Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (118)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ce e cu linistea asta ?? Pe unde sunteti fete?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Anasebe ! E perfecta listutza. Ia te uita ce de modificari.... chiar asa, ce vor mai vota fetele?

Dragele mele n-am mai apucat sa intru aseara. Cosmin s-a apucat sa varuiasca baia si a curatat o parte de perete... of, din cauza ca baia nu are fereastra zidul mucegaieste in zona dusului. E obligatoriu sa curatam si sa varuim de 2 ori pe an cel putin.
Eu am stat cu Roxanica care a fost tare agitata.
Acum, de dimineata tot smotruiesc in baie si desigur trebuie sa continui cu toata casa.
Am intrat pe forum sa vad cum sta treaba cu voturile. S-a votat din greu .

Of! Nasol cu piticul asta in 4 labutze. Tot mi-am dorit eu un copil sa mearga de-a busilea, dar n-am stiut ce-mi doresc . Am gasit-o in baie... foaaaaaaarte fericita, a scos un raft intreg de haine din sifonier... cine zicea ca nu-s nazdravani ???

Va pup!
Plec la treaba.

Ursoaica ce bine ca ai intrat. Ce face Raisa ?

Mirela sper sa rezolvati cat mai repede situatia .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Dana..spor la treaba.. pt Roxana, azi maine iti face si curat in baie nu numai deranj

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Dana Eu sunt tare fericita ca merge Tibi in 4 labe. Ma asteptam sa faca f multe prostii, dar al meu e cuminte. Il las langa sifonier cu usile deschise...nici nu se apropie.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Buna dimineata tuturor, La multi ani Jasmine si Bruno!!! Eu sunt zombi, Alain s-a trezit asta noapte pe la 1,30 nu vroia nimic nici macar ceiut dar a vrut in bratel-am tinut vreo 30 min dupa care mi-a cedat spatele si l-am pus in patut.Ne-am uitat la filme pa na la 3 si abia a adormit dupa 3.Dimineata la 8,30 eram amandoi, a mancat si acum e rupt de somn dar nu se culca, sper sa o daca curand ca mai bag si eu o ora de somn.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LA MULTI ANI JASMINE si BRUNO!
Dana, spor la smotru! Harnic barbat ai. Eu il parasc pe al meu, ca nici gunoiul nu il duce!
Silvi, sorry, ca facurati noapte alba amandoi. Dar ce-o fi cu Alain?
Am admirat si eu sufrageria moderna Biancas! Fain fain. La noi in sufragerie e dormitorul, iar in dormitor camera fetei!. Si vin sarbatorile si ne inghesuim in sufrageria-dormitor cu fata sa punem pomul si sufrageria in dormitorul fetei. . Nu intelege nimeni nimic. Dar lasa, ca la anul.......mosieri ne facem. Si asa o casa, sa bag toti copiii din secta in ea, daca or avea chef sa ne viziteze (nu in Bucuresti evident, ca aici nu-mi permit nici loc de veci confort 1, Doamne fereste, ce prostii vorbesc).
Denisa, luna asta am incercat si vom vedea daca se milostiveste Mos Craciun de noi sa ne dea ce ne dorim, un bebe la purtator. Tu esti deja o fericita, ca pe langa Emma se mai arata un puiut mic. Sa te mai lase si socrii in pace.
fetele si bebeii si va dorim o zi buna.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Bee, he, he, he ! O sa-i spun lui Cosmin ca a fost laudat.
Eiii, astea se educa. La inceput soacra-mea era oripilata de faptul ca fii-su face curatenie, varuieste, etc. VAi, vai ! Doar nu era sa fac numai eu.
Acum ne impartim munca.
Fetelor care va aflati in primii ani de casnicie... acum e cel mai bun moment sa obtineti ce doriti de la viata in doi. Nu va spetiti muncind, pentru ca barbatul nu va aprecia. I se va parea firesc asa. Faceti totul in doi !

Pup ! Fug la plangacioasa mica care nu reuseste sa calareasca aspiratorul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

SPIRIDUSI (8) - Ana M, Monica, March, Ursu, Irinatunza, Mirela, Anasebe, Giova
STELUTE (6) - Silvi, Bombonica, Cosmi, T Ioana, Ingrid, Denisa
BULGARASI (5) - Miri_Mik, Andiaroro, Bee, Danast, Maraki
CLOPOTZEI (5) - Deea, Dana, Janina, Doina, Biancas
STRUMFI (2) - Astery, Sim0
ELFI (1) - Pisoi
FULGI DE NEA () -
ZBURDALNICI () -
SHMECHERASI () -
FULGISORI () -
PUFULETI
LUCEFERI

Voturi: Monica70, Anasebe, Ingrid S, Anasol, Dana Ene, BiancaS, Astery, Silvi, Mirela, Maraki, Bombonica, Irinatunza, Deea, Ana M, Denisam, Miri_Mik, Cosmi, Pisoi, Sim0, T Ioana, Janina, Doina, Andiaroro, Bee, Danast, Giova

-----------------------

Anasol alege intre STELUTE si FULGI DE NEA

Am sunat-o pe Gio sa vad cum voteaza, ca doar e membru marcant al acestei secte. Gio si Marco sunt bine, ea freaca toata ziua, Marco se joaca cu aspiratorul.

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

quote:

Gio si Marco sunt bine, ea freaca toata ziua, Marco se joaca cu aspiratorul.

tiberica fara frica

SI EI ????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI JASMINE SI BRUNO!
Buna dimineatza si de la mine!
DANA incepe sa imi placa tot mai mult de Roxana Stii chestia cu "ai grija ce-ti doresti"
BEE eu am priceput tot ca si eu am doar 2 camere.Dar mai e si casa lui socru-meu si pana la pensie poate o amenajam cumva sa devenim mosieri cu acte in regula
SILVI sprr ca dormi bine la ora asta
BIANCA distractie placuta cu Si mie mi-a placut camera de zi

Mie imi trebuie 5 camere - camera de zi,dormitor,birou,dormitor Diana si dormitor flacau (astea doua la mansarda ) Planul e facut in amanunt,lipsesc sponsorii,cine se ofera?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput