Bucurii de sept - oct 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 5
mexxa spune:
anangel_lexi daca nu te superi...imi voi spune si eu parerea...cred ca soacra ta este putin dusa..sau chiar mai mult.
Prima intrebare care ar trebui sa io adresezi ar fi...acest copil l-am facut eu sau tu!!
Odata ce tu esti mama acestiu copil in acte si in tot nimeni nu are dreptul sa iti reproseze despre felul cum il cresti
Si referitor la sot...daca al meu comenteaza ii zic ca nu sta el cu bebele mai mult ca sa vada ce e bine sau ce e rau...
Insa de ce nu va mutati separat intr-o chirie/gazda...ceva unde sa fiti numai voi...?
Te pup si iti doresc numai bine...scuze ca m-am amestecat...sper sa nu te superi pentru cele zise.
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
mexxa spune:
Eloise...adica asa de mult timp ne vom confrunta cu aceste probleme...mama mia...
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
anangel_lexi spune:
Mexxa, nu ne mutam cu chirie pentru ca nu vrea sotul, ca "de ce sa plec eu din casa mea?" In rest, ai perfecta dreptate, dar eu nu mai am putere si chef sa ma cert!
Va invit sa vedeti o mica "schioare" si urmatoarele doua poze. Eu sunt absolut innebunita dupa costumasul ala, mi se pare atat de frumos...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
inni spune:
Mda..hai sa-mi dau si eu cu parerea Lexi. Fa-l pe sotul tau sa fie alaturi de TINE, nu de maica-sa, in deciziile pe care le iei. Faptul ca il simte alaturi pe fi-su nu face decat sa-i alimenteze paranoia pe care o are si posesivitatea de care vad ca da dovada asupra copilui tau. Aoleo..ce le-as face..amandurora..zau.Daca nu iei atitudine...asa o sa o duci cat traiti toti sub acelasi acoperis. Nu te baza ca daca veti sta singuri va fi mai bine. Soacra ta va avea destul timp sa-i formeze sotului o anumita viziune asupra cresterii unui copil astfel incat cand veti fi singuri va fi ca si cand soacra-ta e printre voi.
Pune si tu piciorul in prag. Stai sa te faca cum vor ??!!!
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
gripo spune:
LEXI, e greu sa lupti cu soacra oricum, dar cand nu ai nici ajutorul sotului...e cumplit. Cu sotul tau, eu zic sa stai de vorba, si sa-l pui sa o sune pe pediatra, si da-i sa citeasca articole de pe net, etc, chestii de-astea, ca sa vada si el ca greseste. Si, daca-l ai pe el langa tine. iti va veni mai usor. Imi pare rau ca trebuie sa treci prin toate astea.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
ramomar spune:
lexi imi pare tare rau pt problemele pe care le intampini si cu socra, de parca nu ar fi destul ca Maria e bolnavioara. Incearca sa ai o discutie cat de prieteneasca poti, cu sotul tau, in care sa "deschida" ochii si sa vada ca tu ai dreptate si nu maica-sa. Acuma imi dau seama ce soacra buna am (de parca ar fi vreo soacra pe placul unei nore), nu imi da nici un fel de indicatie cum sa-mi cresc copilul. Bine, ca ne vedem si cam rar (o data la 2 saptamani, dar ajunge). sa treaca supararea tie, iar Mariei raceala.
Acum o inteleg pe cumnata-mea cand zice ca ce bine e de noi ca locuim singuri, ei stau cu socrii la casa.
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
pozici cu minunea noastra mica
anangel_lexi spune:
Mda, se pare ca pentru unii informatiile de pe net sunt niste prostii... In fine, n-are rost sa mai discut, mi-a venit o idee, pe care o voi pune in practica ccc cat de curand: cunosc o doctorita pediatra la care de altfel vreau s-o mut pe Maria, e mama unei foste eleve de-a mele, ne cunoastem de foarte mult timp si mi-a promis ca o s-o primeasca pe Maria la ea. Am sa-i explic situatia si am s-o rog sa vina odata cand poate la noi acasa si sa-mi spuna, de fata cu soacra-mea si Cristi, cum se creste un copil...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
Ioana81 spune:
Alex fata si crede-ma ca asa e daca stai cu cineva. Stii ca eu stau cu mama si tot asa ne mai ciondanim. Chiar joi i-am zis ca nu pot trai cu nervi, deci sa ma lase sa-l cresc cum vreau.Dar sa stii ca eu nu-l mai scot afara. A zis si pediatra ca daxca nu e alaptat nu mai primeste anticorpi asa ca sa am grija. Il imbrac si deschid usa la balcon si il tin nitel.
fata si nu te mai supara
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ
amarantina spune:
Ileana tot nu raspunde la telefon si nici la sms.
In plus am aflat ca Ilinca a fost suspecta de hepatita. Nu-mi vine sa cred , e ingrozitoare toata povestea asta. Apoi au spus ca nu are hepatita, ci doar o viroza. Cert e ca sambata iar a facut febra.
gripo spune:
Aoleo, SIMONA, ingrozitor! si mergea ILINCA asa de bine! Offf, Doamne, prin ce trebuie sa treaca ILEANA! MA ROG LA DD SA FIE BINE SI SA VINA CAT MAI REPEDE ACASA. Daca reusesti sa vorbesti cu ea, sa-i transmiti din partea noastra ca suntem alaturi de ea si ca ne gandim la ele.
LEXI, beton ideea, sa o pui in practica in cel mai scurt timp, si sa ne spui si noua ce-ai rezolvat, macar pe sot sa-l faci sa se mai indoiasca.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI