mamicutze casnicutze (83)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Olga multzumesc, am sa-l sun miine sa-i spun ceea ce simt, ca pina astazi nu m-am speriat asha de rau.
Dana ch eu le pun luni, ca 1 dec. e vineri si nu-mi place la sfirsit de saptamina.
Mmiha sa intzeleg ca servesti o cafea cu Cami ?
Dana banana ai disparut si tu sa faci dush ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

nu ,Danelutza,aici sunt!
luni le pun si eu pt America.
restul mai astept.
Olga ,stiam de piciorusul lui Tony.am citit ca a mai avut o fractura pe care medicii nu au vazut-o si s-a vindecat singura.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

danelutza nu te mai speria,totusi e bine sa vb cu medicu.

eu le-am pus de azi,pentru cele de peste hotare.

oare le-am pus prea repede?

gabi sanatate lui stef

doina cum te mai simti?

mmiha cam lunga baia

eu am fost azi la cumparaturi am luat ceva cadouri si altele sunt in decur de cumparare.

eu le iau asa fetei un i-pod,sotzului un mobil nou si pustiului ceva jucarii inca nu stiu exact oricum lui i=am luat si azi cate ceva si am facut si poza cu mosul la mall.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

i'm back
bine ai revenit olga! las' copilu' sa faca prostii ca d'aia e copil
danelutza, ne cam speri cu palpitatiile tale:(
mmihaaaaaa, ce bine ca te "vedem"
am rezolvat cu cadourile
miine mergem sa luam si bradut
si ceva porcarii, ca azi am pierdut 2 ore ca nu stiam ce naiba sa alegem, m-am umplut de nervi...
revin

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Danelutza....bey ce sa fac daca la mine la tara nu am baie .... profit si io' cat pooooot, nu-mi venea sa mai ies din cu saruri si cu toate cele aromatice de mai aveam putin si adormeam acolo......miros ca o campie cu flori

...plus de asta ca am spalat si oaia creata si e mai complicat la ea cu parul....sampon de 3 ori, balsam + masca de par cu ou si ulei de ricin si ulei de masline

Sefa bananelor ......eu ma gandesc mereu la voi

Nu am citit nimic din urma ....asa ca sa nu va suparati daca zic vreo prostie
Dana_ch....trimit in seara asta adresa

Maine ma duc cu Maria la controlul de 2 saptamani de la operatie si sa vad ce fac....ca Maria nu a incetat cu durerile de cap...in fiecare zi se plange, a mai avut de vreo 2 ori crize pe strada de dureri de cap.........am vb cu doctora si maine ne asteapat

...nu stiu sa-i faca o encefalograma sau chiar o tomografie...zic si eu, sper sa nu gresesc...ceva trebuie sa aiba de o doare asa de tare
Pe mine nu ma auzit niciodata ca ma plang de dureri de cap, sa zic ca ma copiaza si minte, sau sa atraga atentia asupra ei.......dar nu e asa

In seara asta am nimerit din greseala la mama...am luat fata de la gradi, am fost sa platesc o factura...ma tarat la cofetarie ....si sa facut noapte, eram aproape de casa mamei....mi-a zis ca face kk ...cum naiba sa-i dau pantalonii jos sa faca ca-i ingheta kuruletul....si pana la urma am ajuns aici

Viata e ca hartia igienica: lunga si folositoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,
dau si eu buzna la voi sa o intreb pe Ange unde ai gasit draga mea bamby ?ma innebunesti de-a binelea...dimineata cu pozele Maiei la balet dupa amiaza cu Robert la bamby...zi-mi si mie te rog, in care mall sunt bamby sa-mi duc si eu gaza.
Mercic mult!

Mirela te pupicesc si pe tine ca pe la pestisori nu am mai dat de multisor, ce sa faci, am intrat pe cimpia muncii...

seara faina tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Dana....pai dca vine Angelica la Mall...nu poate lipsii marte din post

Viata e ca hartia igienica: lunga si folositoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mmiha,te cred!
go!
imi pare rau sa aud ca Mariuta are dureri in continuare.
sa ai grija maine cu ea daca te primieste la camera de garda.
du-te cu colegul si lasa-l sa astepte afara cu fata si tu stai la usa .cand va vine randul sa i-a fata in brate cu nasul in umarul lui si sa intrati repede in cabinet.
iti spun asta pt ca acolo e plin de copii bolnavi si am citit ca sunt spitalele pline de copii cu viroze.
Emily,daca tot ai intrat mai zi cate ceva. tot casnicuta?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

si eu tot luni pun felicitarile pt america si celelalte dupa 15 dec
mmiha, imi pare rau ce aud de cretulina, mergeti la dr sa va linistiti:(

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

yuhuuuuuuuuuuuuuuuu OLGA
BUN REVENIT!

stati ca acum am aparut.
fac ceva si vin sa va dau raportul

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput