Bucurii de sept - oct 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

m-am gasit de pacalici!!! Eu tot citeam si postam si nu am vazut ca ati inchis pagina 10! Acum mi-au ramas 2 mesaje acolo pe care nu sa se mai uite nimeni!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Si eu am postat trei mesaje pe pagina 21 din capitolul 10. de incepatoare ce sunt, probabil. sau ??
i-am multumit lui inni ca ne-a pus si pe noi in listuta, i-am raspuns la usorlili si la roxanae

mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Mephala ti-am trimis PM.
LEXI de la Andrei pt. Maria ca sa se faca bine si s-o lase si pe mami sa faca nani.
ILEANA te asteptam cu vesti ( sper din tot sufletul sa fie numai bune) despre Ilinca.

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://community.webshots.com/user/cri19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Fetelor din Bucuresti voi va scoateti afara azi puiutii???Eu nu stiu ce sa fac,ceata asta ma cam incurca,dar tare imi doresc sa ies sa-i cumpar cate ceva cadou lui Andrei pt. cele 3 lunisoare implinite si pt. Sfantul Andrei care se apropie.

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://community.webshots.com/user/cri19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

LEXI, tot de la recala aia tampita?offffff mult, ca sa treaca, si si pe mami, care nu a avut toane de la hormoni in timpul sarcinii, dar recupereaza acum. Acum, serios vorbind, sunt persoane carora chiar le pasa de tine, chiar daca nu scriu atat de des, tot se gandesc la voi.

VAUVA, si lui Raducu meu la fel ii pica, smocuri, smocuri, dar in fata deja i-a crescut la loc, e mic, dar macar are ceva.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by cri19

Fetelor din Bucuresti voi va scoateti afara azi puiutii???Eu nu stiu ce sa fac,ceata asta ma cam incurca,dar tare imi doresc sa ies sa-i cumpar cate ceva cadou lui Andrei pt. cele 3 lunisoare implinite si pt. Sfantul Andrei care se apropie.

Da, sigur ca o scot! Am scos-o in fiecare zi de cand s-a nascut

Iii place sa doarma la aer si ies cu ea zilnic cate 2, 3 ore.

La iarna cand o fi prea frig probabil ca o sa scurtam timpul de stat afara, dar in orice caz nu o sa o tin in casa o zi intreaga.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Ramomar, te-ai scos!

Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Carmen, ma scot cand adoarme in el , dar se intampla si sa se plictiseasca si dupa 10min incepe sa planga.
Cum e Teodor ? banuiesc ca nu mai are febra dupa vaccin!

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

pozici cu minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Fetelor...poza mea preferata: O SCUMPA

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

ALINA
LILI sa fiti sanatoase, bucuroase, senine, fericite, iubite, implinite si sa va bucurati de puiutii vostri! Multi pupici!!!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

LA MULTI ANI tuturor bebelusilor sarbatoriti astazi!
CRI nici lui Vladut nu-i trece ochisorul... adica mai trece, si iar revine..., poate fi canalul infundat, dar sunt prea mici pt o interventie, sa speram ca se rezolva de la sine pana la urma. Sau cu remedul recomandat de Carmen (Carmen am dat si eu PM)
Roxana felicitari pt alaptat ! Nu e putin daca suge cate 5 minute la fiecare san, atata timp cat suge constant si fara pauza, poate chiar sa goleasca un san plin in 5 minute. De exemplu cu pompa Avent, care e foarte eficienta, in aproximativ 5 minute golesti un san oricat de plin...iar un bebe e inca si mai eficient, daca suge cum trebuie.
Vladut tot face nazuri cand e vb de papa... ieri toata ziua a facut, si nu-mi explic de ce...asta noapte a trebuit sa-i scot cu pompa si sa-i dau, nu apuca sanul, in schimb plangea de foame...inexplicabil insa pt ca de zile integi nu mai primise nimic cu biberonul... SPer sa-si revina astazi!
Mexxa problemele cu constipatia sunt din cauza schimabrilor hormonale... se pare ca dureaza mult, luni in sir, nu cred ca trebuie neaparat mers la medic, se poate rezolva cu o alimentatie foarte atent aleasa...asta incerc sa fac eu zilele astea, iaurturi multe, lapte, supe/ciorbe, lichide, nu fainoase, multe fibre, musli, fulgi cu cereale integrale, mere, duphalac... Sa speram ca vom scapa curand, ca tare-i nashpa!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor, multumim pentru gandurile bune!
Gripo, poate or fi hormonii mei de vina dar crede-ma ca am avut o saptamana cumplita, m-am simtit enorm de singura desi roia lumea in jurul nostru. Pe langa raceala Mariei, cu care ne luptam in continuare, m-am certat si cu soacra-mea. Evident eu sunt de vina pentru tot raul care i s-a intamplat copilului. Maria a racit NUMAI si NUMAI pentru ca am scos-o afara (!!!) iar ieri i s-au intors mucisorii pentru ca alaltaieri am avut tupeul sa o las 10 minute fara caciulita IN CASA, LA 24 DE GRADE!!!! Normal ca dupa discutia asta am dat-o in depresie, mai ales ca si sotul e de partea soacra-mii. Ca urmare a acestor lucruri, s-a votat in casa ca Maria nu va mai fi scoasa afara pana la primavara (!!!!) si nu i se va mai face baie timp de 2 saptamani () iar pe cap cam vreo luna!!! Va rog sa ma credeti, fetelor, ca daca stiam ca nu voi fi lasata sa-mi cresc copilul asa cum cred EU de cuviinta si cum consider EU ca e bine pentru ea, n-o mai faceam! Oricum i-am zis soacra-mii sa-si ia gandul ca mai fac vreun alt copil! Off, Doamne, nu-mi doresc nimic mai mult pe lumea asta decat sa fim noi 3 sanatosi si sa putem locui SINGURI!!!
Scuze fetelor ca v-am plictisit cu problemele mele, mai ales ca stiu ca le aveti si voi pe ale voastre, nu ma luati in seama, o sa-mi revin eu.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput