Cirese de Mai-Iunie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
miti2004 spune:
azi am fost la ultima cantareala pe anul asta, urmatoarea e pe 23 ianuarie. Avem 8600 gr la 5 luni si 1 sapt ( pe cantar avea 8775 gr dar era cu pampersul cam pishulit si body cu maneca scurta ), asa ca in ultimele 3 sapt a luat cam 500 gr, cel mai putin de pana acum, se vad cele 2 saptamani de nemancare, abia de cateva zile papa mai bine. Oricum nu ne plangem ca suntem destul de dolofani ![]()
Carmina il
pe Mihnea bolnavior si sa se faca bine cat mai repede !!!
mihaela.f cum adica "lapte normal" ? adica ce fel de lapte, praf sau tzatza e normal, sau chiar ii dai lapte ca pt adulti ?
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
LYLY809 spune:
mihaela, am in fata "Calendarul vaccinarilor pentru copii intre 0-14 ani" pe care l-am gasit intr-o revista Nestle luata de la babyexpo.
Sunt trei tabele acolo:
Primul: Calendarul vaccinarilor conform programului national de imunizare
Al doilea: Recomandare suplimentara contra infectiilor respiratorii si a meningitei
Al treilea: Vaccinari recomandate suplimentar in Europa si SUA
Cele din tabelul trei fac referire la infanrix hexa si infanrixul simplu care contin vaccinurile din tabelul 1 si 2( adica infanrixul este SI contra haemophilus influenzae tip B si contra tusei convulsive, ceea ce nu apare in primul tabel..., la vaccinurile obisnuite)
In tabelul 1, care cred ca este de "referinta"; intre 9 si 12 luni mai este trecut un vaccin: AR sau se amana pentru ROR la 1 an, apoi ROR (rujeola, oreion, rubeola) este mentionat la 1 an. Eu inteleg ca nu-i obligatoriu pana la un an si ca poate fi facut atunci.
In tabelul 3, ROR-ul este mentionat la 12-15 luni
O singura nedumerire am: in tabelul 1 la boli este mentionat si "pertusis", adica vaccinurile de acolo sunt si contra pertusis, in tabelul 3 nu este mentionat.
A inteles cineva ceva din bananaiala mea?![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
lacra, [iconcuminescotandlimbaruginiu],
Luana siHora - 14 Mai 2006
iconcutinescotandlimbaruginiu
hahahaha
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Am cautat pe google si m-am lamurit
HIB-ul ( Haemophilus influenzae tip B)este o bacterie care poate determina infectii precum meningita, epiglotita sau pneumonia, dar infanrixurile sunt si contra asa ceva, de aceea nu mi-a pomenit doctorul nimic de vaccinul contra HIB, e "inclusi"![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
26octombrie spune:
[b] bun. bine ca ne-am lamurit. da io ar fi bine sa-l fac, nu?!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
Ursulia spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
mihaela, am in fata "Calendarul vaccinarilor pentru copii intre 0-14 ani" pe care l-am gasit intr-o revista Nestle luata de la babyexpo.
Sunt trei tabele acolo:
Primul: Calendarul vaccinarilor conform programului national de imunizare
Al doilea: Recomandare suplimentara contra infectiilor respiratorii si a meningitei
Al treilea: Vaccinari recomandate suplimentar in Europa si SUA
Cele din tabelul trei fac referire la infanrix hexa si infanrixul simplu care contin vaccinurile din tabelul 1 si 2( adica infanrixul este SI contra haemophilus influenzae tip B si contra tusei convulsive, ceea ce nu apare in primul tabel..., la vaccinurile obisnuite)
In tabelul 1, care cred ca este de "referinta"; intre 9 si 12 luni mai este trecut un vaccin: AR sau se amana pentru ROR la 1 an, apoi ROR (rujeola, oreion, rubeola) este mentionat la 1 an. Eu inteleg ca nu-i obligatoriu pana la un an si ca poate fi facut atunci.
In tabelul 3, ROR-ul este mentionat la 12-15 luni
O singura nedumerire am: in tabelul 1 la boli este mentionat si "pertusis", adica vaccinurile de acolo sunt si contra pertusis, in tabelul 3 nu este mentionat.
A inteles cineva ceva din bananaiala mea?
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
"pertusis" este de fapt pt tusea convulsiva si face parte din programul national de imunizari (este in componenta vaccinului DTP, care se da gratuit: diftero-tetano-pertusis)...Infanrixul hexa vine in plus doar cu Hemophillus si cu Antihep.B care ar fi fost motivul unei intepaturi in plus.
ROR sau Priorix, noi vom face la 1 an, ca apoi la 1an si 1l sa facem iar Infanrix...
Acu' nu stiu eu cat de "inteligibila" sunt...Ca si eu sunt f. obosita si nu pot sa adorm din cauza asta...
Ursulia spune:
Pana s-a miscat calculatorul meu, voi deja v-ati lamurit...
Asa ca nu stiu daca mai ajuta la ceva mesajul meu precedent.
Oricum, tot e bine, ca-mi mai pun neuronul sa lucreze,ca nu strica...
LYLY809 spune:
Ursulia, am inteles perfect. Dadusem cautare pe google si pentru "pertusis", dar m-ai lamurit tu mai repede
Luana... eu zic ca ar trebui sa-l faci si pe cel pentru meningita
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Nici eu nu pot sa adorm; azi am baut si cafea si cola( foarte rar se intampla), am mancat cioco... sa continui???![]()
Dar vaz ca bantui singura pe aici. Eu vreau sa ninga... voi nu vreti???
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
marrycalu spune:
Ildi25,Robert are un suflu sistonic,eu zic ca va fi bine,ca medicul zice asa si eu o cred,mergem la echo sa fim noi mai linistiti,
Marilena si Robert(2 mai 2006)