Cirese de Mai-Iunie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 9
angelica_g spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Angelica, pupici puiutei bolnavioare. Eu zic sa-i dai tzitzi daca o accepta. A vomitat ca s-a innecat cu secretii, nu-i nevoie de pauza digestiva si are nevoie de anticorpii tai.
da! da! da! ca bine zici! vezi! eu-mama-tampitzica-si-stresata nu mai aplicam nici propriile-mi sfaturi! Acu' a mancat, si tzitzi s-a ispravit, da' mai stau ceva timp si daca se mai zvarcoleste o mai pun sa traga poate mai iese ceva... Sar'na!

Si zici ca morcovu-i de vina?! Baietii erau fani! Hm! incercam maine fara... sar'na inca de o mie de ori!!!
Vavitzu, sanatate si Iedutzului!
vavitzu spune:
[quote]Originally posted by 26octombrie
http://www.parinti,com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=683&postdays=0&postorder=asc&start=0
uite, valy, incearca acum! tot ce trebe sa faci e sa copiezi tot linku' intr-o fereastra noua, apoi sa inlocuiesti virgula dintre parinti si com cu un punct. si te duce acolo
ami, pai e cinstit?! pai daca mai pui un film d'asta io nu mai particip.. printre regulile concursului trebe sa treaca lacra si "nu descurajati concurentii"!
m-a dat total pe spate replica:
de ce scoti limba la mami? acum iti pun legume pe ea!
e ...totala (n-am vocabularul asta, dar se cerea)
pupam copilul limbacios (ca limbuta e a mea, m-a naucit de dimineata, o tine intr-o cearta cu tot, cu mainile, cu carutul.. nu ma plang, de fapt imi place la nebunie, cautam un motiv sa ma laud, hihihi!)
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
[/quote
Tare...am ras cu gura pana la urechi chiar daca ma dor toate...sa stii ca si eu m-am lovit de astfel de ciudatenii-superstitii din partea rudelor...dar daca au vazut ele ca nu se lipeste nimic de mine m-au lasat in banii mei...SUPERR...MERITA CITIT
valy mama lui Edutzu
vavitzu spune:
quote:
Originally posted by cocutica
Valy eu nu am reusit sa le deschid
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
Bine Cocutica...nu stiu...ce se intampla de ce nu merg pozele mele sa le vedeti...Ajutorrrrrrr cum sa fac ?
valy mama lui Edutzu
vavitzu spune:
0-7 zile (in maternitate): Vaccin anti-tuberculos (BCG - bacil Calmette Guerin), vaccin anti-virus hepatitic B (Hep B)
2 luni (administrate simultan): Vaccin anti-diftero-tetano-pertussis (DTP), Vaccin anti-polio oral trivalent (VPOT), Hep B
4 luni (administrate simultan): DTP, VPOT
6 luni (administrate simultan): DPT, VPOT, Hep B
9-11 luni: Vaccin anti-rujeolic (Ruj)
12 luni (administrate simultan): DTP, VPOT
30-35 luni: DTP
7 ani (clasa I - campanii scolare): DT, Ruj
9 ani (clasa a III-a - campanii scolare): VPOT, Hep B
14 ani (clasa a VIII-a - campanii scolare): DT, BCG
24 ani si la fiecare 10 ani, ulterior: DT
UFF M-ATI DAT PESTE CAP CU VACCINARILE...PROMIT CA O SA RECITESC MAINE CE ATI SCRIS CA ACUM LA CAT IMI E DE RAU NU STIU DACA MA AJUTA NEURONII
valy mama lui Edutzu
arleena spune:
felicitai sarei,elenei, lui andrei pt dintisori!!

Sofiei pt "tata"!!!!
anutei rostogolici pt "mama"
adi bien ai reveni din concediu...adica e naspa ca iar la munca...da ne lipsei ![]()
zuzi ma bucur ca ia mai dat pe aici
La multi ani
Laviniei...si sa intri mai des....io tot planuiesc o intalnire cu ella si poate ai vreme si tu , deh, ciresele din bucuresti tot fac intalniri si noi aci la cluj nu putem???
camelia, apropo de mesaje din astea de "agatat"
...sotul m-a pus sa pun pe un site neshte unelte de vanzare si evident am lasat acolo la contact doar adresa de mail....in fine, la un moment dat primesc un tel, un tip ma intreaba daca am de vanzare minunatiile alea si il pasesz pe sotu.....si ii zice ala ca de o sapt tot asteapta raspuns la mail daca i le vinde lui sau nu....il felicita pt baietel ca a iesit castigator la BEBESTAR, il intreaba ca vinde sculele alea pt ca vrem sa emigram??sotul ramane masca...de unde stia tipul atatea despre noi...inclusiv nr de mobil al meu, etc....raspuns "google search"
....sa mori nu alta....
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
angelica_g spune:
Va rog sa-mi permiteti sa scriu do'o bancuri!!!!
1)*Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi, cand tocmai se intoarce sotul
acasa si incepe sa tipe:
-ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!! **AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O
SA SE ARDA!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!! **HAI!!!
ATENTIE!!! AI INNEBUNIT? ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE,
SAREA!!! NU UITA SAREA!!!
Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba:
-De ce tipi asa? Crezi ca nu sunt in stare sa prajesc un ou???
Barbatul raspunde foarte calm:
-Doar ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu cand conduc masina si tu stai
linga mine si tipi... *
2)Ca sa intelegeti mai bine filosofia firmei
Anunt "angajam vanzatoare". Se prezinta o fatuca la interviu, patronul o ia
si-o prelucreaza "Fata draga, noi nu zicem NU la
clienti. Ii aburim, ii amanam...".
Zis si facut, trece o luna, prinde fata manevra, intra un cetatean:
- manusi aveti?
V: pai, sigur... de care sa fie? de piele? tricotate?
- de piele, normale
V: cu un deget, cu 2 cu 5?
- normale, cu 5.
V: albe, rosii, verzi?
- negre, normale.
V: le purtati la palton sau la jacheta?
- la palton, ca vine iarna
V: domnule eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se
asorteaza.
Pleaca omul fericit ca-l bagase cineva in seama, cand sa iasa pe usa
intra val-vartej unul hiper-furios c-un colac de buda intr-o mana si
c-o placa de faianta in cealalta:
-cucoana, uite asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta,
curu' ti l-am aratat ieri ACUMA-MI DAI HARTIE IGIENICA????
angelica_g spune:
Mii de scuze pt off-topic! Stau sa o pazesc pe Sara si nu m-am putut abtine! Tocmai acu' se facu liniste!
arleena spune:

tari bacurile.....
sanatate multa sarei....parca numai ce-i trecusera mucisorii...saracuta de ea 
io tot citesc in urma ca aveti un ritm ametitor
....asa ca sa nu va suparati pe mine ca tot umplu pagina aici cu negru![]()
am vazut ca a revenit si ioana, chiar am ramas placut suprinsa si tin sa te felicit pt puterea care ai avut-o sa temuntiin alt oras, sa-ti cauti de lucru, gradi la katja, bona, etc..
supermamica si pe seghei nazbatiosul....btw...si eu ii dau branzica la alex si i-am dar de 2 ori carne de miel, da nu se prea omoara dupa papa in general
tzatza rules
monicutza_bb felicitari pt bb2

sa ai o sarcina usora si sa iasa o leoaica cum iti doresti 
mai lacri ziceai la un moment dat ca nu mai pui poze cu alec ...da vad ca ai pus acum o gramada...de ce vroiai sa ascuzi asa frumusete de copil??/e tare haios adormit asa in fundic[;:-)))], si murdarici tot cu papa pe gurita.....da sa sti ca seamana numai cu tine....
saracutul mihnea e bolnavior deci....nasol...iti urez multa sanatate si mami mai treci la raport cu noutati
Edutzu sanatate multa si tie!
uhhh iar dintisori noi...bravo mircea
mai io am o nelamurire ...am primit o olita de la nasa pt piticot...si de curiozitate l-am pus odata sa faca(ca stiu cand il trece kkarea dupa cum se comporta)...anyway...olitele astea sunt diferite pe sexe??ca cam inghesuie putulina lui alex....o fi el prea curos si de aia nu-i incape totul p=-acolo???de la ce vastra se poate pune pe olita copilu??am cunoscut in weekend o fetita de 3,5 ani care desi e constienta ca face kk in pampers nu vrea sub nici o forma sa fac pe olita...si am inteles ca asta din comoditatea mamei care nu s vrut sa o puna pe olita si acum trage ponoasele...nici la gradi nu o poate da din cauza asta.....
vot pt concurs si poze sub brad...sunt pentru....astept regulile....
si noi facem brad evidnt....abia astept sa-i vad reactia lui alex la atatea luminite
ca e innebunita sa vada luminite....jucaria preferata a lui io cred ca tati ramane(m-am tot gandit) iar pe locul 2 orice cablu
....despre cadouri...
nu am idee.
ahhh, sa nu uit....tre sa-i cobor domiciliul lui alex...si prin urmare tre sa-i luam saltea....ce recomandati?
ca e baiat mare deja
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
CamiM spune:
Buna dimineata cirese!!
Uf 
sunt capiata de somn.. ce rau e sa ai copil plangacios, nici idee nu am avut pana la seria asta de vaccinuri, de aseara Sofia a facut febra si nu plange dar nici nu doarme decat daca o legan in brate si sunt capiata de oboseala. Abia astept sa treaca sa doooorm si eu macar putin. Azi am prins o ora si ceva cat a stat taticul cu ea dar plange dupa tzitzi asa ca prea mult nu am liber de la "stapanire".
Una peste alta trebuie sa multumim fetelor care ne-au laudat asa fain pentru progrese.
A crescut mult in ultimele luni . de la ultimul control la sfarsitul lui august a pus cam 1 kg pe luna. E gasunica mica a mamei. ![]()
![]()
Cami &
Sofia
poze Sofia

Pupam cele 3 cochetzele!