FIV 92
Raspunsuri - Pagina 2
Delia21 spune:
Sheri,atunci trebuie sa iasa cu ochi acum,o sa vezi
Ginuta,unde pot sa vad si eu niste pozici cu burticu-ti cel respectabil?Cat de putin mai ai pana la marea intalnire.....ma iau emotiile.Si cu ce nume de printesa cochetati voi?Of,....sa nu ne uiti de poze cum apare papusa mica,te rog!!!!Nastere usoara si bebita sanatoasa,norocoasa si cuminte iti doresc!Si dormi acum pe rupte cat poti ca eu de cand a venit Rudi .....inca ma trezesc de 3-4 ori pe noapte,a avut vreo 2 luni,de la 6 la 8 cand era mai cumintel dar de o vreme nu stiu ce are,nu mai mananca prea bine ,nici cu dormitul....poate dela dintisori,da,asta trebuie sa fie cauza,avem 2,si...se pare ca mai vin.....Iliuta si Kla,asteptam vestile cele bune si de la voi ,da?Tin pumnii la toata lumeaLIANOOO,ce mai facusi draga de nu te vazui?Ia la raport,te rog!
cristinici spune:
Lachi ai vazut ca totul a fost bine si va fi si in continuare.
Sheri sa fie inte-un ceas bun si sa reziste la decongelare. Te asteptam cu vesti bune.
Eu am vorbit azi cu frau Geta si m-a programat la echo luni, nu am putut-o convinge nici cum pt vineri sau sambata, dar e bine si asa.
Anaist pe unde umbli?
Andrada bine ca te-ai hotarat sa lasi fumatul.
la toata lumea cristinici
''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Am avut insomnii toata noaptea trecuta, iar azi am avut o durere groaznica de cap si mai mult am stat in pat. Sunt in urma cu cititul si cu scrisul, asa ca incerc sa revin mai tarziu, sa va raspund fiecareia in parte.
Testul il voi repeta vineri. Mi-am luat si un test de urina, dar m-a avertizat farmacista ca s-ar putea sa nu se pozitiveze, pentru ca fac Gravibinon ... asa ca mai astept cateva zile.
Va multumesc inca o data pentru suport, nici nu am stiut ca am asa multe prietene!
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
Ioanatugs spune:
SHERITRA multa bafta iubita maine!! Tin pumnii stransi pentru tine si sa fii asa cum te stim deobicei, nu cu emotii, ca te mananc!!!
iliuta spune:
Lachi ma bucur mult pt productia ta.
Kla, nu fi trista din cauza embrionilor. O sa reusesti acum si nu vei mai avea nevoie de embrioni congelati
Gina, sa te auda D-zeu[pup. Mai ai un pic......
Delia
Sheritra muuullltaa bafta pe maine
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
zisaCami spune:
Sheri Multa bafta maine, sa reziste cat mai multi embrionasi la dezghetare si sa ai un ET reusit!
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
puiramy spune:
AVALON La primul Fiv mi-a intarziat si a doua luna de la testul Bhcg incat credeam ca sunt .Dar intarzierea a fost vreo 14 zile.Acum la al doilea Fiv sunt la primul ciclu dupa test si sunt mai mult ca sigura ca luna viitoare imi va intarzia.Eu zic ca e normal dar daca esti ingrijorata mergi la un doctor.
Dasha
Eu astazi cred ca am eliminat punctuletul de 2 saptamani.M-a durut burta ingrozitor toata ziua si cand m-am dus la baie am vazut un cheag de sange si mai mult ca sigur ca era sufletelul care s-a oprit din evolutie.
puiramy spune:
Nu stiu ce s-a intamplat cu msg meu.
Dasha Cum te mai simti, ti-ai revenit?Tu ai facut chiuretj sau s-a eliminat singur?
saftoiu_gina spune:
Delia am cateva poze facute ,dar nu mi-am facut album ,astept sa vina bebita si ne facem atunci album .De dormit ,ma multumesc ca dorm noaptea ,acum mai bine ,dar am avut si nopti care ma uitam pe cer si numaram stelele .
Delia o sa treceti voi cu bine si peste aceasta perioada ,cu cresterea dintisorilor ,va fi din ce in ce mai bine si mai frumos ca de acum Rudi e baietel mare.
Noi momentan la nume avem numai Ana si mai trebuie sa ne hotaram pentru al doilea .Nu stiam ca alegerea unui nume este atat de greu ,pentru ca sunt multe frumoase si nu stii pe care sa il pui.
la toate fetele si sa auzim numai de II.
GINA 37+ ANA