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Avalon, CM mi-a venit dupa cateva zile de la test (~ 1 saptamana).

Zouzou, eu am luat medrol incepand cu ultimele zile de stimulare si am continuat si dupa ET.

Lachi, super bine. Sa dea DD sa transforme toti in embrioni extra. Iar pentru ca sotul sa nu mai dea o alta proba ar fii si mai bine sa ai si de congelat pentru urmatorii copilasi. Acum stai cumintica si asteptam vesti cum ca esti mamica. Cu siguranta vei fii pentru 2 saptamani.

Monica

Mergi la inceput

Crinuta, LA MULTI ANI! .
Iti doresc in primul rand sanatate ca visul tau de a avea un copil sa se poata implini. Iar cand il vei avea vei fii cu siguranta cea mai fericita.

Monica

Mergi la inceput

Sheri, mult noroc.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

LA MULTI ANI CRINUTA. SA FII SANATOASA SI SA-TI DEA D-ZEU TOT CE-TI DORESTI TU MAI MULT SI MAI MULT IN VIATA ASTA

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuda spune:

crinuta LA MULTI ANI !!!
Multa sanatate, fericire si sa-ti dea DD un BB mic cat mai curand !!!
Te pup cu drag

Mergi la inceput