Bucurii de sept - oct 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 20
gripo spune:
Pai, RAMO, noi stam chiar langa o piata, asa ca in 10 min max sunt inapoi, dar nu mi-s frica. Atunci cand adoarme, macar juma de ora si tot doarme, asa ca ....e un inger, ce sa mai!
OSNA, frumos foc MATEI. Cel mai mult imi place in poza unde-l tii langa fata ta.
Si Raducu al meu are halat de baie, luat de nasi, dar e bleu cu alb, si gluga e un cap de pinguin, imi place la nebunie!
ILEANA, groaznic. Of, Doamne! ce pot sa spun? decat ca mi-au dat lacrimile cand am citit. Usor, usor, o sa treceti peste toate. Multa putere!Am zis eu ca vremea asta calduroasa este de fapt un blestem, nu o bucurie. Eu de-abia astept sa vina gerul ala mare.
BEATRIX, pe mine nu ma deranjeaza deloc ce zici tu. Oricum, fiecare spicuie ce stie ca i se potriveste copilului lui. Asa ca da-i inainte!
KATIA, m-am cocsat de ras cand am citit ce parere ai despre tenul meu! Esti de groaza! pai culoarea tenului meu, maslinie, pacaleste, daca te uiti de aproape si in lumina e plina fata de bubite. Acum nu-ti inchipui ca cine stie ce cratere am, ca eu cosuri am avut fff rar la viata mea, dar am niste bubitze tampite. Merci, oricum. Si tu arati ff bine, iar de Katia ta tot vreau sa-ti zic si uit: n-am vazut in viata mea un copil mai roz!, si e o frumoasa foc! si o dulce. Cat priveste cantarul, cand il mai vrei, imi spui si cu mare placere, o sa-l plimbam de la una la alta pana ne cresc puii.
LAKIOANA, nu e public site-ul, deci nu se vede poza.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
adameasca spune:
pe toti sarbatoritii de azi si pe toate mamicile care ne sunt alaturi.
Mirabela, enterocolita e o boala la stomac care se manifesta prin diaree, multe scaune, apoase, voma uneori. Se poate face din mancare sau poate fi virala, ca o raceala, dar la stomac.
Gigi, iti dai seama ca la noi a fost serioasa rau de-am ajuns la spital. Ca pe fi-miu cel mare l-am tratat acasa de enterocolita de multe ori, dar Ilinca a fost prea mica si n-a mai facut fata...
Roxana, iti daoi seama ca oricat de optimista am fost, tot mi-a pus capac statul asta in sital. Nu stiu care poate face fata la asta fara sa clacheze nitzel.
A, am uitat sa va spun ca fi-miu e iar cu muci si tuse, dar n-=am cum sa-i izolez deloc, ca e si soacra racita si nu ma poti duce cu fata la ea, si nici pe Luk nu-l trimit la ea ca cine stie ce tulpini de virusi bantuie p-acolo.
Asa ca toata ziua il cicalesc pe Luk sa nu stea in camera cu Ilinca, sa puna mana la gura cand tuseste, etc, etc. Is ca o moara stricata. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
eloise spune:
Pufy ti-am vazut pufisorii si m-am minunat pentru a nu stiu cata oara ca is de draguti! ALesio doarme asezat asa nostim, in pozitia aia? Si tu arati foarte bine, ti-ai intrat in forma dupa nastere!
Svetlana, Matei e dulce-dulce, de sa-l mananci tot cu lingurita! In prosopelul portocaliu e delicios!
Gripo sa stii ca si eu am remarcat in pozele de la botez ca arati fain, ai un chip senin si esti frumusica... maternitatea iti prieste!
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
gripo spune:
PUFY, am admirat si eu pozele cu puii tai, si, intr-adevar, arati fff bine, ai slabit, dar cred ca e si normal cu 2 pui acasa.
ELOISE, o sa ma uit si eu mai cu atentie la pozele alea, dar merci, oricum, esti o draguta.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
lakioana spune:
Fetelor...am intrat acum si cred ca am reusit!!! Parca n-am mai pus niciodata poze pe net...dar ce sa fac? Sunt intre doua plansete ![]()
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
eloise spune:
Lakioana, e asa scumpa Rebeca, o dulcetica!
