555-OB-GYN

Raspunsuri - Pagina 130

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns only_me_deny spune:

hi all! imi pare rau ca nu m-am uitat atent peste toate paginile si din aceasta cauza nu am gasit un raspuns la intrebarea mea.. defapt intrebarile. De cateva luni am incercat sa raman insarcinata dar fara succesinca nu am incercat un anumit tratament pt asa ceva dar orice are un inceput.As vrea daca se poate mai multe date despre calculul ovulatiei deoarece am un ciclu neregulat. As dori sa mentionez ca am ovare polichistice, acesta sa fie motivul? Orice sfat este bine venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Only_me despre calculul ovulatiei poti sa afli informatii la subiectul de mai jos:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104826
si despre ovare polichistice la acesta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108575

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Draga Adriana29 iti recomand din toata inima sa iti faci o programare la Clinica Micomi - dr. Badea Mihaela. O specialista extrem de buna in astfel de situatii, in special rani pe col si HPV. E intr-adevar destul de scump (trebuie sa ai la tine cam 500 Ron, pentru orice eventualitate), eu am fost acum 2 luni si am dat pe 1 colposcopie 170Ron, deci poti sa-ti imaginezi ca nu-s preturi deloc mici, dar sincer merita. Un dezavantaj e perioada programata, eu a trebuit sa astept 5 lunide cand facusem programarea, dar dr. doctor e o dulce si sta cu tine si-ti explica "ce-i in luna si stele".
Si eu am o mica rana pe col si HPV 70 , norocul eu ca e cu risc scazut si nici rana (care are dimensiuni f. mici)nu prezinta risc major.
Curaj Adriana, uite www.micomi.ro si pentru orice alte nelamuriri iti stau la dispozitie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

Buna ziua !!!
In speranta ca aici gasesc intotdeauna ajutor, indraznesc sa va chinui cu o intrebare. In urma unor dozari hormonale am descoperit ca am deficienta de progesteron. Ce pot sa fac in acest caz pt al avea in limite normale.Ce pastile as putea lua ca sa am progesteron?
Multumesc mult.
Precizez ca nu vreau sa raman gravi .
O zi buna la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

multumesc ca NU mi-ati raspuns...
a 3-a oara macar stiu sa nu mai incerc!



Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsel spune:

Buna, am si eu o problema, sper ca ma va lamuri sau mai bine spus ma va linisti un pic. Sunt insarcinata in sapt 33 si la ultima ecografie doctorul mi-a spus ca am lichid in exces. Mai mult de atat nu mi-a spus, mi-a pus o multime de intrabari: daca am diabet in familie, daca lucrez in mediu toxic (desi stia ca nu), daca am caini sau pisici, daca am suferit de alte boli, desi, ma repet toate informatiile acestea le avea. Mi-a dat trimitere pt o noua ecografie 3D "ca sa fim siguri sa nu avem o surpriza". In aparenta totul este OK. Nu isi da seama care este cauza acestui exces de lichid. Cautand pe net informatii m-am ingrozit de ce am aflat si de doua zile nu mai sunt buna de nimic, nimeni nu se mai intelege cu mine . poate reusiti voi sa-mi spuneti ce implicatii poate avea acest exces de lichid asupra sanatatii bebelinei mele. Sper ca am fost coerenta. multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

quote:
Originally posted by only_me_deny

hi all! imi pare rau ca nu m-am uitat atent peste toate paginile si din aceasta cauza nu am gasit un raspuns la intrebarea mea.. defapt intrebarile. De cateva luni am incercat sa raman insarcinata dar fara succesinca nu am incercat un anumit tratament pt asa ceva dar orice are un inceput.As vrea daca se poate mai multe date despre calculul ovulatiei deoarece am un ciclu neregulat. As dori sa mentionez ca am ovare polichistice, acesta sa fie motivul? Orice sfat este bine venit.

Carpe diem!



Draga mea, uite care a fost situatia mea, sper sa semene cu a ta si astfel sa te poti orienta. Si eu voiam sa raman insarcinata, si vazand ca nu-mi iese m-am dus la ginecolog unde mi-a spus ca am ovare micropolichisitce, si in urma unor analize pe care le-am facut a descoperit ca si nivelul prolactinei este ridicat. Am urmat un tratament timp de trei luni cu anticonceptionale Yasmin, pt ovarele polichistice, si cu dostinex pt prolactina.
Dupa aceste trei luni am mers la control din nou, unde totul a iesit bine, mi-a zis doctora sa stau o luna , sa fac sex protejat si de luna urmatoare pot sa incerc sa fac un bebe.
Ei daca am primit eu liber, si mai ales a zis ca ar fi bine sa reusesc cat de repede, pt ca chisturile se pot forma din nou ,am luat toate masurile sa-mi iasa cat de repede, mai ales ca si eu am avut un ciclu neregulat.
Asa ca m-am documentat pe net despre cum aflu data in care pot ramane gravida, si am gasit un site (nu mai stiu cum se numeste, da precis o sa gasesti si tu daca ii dai cautare pe google) de unde am downladat un calendar care imi calcula automat zilele fertile si cele nefertile, doar trebuia sa introduc data ultimei menstruatii.
Apoi mi-am luat temperatura vaginala in fiecare dimineata inainte sa ma dau jos din pat, si ea indica la fel zilele fertile si cele nefertile, in zilele fertile temperatura e mai mare decat de obicei(dar gasesti si asta pe net)
In plus ca sa fiu eu sigura , mi-am luat un test de ovulatie de la farmacie.
Si uite asa, toate trei testele s-au potrivit, iar in prezent sunt gravida in 29 sapt.

Sper ca ti-am fost cat de cat utila, iar daca mai ai intrebari poti sa imi scrii pe adresa de mail ramyval2002.yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iudita_bm spune:

buna dimineata!!!!!!!! Sint mamica unei fetite de 8 ani, i s-au facut analizele de singe si urina, si monocitele au valoare de 6.7 volumul trombocitar mediu de 5.2 fL, la urina, bilirubina apare ca prezenta si leucocitele, va rog daca se poate sa imi dati niste detalii.




Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Buna!Anul acesta am urmat un tratament cu Taxotere si Farmorubicina,pentru un cancer la san.Totul s-a rezolvat,dar dupa a III-a cura mi s-a intrerupt menstruatia,si nu a revenit nici pana acum...Am inteles ca e bine sa ramana asa,dar as vrea sa inteleg de ce.Se poate???
Multumesc celor care imi vor raspunde!

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aki73 spune:

buna! acum un an am fost la ginecolog si exceptand ovare chistice mi s-a depistat o calcifiere suspecta la nivelul cavitatii uterine. avand in vedere ca era foarte mica mi s-a spus sa ii urmaresc evolutia. mi-am facut ieri o ecografie si am descoperit calcifierea marita cam de trei ori. doamna de la eco mi-a spus ca probabil voi face un fibrom pe viitor. intrebarea mea este: astept pana fac fibrom sau trebuie sa fac ceva acum?

Mergi la inceput