mamicutze casnicutze (83)
Raspunsuri - Pagina 16

alexa si mami spune:
cami ,suntem noi prietene bune, da' nu tre' sa ne zici chiar totul
spune repede, ai luat catelusul???www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

ange spune:
Emily,bun venit la noi.cand ai timp treci pe aici ca de la noi afli tot ce vrei
Ma citesti aici sau dau pm?
Vezi daca nu te muti in Laval? aici gasesti de toate.Plus de asta treci un pod ca sa ajungi la Montreal.
Bamby gasesti in "Centre Laval".In fiecare an amenajeaza mini ferma cu bamby si reni.Cand vrei sa vi spune,ne intalnim si fac pe ghidul.
Astazi am fost in Careffour Laval.Si acolo e o nebunie generala cu decorurile si cu reducerile.In plus,acolo ai trenuletul care plimba copii prin tot mall-ul.E tare frumos!
In mijlocul mall-ului este casuta lui Mos Craciun si el in dansa asteptand copii la foto.
Pot sa va spun ca Robert a facut foto cu Mosul.Incredibil,el care fugeaaaaa de Mos! Pun foto deseara ca sa ma credeti.
La balet prietena mea are elevi de la 3 ani jumate.Binenteles ca pun o vorba buna si garantat se aranjeaza.Cursurile se tin intr-o Arena langa 440(aproape de Cosco daca stii).Inscrierile se fac in august.cum e tarziu pt. ca deja pregatesc spectacolul de sfarsit de an si costumele au fost date la cusut...
Vorbim pe pm mai multe sau la tf. daca ai timp.Cum vrei.
danelutza,revin cu povestea ciupercutelor.
olga,abia astept sa ne vedem la Toronto.
banana,bey taci ca daca-l inveti afara face kk singur in curte nu ies eu cu el.Asta-mi trebuie sa scot catelul la 6 dim. la plimbare acum
olga,noi acum in decembrie facem schimb de carti postale.dar sunt sigura ca stii pt. ca tu ne esti prietena noastra ascunsa
Daca vrei sa trimiti felicitare la cineva ii ceri pe pm adresa.daca cineva vrea sa-ti trimita felicitare face acelasi lucru
Cata logica am in mine.Doamne dau pe dinafara de atata inteligenta
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Emilly spune:
ange multumesc mult! m-ai luminat
astept sa-mi dai un raspuns de la profa de balet.Numai bine in august gaza mea va avea 3 ani jumate.
Sambata asta lucrez dar duminica imi corup sotul sa ma duca in Mall in Laval.Retin bine ca vroiati sa va mutati?vreti sa vindeti si sa va cumparati altceva? sau am memorie de baba batrina deja??
Dana banana fosta casnicuta, actual pe cimpia muncii, detin sot si gaza mica de 2 ani si 10 luni si vreau sa vina Mosuuuu'!!!

diadaniela spune:
si eu vreau sa vina Mosul!
a mea fetita nu mai vrea la balet. am dus-o de 3 ori si nimic.totul era perfect pana incepea doamna sa lucreze cu ele. ea vroia sa faca dupa capul ei nu sa o invete doamna.
poate la anul o sa ne intelegem.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

ange spune:
Emily,Mosul e pe vine.Nu ai fost la parada?A venit in oras.Acum ramane sa vada cat de cuminti sunt mamicile
Cu baletul garantat se aranjeaza.Emily e prietena mea.Am lucrat impreuna la gradi.Costa 70 de cad parca tot anul.Costum,totul inclus Sambata vorbesc cu ea.pup
Vezi ca bamby este in "Centre Laval" .In Carreffour sunt de cheltuit banii si decorurile alea imense.Pun foto acum
Da o sa ne mutam.Dar tot aici in zona unde stau.Nu vand casa(duplex).O inchiriez Asteptam sa treaca iarna ca mie mi-e frica sa-mi construiesc casa iarna la -30 gr.Brrrrr...
ma duc sa va pun poze cat doarme Robert.
pup iu
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

ange spune:
banana,e prea mica sau doamna a fost dura cu ea? baletul implica disciplina dar acum depinde de profa foarte mult.profa Maiei este tanara si frumosa si gingasa foc.Abia vorbeste de calma ce e
foto
foto recente

diadaniela spune:
Cami ,vb cu doamna ,ii povestea diverse ,dansa,dar cand incepea ora incepea sa planga.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

ange spune:
danelutza,ciupercutele
Ou fier tare,taiat fundul,scos galbenusul,facut crema(galbenus+pate ficat),bagat in ou,pus oul pe platou,taiat capac din rosie mica,scos semintele din capac(rosie),lipit capacul(jumatatea de rosie) cu unt sau branza topita pe ou,facut bulinute pe capac cu branza filadelphia sau unt,dat la rece,asezate pe salata cand e ora sa vina musafirii.
Si gata.Mai simplu de atat nici ca se poate
foto
foto recente

georgi75 spune:
Baaaaah...ce mult ati scriiis
Fug sa cetesc.Cred ca-mi iau pixul si notez ca iar uit ce s-a discutat

ange spune:
banana,Maia a inceput baletul la 6 ani asa ca nu dispera ca la 3 nu merge
are tot timpul.
pup copilulllllllll urla...
foto
foto recente