mamicutze casnicutze (83)
Raspunsuri - Pagina 17

maria2mami spune:
au plecat fetele?
in wek mergem la muzeul satului va fi o expozitie cu vanzare...tot felul de nebunii cum era la munte...deabia astept....fac si boze
Viata e ca hartia igienica: lunga si folositoare.

diadaniela spune:
Miha,la ce ora ?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

ange spune:
mmiha,vreau si eu o chestie deaia de usturoi de care ti-ai luat tu de la moeciu.Am ramas cu gandul la ea
sa-mi faci poze la oale si ulcele.
am plecat dupa copila.apoi lectii.
somn usor.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

maria2mami spune:
"Targ de Sfantul Nicolae la muzeu
Un targ organizat de Sf. Nicolae va avea loc in zilele de 1, 2 si 3 decembrie la Muzeul Taranului Roman. Vor participa 140 de mesteri din tara. Potrivit organizatorilor, vor fi expuse obiecte realizate de mesterii populari, dar si lucrari ale copiilor care au participat la atelierele de creativitate, organizate de muzeu."
Maine ma duc singura cu Maria, doc. are program la policlinica din spital, am vb cu ea, nu mai asteptam , intram imediat.
O iau pe fata de la gradi la 12.00.......doc are program de la 13.00 pana la 18.00
Maine are sedinta foto pt un calendar A3 si felicitari de sarbatori
Vreau sa o imbrac in ie si cu o fustita roosie fffff scurta...voi ce ziceti?
Oricum se va vedea numai partea de la brau in sus....si zic eu ca e mai deosebit....le trimit la neamuri in strainataturi si calendarele le inramez

maria2mami spune:
Cami...aia am aruncat-o....nu era utila deloc, plus ca a prins un miros ciudat si incepuse sa se mucegaiasca........mujdeiul il fac la blender, iese meserie
Iti iau ...normal
Fac boze, sa traiti am inteles, daca dai o bericica

georgi75 spune:
Bineinteles ca m-am pierdut printre randuri.Ia sa vedem ce-am retinu.
Olga bun revenit.
Emily daca te hotarasti sa ramai, iti spun si tie bun venit.
Danelutza nu te alarma.Cel mai bine iti zice nenea doctorul ce-i de facut. S-a luat repede mierea?
Cami merg tare greu pozele.Dar tot am vazut si zapada aia maaare...si magiile Maiei.
Alinutza ce cadouri ai luat pana la urma?Baga repede sa fur si eu idei.
Banano daca nu vrea ea, las-o ca se face balerina mai tarziu.
Dana_ch nu mai stiu ce-ai zis da' te
Mirela
Doina
Leano
Bi .Si pe colegu' tau.Ca sa se faca bine.
Mmiha sanatate la creatza.Fugi la dr si vezi ce mai zice.
[red]Miha ce ma oftiiici...Iar te chefuiesti?
Mai sunteti?Cred ca nu...Noi nu avem noutati.

diadaniela spune:
Miha,baga repede reteta de mujdei si cum il faci la blender.
tare bun mai e.
mi-a lasat apa in gura de un gratar cu mujdei de-al vostru.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

Emilly spune:
Ange sa nu uiti sa pui poze, bine?dupa lectii.Pupicie Maiei, e o frumoasa si o talentata!
Hai ca am stat azi pe net...vineri si sambata lucrez toata ziua asa ca mai profit si eu azi si miine de program redus.
seara faina!

maria2mami spune:
ma apuc sa scriu adresele si luni ma apuc de felicitari
de la 15 dec pt fetele din ro