Lucrarile din albumul "By Dani" ale cui sunt, ale tale? ca parca spuneai ca ai tangente cu arta plastica...mi-au placut lucrarile, nu-s rele deloc ![]()
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
pozele noastre
ramomar spune:
lakioana unde ai pus poza? nu o gasesc.
pufymic
ici pt cei doi puf mai mici, sunt foarte draguti!
fetelor voi scoteti bebebi afara ? desi la Oardea sunt 12-13 grade, mi-e frica sa o scot din cauza virusilor care circula prin atmosfera![]()
sugem pe deget la greu, nu pot sa o invat cu suyzeta nici in ruptul capului. Asera am fortat-o si a vomat un pic. ce metode sa aplic?
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
pozici cu minunea noastra mica
katia spune:
Ramo, eu dupa ce v-am povestit voua cum baga mana in gurita si dupa ce am auzit parerile voastre aplic doar 'scosul' manutei atunci cand o vad - ea o baga in gura eu i-o scot si tot asa pana se plictiseste si renunta.
Silvia si puiul meu drag Katia (25 septembrie 2006)
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Sephora spune:
Va urez multa sanatate si La multi ani! David,Amalia Ioana,Darius Teodor,Julia Maria,Ilinca Ioana,Maruca Ioana ,Alexandru,Tudor-Alexandru ptr sarbatoarea de azi.
Alina Morostes,MamiLili La multi ani!ptr ieri (scuze dar nu am intrat)Multa sanatate si tot ce va doriti.
Noi suntem bine,ieri am dormit numai in pat,adormit in brate dar pus in pat si acolo ramas.Cumintel mancalar mama.
Avem o problemuta cu caca,s-a cam ingrosat si de aia nu mai iese asa bine cum iesea,e cam verde inchis sper sa fie bine.Iesim de vreo 2 zile numai cu termometru.
M-am uitat peste pozici sunt superbi toti bebelusii.
In privinta constipatiei si mie mi se mai intampla,mananc pere pe stomacul gol,prune.Nu mancati miere pana cand bebelusul nu face un an,stiti ca am mai avut discutia asta si in timpul sarcinei.
Ileana imi pare nespus de rau pentru Ilinaca,dar sper din tot sufletul ca raul sa va ocoleasca de acum in colo.Eu am simtit ca inebunesc in cele trei zile cand Matteo a avut rosu in gat si plangea la mine in brate,m-a ingrozeste gandul ca ai trecut prin ce ai trecut.Multa sanatate
Itzy mare atentie,bine ca a fost doar ulei de masline.(nu are ce sa-i faca rau)
Bun venit noilor mamici.
Eu il scot pe Matteo tot timpul afara de la 4 zile,numai ca sunt atenta cand e vant (mare purtator de virusi) ai pun pe carut un pleid mai cu gaurele.Ai pun fular dar doar la gatut nu la gurita sau nas,in gurita oricum o are pe suzi.
Fetelor iar baietelul doarme singur in pat,nu mai pot de fericire.Poate reusesc sa-l dezvat de brate.
Noaptea se trezeste la 2-2.30 bagam titi si adormim imediat dupa si apoi la 6-6.30 cand papam,schimbam,vb putin ca atunci se trezeste si tati sa plece si apoi iar somn.
Am scris o gramada,dar am recuperat zilele pierdute.
IO mami de Matteo (21.09.06)
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
eloise spune:
Ramo daca refuza suzeta nu o forta...si asa suzetele is controversate tare din mai multe pdv: 1. ca se poate invata sa suga prost de la san (ca si dupa biberon-consilierii intr-ale alaptarii interzic clar biberonul SI suzeta!!!-) si 2. ca ar modifica in rau maxilarul copilului, chiar si inainte de aparitia dentitiei, iar dupa ce erup dintisorii, si mai si.
Nici Vladut nu prea accepta suzeta si nu-l fortez. Scoate-i manuta din gurita si insista. Oricum, daca o speli pe manute des, cred ca e mai putin "periculos" decat suzeta
Beatrix multumesc de raspunsul cu fularelul la gurita si nasuc. Eu ori de cate ori ies cu el se gaseste cineva sa-mi spuna ca e frig afara si tre' sa-i acopar jumate de fatzuca cu fularelul. Mai da-ne informatii de la medicii belgieni, nu are ce sa strice, eu cred ca au o abordare buna cu siguranta.
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
pozele noastre