Bucurii de sept - oct 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 18
adameasca spune:
Inca una si ma duc
: toata boala fetii a fost de natura virala, ca se pare ca sezonul asta se poarta enterocolitele acute toxice. Noapte de noapte se internau cate 2-3 copii in aceeasi situatie cu Ilinca, unii mai mari, altii mai mici.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
CamiSol spune:
La Multi Ani David pt cele 4 luni! Amalia Ioana, Darius Teodor, Julia Maria, Ilinca Ioana pt cele 3 luni! Maruca Ioana, Alexandru, Tudor Alexandru pt. cele 2 luni!
Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti si sa aveti parte de mult mult noroc in viata! 
Buna dimineata!
Si noi raportam o noapte linistita ...chiar si o dimineata!
Ileana Bine ai venit acasa. Multa sanatate Ilincai!
Osna ca de obicei Matei e un scumpel zambaretz!
Pupici la mamici si bebici!
_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului
Uite cum cresc... 
matahut spune:
Of, Ileana, sa va dea Dumnezeu sanatate tuturor si multa forta ca sa treceti cu bine peste toate.
LA MULTI ANI Ilincai, o pupam si speram sa nu mai fie bolnavioara niciodata!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
matahut spune:
David, iarta-ma, pe tine te-am sarit de la urari!
Asadar, LA MULTI ANI, sa cresti mare si sanatos!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
ramomar spune:
adameasca am plans citind prin cate ai trecut tu cu puisorul mic, Ilinca. Ce mai, esti o mama minunata cu un puiut luptator!
Sa va dea Domnul multa sanatate si putere sa treceti peste toate. Doamne ce o fi fost in sufletul tau, sa planga si sa nu o poti lua in brate...saracuta.
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
pozici cu minunea noastra mica
Gigi25 spune:
Adameasca, prin enterocolita am trecut si noi, saptamana trecuta. Ce-i drept, a fost mai usor ca la voi: trei zile de antibiotic, si fara febra. Nu-mi pot explica de la ce, tinand cont ca Radu este hranit cu formula. Doctorita a spus ca e posibil de la laptele praf... Nu stui ce sa zic.
Va doresc multa sanatate si sa va puneti repede "pe picioare".
ramomar spune:
beatrix
multumim pentru sfaturi, eu zic ca nu ne strica sa mai stim cate o indicatie data de un medic de dincolo. Cine vrea il ia in seama, cine nu, nu.
osna l-am admirat pe Matei.
flacaul, ca atre frumos e!
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
pozici cu minunea noastra mica
eloise spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
He, he, azi e si ziua lui Corneliu Vadim Tudor...dar nu semenam deloc ca si caracter.
Cum Lili esti nascuta in aceeasi zi cu "Tribunul"?Wow ce onoare... pt el, desigur
Andra si
Vladut (14.10.2006)Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
lilina spune:
adameasca, imi pare nespus de rau sa aud ca ai trecut prin asa ceva
te inteleg perfect, desi eu cand am stat in spital cu Vlad pt.operatia de hernie nu am stat decat o noapte si simteam sa innebunesc daca mai stau acolo o secunda
va doresc multa multa sanatate
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
Mirabelac spune:
DAVID, MARUCA, AMALIA, DARIUS, IULIA, ILINCA, ALEXANDRU, TUDOR-ALEXANDRU
Ileana cumplit prin ce ati trecut! Sa dea Dzeu sa fie bine de acum incolo. Cum se manifesta enterocolita asta si de la ce se face???
Osna scump tare Mateiul tau.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.