FIV 92
Raspunsuri - Pagina 3
kla78 spune:
SHERI am facut eco la 7 zile dupa et si acum si si la primul fiv....vor sa vada daca sunt in regula ovarele dupa punctie si daca nu am facut hiperstimulatie.
DASHA cum mai esti iubita???
LIANA cum e draga cu AC???
DELIA,CRINUTZA,GINA SI PT TOATE FETELE
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
M Oana spune:
Sherica, Rami, Moisica scumpa, Laurica, Liana, Andrada, Aniast, Kla, Iliuta desi ma scald in alte ape decat ale FIV-ului si sunt doar cititoare pe aceste meleaguri, sunt cu sufletul alaturi de voi..........
In speranta ca Dumnezeu numara luminile aprinse pentru un suflet, sa stiti ca eu am aprins o lumanarica pentru fiecare dintre voi, ca Dumnezeu sa o vada si sa-si aduca aminte de rugile voastre si de bebeii la care fiecare dintre voi visati si care asteapta sa ajunga cu prima cursa ACASA, in burticile voastre..........
Sherica, dar de ce ai facut, mama draga, progesteronu' astazi, inainte de ET??? N-ai mai avut rabdare pana dupa eveniment si te-ai apucat sa dai iama in injectoare si sa lasi bradu' fara decoratiuni????
Kla eu in ale FIV-ului copilaresc inca si cam pricep din 2 in 2, ca inca nu mi-a ajuns procedura asta la os, desi o simt deja in ceafa, cu toata ignoranta cu care tratez subiectul. Deci, stiu ca ai mai facut un FIV, din pacate, mama lui, nereusit. Ai congelat atunci, iar acum ai facut din nou stimulare?
Cand ai aflat ca decongelatii n-au rezistat???? Inainte de stimularea actuala, nu???? Sa ai rabdare cu mine, ca de cand m-am asezat in fundu' clasei sunt cam grea de cap, dar crede-ma ca incerc sa inteleg tot ce se preda........
crinuta71 spune:
Lachi iti tin pumnii sa iasa embrioni perfecti.
Chivutamonica tu ce mai faci, cum mai esti? Te-ai hotarat in legatura cu FIV-ul?
pentru toate
poze
kla78 spune:
M OANA fiind noua in ale fivului ar trebui sa treci tu in banca din fata sa poti nota absolut TOT ce se preda.
la primul fiv nu mi-a ramas nimic pt congelat(erau defragmentati)am avut 11 ovule din care 8 au fecundat ,mi-au implantat 3 iar restul cum am mai spus nu au supravietuit 72 de ore pt congelat(aici asta e regula,daca pana in 72 de ore continua sa se divizeze ii congeleaza)
acum la fiv2 am avut 10 ovule,au fecundat 9,mi-au transferat unul (cel mai bun de 4 celule)iar ceilalti 8 nu au continuat sa se dezvolte.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
danuda spune:
dj_mama esti tare draguta ca te gandesti la mine. Am tot citit “tone” de informatii pe forum, nici nu-mi vine sa cred cate lucruri interesante si la obiect am aflat aici, cred ca nici in ani de zile nu aflam pe alte cai. Mii de multumiri tuturor fetelor care au venit cu informatii atat de valoroase. E adevarat ca in analizele mele FSH e cam mare, dar eu tot sunt optimista si pana imi vine randul o sa incerc ceva naturist. Se pare ca dupa sarbatori, adica la anul incep tratamentul. E adevarat ca nu mai am rabdare, dar sunt constienta ca exista si alte persoane inaintea mea, iar dr. este doar una singura, asa ca mai am de asteptat.
zisaCami FELICITARI !!!!! Sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi si voiosi cu toti !!!! Nu mi-am imaginat ca s-au completat atatea pagini in 2 zile de cand n-am intrat si eu pe aici…..sunt intr-o perioada foarte aglomerata la serviciu, in curand trebuie sa botez, mai am si niste examene de dat…si nici nu-mi dau seama cand trece timpul.
Abia astept vesti si de la lachione !!!
Va pup pe toate !!
M Oana spune:
Am pricipit .
Da', tanti, pe mine in prima banca nu ma vezi in sesiunea asta, ca mi-e frica ca ma da afara din clasa, daca se vede ce fac eu in timpul orelor: stau cu cartea de Barcelona sub fustita si desenez floricele sugubete pe harta cu centrul istoric.........
Studiez insa la fara frecventa si ma fac eu mare intr-o zi si-n ale FIV-ului, ca asa mi-a fost ursit din nascare.
Chiar vorbeam azi la o cafea cu Danutza, care tocmai a aterizat prin tarisoara noastra de pe teritorii americane, ca expertii au preconizat cu multi ani in urma pericolul infertilitatii si ca viitorul va fi rezervat unei populatii mai mici, dar mai bune, adica unei elite de care Dumnezeu sa fie mandru.
Si daca Doamne Doamne vrea sa-mi reteze arborele genealogic inca de pe acum, asta e, nu-mi ramane decat sa ma zbat cat pot pentru ca pomu' meu sa capete ramurele noi, de nu, macar craca asta sa traiasca frumos si poate in viata urmatoare primesc si copii, daca "joc" frumos sansa asta........
Cred ca in viata anterioara am lasat multi urmasi in urma mea, acum o fi timpul sa mai trandavesc si eu in ale facerii...............
crinuta71 spune:
quote:
Originally posted by M Oana
Cred ca in viata anterioara am lasat multi urmasi in urma mea, acum o fi timpul sa mai trandavesc si eu in ale facerii...............
MOana de multe ori m-am gandit ca cine stie ce lucruri rele am facut vreodata (in alta viata) de acum nu iese nicicum macar un . Dar la varianta ta nu m-am gandit niciodata....
Deci Danutza e in tara? daca te mai intalnesti cumva cu ea, ii transmiti, te rog, din partea mea .
poze
M Oana spune:
Crinuta cu cea mai mare placere, va fi chiar un pupic pe cinste........
Daca ai drum prin capitala in urmatoarele 2 saptamani te invitam chiar la o cafea si la niste pupaturi live........
Si sa stii ca azi chiar am vorbit despre tine, iar Danutza mi-a vorbit la superlativ despre tine, asa ca o intalnire de gradul 3 ar fi la fix.......
Mai avem in arsenal multe variante "amuzante" pe marginea lucrurilor bune si mai putin bune, de care ne lovim in viata, in orbecaiala noastra spre fericire, liniste sufleteasca si implinire pe cat mai multe planuri......
crinuta71 spune:
MOana mi-ar place atat de mult sa ne intalnim.... Din pacate nu ajung prin Bucuresti, desi adevarul e ca mi-ar face placere sa vin, imi e dor, nu am mai fost imediat de aproape un an. Te admir ca intotdeauna esti optimista. Si aveai mai demult niste retete super pentru cafea (una am incercat-o).... Asta e pentru tine si asta pentru Danutza .
poze
zouzounaki spune:
gagici,va mai intreb inca odata...ati luat medicamente dupa ET care sa contina cortizon????
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca