Cirese de Mai-Iunie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Lacri, eu is pe aici, nu stiu daca iti pot fi de folos... Si mie mi-ar place sa ninga, imi place si ploaia... ce zodie ziceai ca esti?!

Sara e iar mucioasa si tuseste... sunt cu ea in brate de 2 ore... se pare ca tot de la Razv ni se trage... A tusit pana a vomat, si nici nu stiu ce sa-i fac... sa-i mai dau sa pape, sa o las sa adoarma asa, cu stomacelul gol... am pus niste apa la fiert ... o mai incerc cu ceai...

De dimineata am fost turmentata, ..., a tot plans azi-noapte si i-am dat des sa suga. Vroiam inca de aseara sa felicit progresele din ultima saptama ale cireselor, nu prea pot sa mai verific care sunt toate, de aceea sper sa ma intelegeti daca nu mai nominalizez (imi aduc aminte de Luana, de Nicole, de Hora, de Timeea, de Ana, si parca tot mai erau....! stati sa mai scutur oleaca, poate pica...

Shori, nu fii trista! i-ai dat totusi ceva timp! De-acum se poate pune pe mancat zdravan!

Steluta si Marycalu, succes la dr!

DianaR, ma kinui tare cu Sara sa o fac sa pape niste legume... I le-am amestecat, i le-am dat si simple (morcov, telina, pastarnac, radacina de patrunjel), azi avea in meniu dovlecel, dar fiind maraita a cam sarit din mese - doar 3 linguri de dovleac copt! Trageam si eu cu ochiu' la ce-i dai Timeei, poate imi mai vin idei! Presimt ca o sa aiba afinitatile lui Robert pentru nemancare! Acum conteaza mai mult sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Nici eu nu pot sa adorm; azi am baut si cafea si cola( foarte rar se intampla), am mancat cioco... sa continui???

Dar vaz ca bantui singura pe aici. Eu vreau sa ninga... voi nu vreti???

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Halal cura! Si eu am papat ciocolatele Milka

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

LA MULTI ANI RARES, TEODORA IOANA si DELIA AMALIA!!! Sa cresteti mari si sanatosi!

Felicitari Ursulia pentru primul dintzoc!!

Amiss, super filmuletul cu Petra!!!

Felicitari, Ildiqo, pentru primul TATA! Si tati ce a spus?? Nu s-a emotionat???

Carmina, sanatate multa lui Mihnea!!

Mihaela, mult succes maine la vaccin! Si felicitari pentru progresele lui Rado!!

Cu alte noutati de pe la noi, revin maine dimineata, ca acum imi pica ochii de somn!!!

Noapte buna, tuturor cireselor!!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

quote:
Originally posted by mihaela.f

ciresele sarbatorite si pentru Diana! La multi ani cireselor!

Felicitari si proaspetei mamici! sarcina usoara si bucura-te de timpul de graviduta cat poti!

Am recuperat si noi de citit asa ca raspundem:

Stiu ca Ama(si nu numai ea intreba de Carmina)- bebe Mihnea se pare ca a racit, a facut putina febra, la Carmina s-a lasat cu nopti nedormite asa incat, va mai dura putin pana va reveni.

Vavitu- noi am inceput sa ii dam lui bebe Rado Imunobaby : 5 ml/zi, 10 zile/luna timp de trei luni. Slava Domnului ca pana acum nu mi-a racit pana acum deloc.

noi am scapat de enterocolita aceea minunata incat raportam la 6 luni jumatate 8400 kg si 70 cm. Am luat 250 gr intr-o saptamana ceea ce e enorm(fata de cum luam in greutate pana acum). reincepem si trecerea pe lapte normal(asta daca scapam cu bine de vaccin).Maine refacem masuratorile si cantarul ...cu ocazia vaccinului. noua ne-a recomandat pediatra din Buc sa luam Tetraxim si Eugerix pediatric incat maine ne vor intepa de doua ori. Ufff...nici nu vreau sa ma gandesc! pana acum si o singura intepatura nu ne-a placut. D'apai doua...Domnul tatic si-a luat liber maine sa mearga la tinut picioarele la bebe.

Si in weekend tragem o fuga pana la bunici in Cta(daca nu avem complicatii la vaccin) si urmatoarea saptamana mergem acasa in Bv pentru cateva zile. cu alte cuvinte, incepem plimbarile de decembrie :-)

Vai! Craciun....bradut...vin fiert cu scortisoara...miros de cozonac proaspat si aburind...lapte cald....globulete....bomboane...colinde...nu imi vine sa cred ca vine Craciunul!!! e perioada mea preferata si sper sa fie si a lui Rado. si noi vom face bradut(ca in fiecare an); abia astept sa pun colindele sa cante(de fapt...daca a inceput postul Craciunului se poate colinda nu? )
Noi am reinceput trecerea la alimentatie normala. de data asta incepem legume, trecerea pe lapte cu lactoza, cereale cu lapte si fructe.

Fetelor, voi v-ati pus puiutii in premergator? Eu recunosc ca da si ii place de moare. e tot un zambet, mergem bine in premergator, ne fascineaza luminitele si sunetele de ufo. nu il las mult acolo, maxim 10 min pe zi. Si cand merge, intinde manutele ca aripile de la un avion si gura de pana la urechi. Chium de mama mama :-)

in rest, noutatile despre noi sunt rostogolitul cu tot cu scutec. daca nu sunt atenta cand il schimb..se rostogoleste cu tot cu scutec...si bineinteles cu tot cu ....continut. daca e doar pisu..mai e cum mai e, dar cu materia solida ce te faci :-). dar noutatea este ca: mergem in premergator si ne rostogolim pe toate partile.

va pupam si sa ne tineti pumnii maine la vaccin.

un pupic la cirese

ps: premiul pentru concurs nu poate fi, bineinteles, decat un tort facut de Lacri?

Mihaela si Rado Gabriel(17 mai 2006)

Miha...am auzit si eu de acest Immunobaby, e facut de Erbavita o frma din Italia si 100% natural...Am sa-i dau lui Edutzu amoxicilina ptr ca am inceput antibioticul si trebuie sa il termin, e primul antibiotic si sper sa nu mai fie altul prea curand..si o sa continui cu homeopate, medicul meu de fam. are cabinet particular homeopat, este un medic foarte bun, e 'coada' mereu la ea si lumea este multumita de ea si deja mi-a facut schema de homeopate ptr Edutzu, sotzul meu si ptr mine...o sa luam toti...aceasta include homeopate ptr imunitate, gripa, raceli, fier..etc si este personalizata ptr fiecare in parte..ptr Edutzu bineinteles cocentratzia e minima.
Mersi oricum ptr informatzie si mai vb sa vedem ce rezultate avem....sa de-a Bunul D-zeu sa fie bine...

valy mama lui Edutzu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004

fetelor am mai pus un album 4-6 luni, ma rog, acum avem 5 luni si o sapt.

cocutica al meu papa suc numai de portocala, mandarina si morcov si daca nu i-as da lapte inainte poate bea si 175 ml, asa ca de cand nu mai are o masa doar de suc ( ca era prea mult ) acum e intre 80-120 ml. cam asta e maximul pe care e bine sa-l bea pe zi un bebe.

amiss_zip daca mai tineti mult limbutza pe afara v-o furam

vavitzu pupici pt Edutzu bolnavior

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mersi ptr pupici..si noi va pupacim.

valy mama lui Edutzu

Mergi la inceput

Angelica, pupici puiutei bolnavioare. Eu zic sa-i dai tzitzi daca o accepta. A vomitat ca s-a innecat cu secretii, nu-i nevoie de pauza digestiva si are nevoie de anticorpii tai.
Pai la ce i-ai dat nu ma mir. Morcovul nici Timeea nu-l accepta decat amestecat cu alteleiar alte radacinoase eu n-am incercat. Lui Timi ii place cartoful si vad ca si dovlecelul dar nu se poate spune ca se da pe spate dupa dovleac copt. Persevereaza.

Ella felicitari ptr rostogoliciul mic!

Dana, Angelica multumim de felicitari ptr statul in 4 labe...

Mergi la inceput

Ildy, felicitari ptr tata!

Ursulia, felicitari ptr primul dintisor!

Mihaela, multumim ptr informatiile despre Mihnea si Carmina!

Carmina, pupici lui Mihnea sa se faca bine!

Mergi la inceput

Doroti, sper ca te intorci cu vesti bune!

Ella, pupe-mama-pe-Ana-rostogolicioasa! Am patit-o si noi! Intre pat si perete! Si cu Razv direct jos! Moama! Ce sperietura!

Carmina, insanatosire si revenire grabnica!

Va dezvalui un secret: eu nu mai am nevoie sa cumpar nici hainute (groase/subtiri, de casa/-afara/, de bune/rele ..., ...) am primit o gramda! de la te-miri-cine-nici-nu-ne-asteptam! Asemeni si jucarii! Mami nu se poate abtine si tot mai achizitioneaza cate un plus sau o zornaitoare, rontaitoare etc, insa Sara isi manifesta interesul pentru tot ce este colorat! Baga tot in gurita si trebe sa o pazesti dace ii dai ceva nepotrivit pt ros...
De Mos Nik i-am luat un stativ pe care sunt agatate jucarioare (cu bilute, cu animalute de cauciuc), si n-am mai rabdat si i-am dat-o azi! S-a bucurat la nebunie de ea! Nu mai reuseam sa o adorm tot jucandu-se: dadea si cu mainile, si cu picioarele, muta si stativul din loc...

Virgi, super jucarii! trebe sa va marturisesc ca eu nu ma pot baga la asemenea sume pt cadouri! Va dati seama ca pt 3 copii, un sot, o nepoata de 16 ani, un frate, doi tati, doo mame, si muuuuulte prietene... nu mai are punga malai sa acopere... (a-propos! io-s moshu' cel mai darnic! de-abia astept sa-i vad pe toti cum se bucura de surprizele pe care le voi pregati!)

Musai brad! E una din putinele mele amintiri frumoase din copilarie... Si-apoi, cred ca nici nu mai sunt necesare comentariile, daca priviti la semnatura...

De-acord cu concursul! Votam si noi! Poate ne si inscriem! Desi, cu pozatu' stam prost si la capitolul arta si la capitolul calitate... da' poate angajez un pozar profesionist...

Mergi la inceput

Stelta, multumim pt ajutor!

Uram si noi:
LA MULTI ANI RARES, TEODORA IOANA si DELIA AMALIA!!!

Felicitari, Ursulia pentru primul dintzoc!!

Felicitari, Ildiqo, pentru tata!

Mihaela, mult succes maine la vaccin! Felicitari pentru progresele lui Rado!

Miti2004 si Amiss, vazut, admirat, indragostit de ciresele voastre... Pupam si ne inscriem pretendenti! (Amiss, vezi ca am si baiat...)

Mergi la inceput

CUM sa se faca baiatul meu bine ca pe mine ma doare in gat rau de tot..simt ca imi iese durerea prin urechi...nu mai pot manca lamaie cand le vad mi se face rau contrar celor spuse ca lamaia e un bun remediu ptr greatza..ma dor toate cele..nu am mai fost asa de racita de cand eram eleva la generala...si am si o nevralgie intercostala care ma face sa merg ca un robot...ptiu...fetelor stergeti

valy mama lui Edutzu

Mergi la inceput