Bucurii de sept - oct 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

LA MULTI ANI PENTRU David, Amalia Ioana, Darius Teodor, Julia Maria, Ilinca Ioana, Maruca Ioana, Alexandru, Tudor Alexandru sa cresteti mari si sanatosi, puiuti scumpi!

Revin dupa ce hranesc bebelicul....plaaaangeeeee

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi...sa fiti sanatosi,voiosi,voinici si sa va bucurati parintii...
Noi suntem bine, crestem si suntem foarte cumintei...vineri plecam la munte....de abia astept...revenim cu poze.....

Andreea Gruia-Alexandru (14.09.2006)

http://www.totsites.com/tot/bebegruia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Ileana multa sanatate familiei tale si multa putere sa treci peste aceste incercari.
Ce de sarbatoriti astazi.29 a fost o zi prolifica.Tuturor sarbatoritilor de azi(nu-i mai enumar, ca se stiu ei), la multi ani, sa fie sanatosi si norocosi.
Katiaeu il plimb pe bebe de obicei acolo unde e fantana arteziana(sunt aleile mai bune),si uneori pe la biserica de lemn, dar pot schimba locatia.Sper sa fie vremea mai buna sa reusim sa ne vedem.
Fetelor, caut si eu pentru Andrei o geaca de velur si nu gasesc.Ati vazut voi pe undeva?(mai putin Piciul, Miniblu, Happy Kids si magazinul Titan ca am fost dar nu am gasit)

Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Uite ca m-am calmat. Intre timp am dat puiului mic sa manance si a adormit la loc!

Ileana, am intepenit in fata calculatorului cand a scris ‘amandina’ despre hepatita...brrr mi s-a facut pielea de gaina, iar povestea ta chiar m-a dat gata.....multa sanatate puiului mic!
Ignatica, bun remediu cu aloe...stiu din copilarie. Eu uitasem dar acum ca ai zis tu mi-am amintit......mie numai asa imi desfunda mama nasul cand eram mica si functoneaza de minune! La noi (in rep. moldova adica) se utilizeaza des.
Ralu, ma iei si pe mine la odiseea cu baieti? Moare soacra-mea daca aude......o sa va zic poate odata de ce......
Pufy doamne ce figuri sunt copii tai, pe bune ca mai vreu unul cand ma uit la ei!
Lexi, eu cred ca pe ger e mai sigur s-o scoti decat pe vremea asta de toamna cu aer umed sau ceata! Inteleg ce zici de soacra cu ajutorul, dsar fii sigura ca daca nu ai fi avut-o te-ai fi descurcat si nu cu mult mai rau. Iar asta cu crescut copii sanatosi nu e deloc valabila. Vezi si tu pe la tv cati copii bolnaviori sunt...e doar o perioada. Eu imi mentin parerea – fa asa cum simti tu ca e bine pentru copilul tau. Nu esti o mama cu probleme psihice sau fizice, deci esti absolut capabila sa judeci singura! Hai ca m-am mai linistit
Beatrix, mama mea a fost plecata la munca la greci si a avut grija o perioada scurta de un bb de 4 luni. Exact asa cum spui tu au pus-o sa le tina copilul – adica 20 de grade fara caciulita si toate celelalte enumerate – de asta cu mama n-am prea avut probleme cand a fost la mine!
Mephala, cred ca ai vazut prima parte a sintezei....ieri doar am citit putin ca am avut o durere de cap cumplita toata ziua, nu a cedat la nimic....
Gripo, de ce zici ca ai un ten execrabil? Eu chiar mi-am zis in gand cand te-am vazut – ce fata curata si luminoasa are fata asta! Sa nu razi – pe bune ca asa te-am vazut!
RO-ANA eu intru in parc pe la terasa Brown Sugar da’ putem sa gasim un loc comun. Azi te incumeti sa iesi cu bb?

Si nu in ultimul rand:

LA MULTI ANI SARABATORITILOR DE AZI!

Silvia si puiul meu drag Katia (25 septembrie 2006)

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

bebicilor sarbatoriti azi!....cu un special primei "bucurii", David!

Ileana am plans citind prin ce ai trecut.....offf Imi pare atat de rau de biata Ilinca....si acum si restul familiei bolnava....multa sanatate va doresc si sa vine zilele bune si la voi!

Revin....pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Am mai incercat o data sa pun linkul, dar, pt. ca m-a solicitat pitica...am dat-o in bara...in fine...Fetelor...poza mea preferata: O SCUMPA

Va pup

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Katia,azi nu cred ca iesim la plimbare.E cam urat.Voi iesiti?

Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Oh...Ileana, cate ti-a fost dat sa induri! Ma gandesc ce-o fi fost in sufletul tau... Slava Domnului ca acum toate sunt trecute, iti doresc sa uiti repede zilele acelea de suferinta! LA MULTI ANI Ilincai inca o data si sa fie toata viata sanatoasa! Sanatate multa si lui Luca

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi.

Ileana esti o mamica tare, mesajul tau inspira optimism - ca intotdeauna de altfel. si multa sanatate Ilincai.

Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lakioana nici de data asta n-ai pus corect link-ul...eu am vazut-o in schimb pe puiutza ta....e chiar o scumpa!

Osna tare dulce si grasunel Matei....!

Silvia zici ca te uiti la ingerasii mei si-ti vine cheful sa mai faci un bb?Da-i bataie!

Mai avem ceva www.puf.hostcenter.ro/main.php?g2_itemId=3441" target="_blank">poze noi de ieri....daca vreti sa va delectati cu un zambetel discret....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput