Cirese de Mai-Iunie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
arleena spune:
nu pot sa cred ca a murit copilasul care fusese rapit la craiova

cica s-a inecat cu propria voma si mama e disculpata de vina....off doamne ce nederapta e lumea asta

mai bine il lasau la femeia care l-a rapit ca macar avea grija de el....
n-am avut vreme sa mai intru sa urez LA MULTI ANI celor care au mai implinit 6 luni asa ca o fac acum retroactiv....
LA MULTI ANI
OCTAVIAN RADU, ERIK, ANA, MARIA ALEXANDRA, EDUARD-CRISTIAN, MIRCEA ANDREI sa cresteti mari si sa va bucurati parintii
ahh si
LA MULTI ANI
si pt DIANA79 pt cei "17" ani ai tai
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
ILDI25 spune:

Sunt fericita (pana la ultima suvita)a zis si David ca prim cuvant TATA, dar nu face vreo legatura cu taicas-o doar zice si el la toata lumea tata .Daca e valabila chestia ,va urma tot un baiat.
Lyly,Miti imi place ideea cu albumul si cu concursul ,nu ne vom supara chiar de nu vom castiga.
GAbI25 a-ti fost la eco? Sper sa fie bine Daria
www.dropshots.com/day.php?userid=204355&cdate=20061128&cimg=0" target="_blank">asaarata mosul nostru
si www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=210" target="_blank">asta ar fi leaganul-calut ,e cam mare dar daca i-l tin eu zic ca reusim sa ne distram cu el ,si cand mai crestem ne leganam si singuri .Mai ma gandesc inca nu sunt hotarata ,mai am ceva timp.
mikiion spune:
La Multi Ani !!!! copilasilor care au 7 luni( adica nascuti in aprilie).
Abia azi m-am uitat mai atent pe listuta si mi-a picat fisa ca sunt copilasi asa mari!!!!!
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
LYLY809 spune:
'seara cireshici!
Am facut vaccinul de 6 luni si am scapat de intepaturi pana la un an!
La 6 luni fara 2 zile avem: 8000g si 68 cm, plus 42 cm circumferinta capatzanii![]()
Multumim pentru cuvintele frumoase la adresa Hlizitului
Si doctorul nostru s-a "crucit" cand i-am spus ca azi i-am pus bebelusului avocado in piureul de fructe. Azi am facut un castronel de piure cu para, mar, banana si avocado. A iesit delicios

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
26octombrie spune:
lacra, mie mi-a zis dna pop ca ar fi bine sa ii mai fac un vaccin, pe la 7 luni parca, ce contine nu mai stiu cate si ce, oricum, ceva antigripa si meningita. si cum eu am groaza de meningita il vom face cu siguranta. am scris si cum se cheama, da am pierdut hartia...
mi-a placut aia, cu bebicii de manutze, from the future!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
lacra, mie mi-a zis dna pop ca ar fi bine sa ii mai fac un vaccin, pe la 7 luni parca, ce contine nu mai stiu cate si ce, oricum, ceva antigripa si meningita. si cum eu am groaza de meningita il vom face cu siguranta. am scris si cum se cheama, da am pierdut hartia...
mi-a placut aia, cu bebicii de manutze, from the future!
Luana siHora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
Mie nu mi-a spus nimic de 7 luni, ci de un an. O fi din cauza ca i-am facut infanrixul hexa???
Luana, imi place culoarea ta cea noua. In replica la chestiunea cu toamna, te-ai gandit sa-mi dai pe la nas si cu o culoare tomnatica, asa-i???

LA multi ani, DJ Teo!!! Vreau sa-i spun mamicii tale ca esti o candidata serioasa la concursul pe care il pregatim cu cea mai haioasa cireasa
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
mihaela.f spune:
ciresele sarbatorite si pentru Diana! La multi ani cireselor!
Felicitari si proaspetei mamici! sarcina usoara si bucura-te de timpul de graviduta cat poti!
Am recuperat si noi de citit asa ca raspundem:
Stiu ca Ama(si nu numai ea intreba de Carmina)- bebe Mihnea se pare ca a racit, a facut putina febra, la Carmina s-a lasat cu nopti nedormite asa incat, va mai dura putin pana va reveni.
Vavitu- noi am inceput sa ii dam lui bebe Rado Imunobaby : 5 ml/zi, 10 zile/luna timp de trei luni. Slava Domnului ca pana acum nu mi-a racit pana acum deloc.
noi am scapat de enterocolita aceea minunata incat raportam la 6 luni jumatate 8400 kg si 70 cm. Am luat 250 gr intr-o saptamana ceea ce e enorm(fata de cum luam in greutate pana acum). reincepem si trecerea pe lapte normal(asta daca scapam cu bine de vaccin).Maine refacem masuratorile si cantarul ...cu ocazia vaccinului. noua ne-a recomandat pediatra din Buc sa luam Tetraxim si Eugerix pediatric incat maine ne vor intepa de doua ori. Ufff...nici nu vreau sa ma gandesc! pana acum si o singura intepatura nu ne-a placut. D'apai doua...Domnul tatic si-a luat liber maine sa mearga la tinut picioarele la bebe.
Si in weekend tragem o fuga pana la bunici in Cta(daca nu avem complicatii la vaccin) si urmatoarea saptamana mergem acasa in Bv pentru cateva zile. cu alte cuvinte, incepem plimbarile de decembrie :-)
Vai! Craciun....bradut...vin fiert cu scortisoara...miros de cozonac proaspat si aburind...lapte cald....globulete....bomboane...colinde...nu imi vine sa cred ca vine Craciunul!!! e perioada mea preferata si sper sa fie si a lui Rado. si noi vom face bradut(ca in fiecare an); abia astept sa pun colindele sa cante(de fapt...daca a inceput postul Craciunului se poate colinda nu? )
Noi am reinceput trecerea la alimentatie normala. de data asta incepem legume, trecerea pe lapte cu lactoza, cereale cu lapte si fructe.
Fetelor, voi v-ati pus puiutii in premergator? Eu recunosc ca da si ii place de moare. e tot un zambet, mergem bine in premergator, ne fascineaza luminitele si sunetele de ufo. nu il las mult acolo, maxim 10 min pe zi. Si cand merge, intinde manutele ca aripile de la un avion si gura de pana la urechi. Chium de mama mama :-)
in rest, noutatile despre noi sunt rostogolitul cu tot cu scutec. daca nu sunt atenta cand il schimb..se rostogoleste cu tot cu scutec...si bineinteles cu tot cu ....continut. daca e doar pisu..mai e cum mai e, dar cu materia solida ce te faci :-). dar noutatea este ca: mergem in premergator si ne rostogolim pe toate partile.
va pupam si sa ne tineti pumnii maine la vaccin.
un pupic la cirese
ps: premiul pentru concurs nu poate fi, bineinteles, decat un tort facut de Lacri? 
mihaela.f spune:
Cum? si pana la un an se scapa de intepaturi? nu se face la 8 luni antirujeolicul? (asta pt cine vrea sa il faca)
ama_kaly spune:
mihaela si eu l-am pus in premergator, dar nu sta foarte mult..se plictiseste repede si se tine dupa mine sa-l iau.Cand ma prinde ma trage de pantaloni si incepe sa tipe!
Si noi tot chicco ufo avem 
Multumim pt info despre Carmina si bebe Mihnea, carora pe aceasta cale le uram multa sanatate si insanatosire grabnica..o sa ii vizitam curand la domiciliu!
Pupam si pe bebe Rado si il felicitam pt progresele lui, respectiv mersul cu premergatorul si rostogolitul
Va asteptam mai des pe aici ca ne sunteti tare dragi!

Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
26octombrie spune:
lacra, [iconcuminescotandlimbaruginiu], 
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!