Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (118)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mi-a explicat Ghitza,mersi Ioana.Si Ghitza la asta se uita,ca e fan Vaccin

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mai Moni, eu nu sunt fan Vadim, in nici un caz, am dat intamplator peste emisiune, cautand ceva interesant, si chiar atunci afisau dieta[:D}

Ioana si Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

SPIRIDUSI (7) - Ana M, Monica, March, Ursu, Irinatunza, Mirela, Anasebe
STELUTE (6) - Silvi, Bombonica, Cosmi, T Ioana, Ingrid, Denisa
BULGARASI (5) - Miri_Mik, Andiaroro, Bee, Danast, Maraki
CLOPOTZEI (5) - Deea, Dana, Janina, Doina, Biancas
STRUMFI (2) - Astery, Sim0
ELFI (1) - Pisoi
FULGI DE NEA () -
ZBURDALNICI () -
SHMECHERASI () -
FULGISORI () -
PUFULETI
LUCEFERI

Voturi: Monica70, Anasebe, Ingrid S, Anasol, Dana Ene, BiancaS, Astery, Silvi, Mirela, Maraki, Bombonica, Irinatunza, Deea, Ana M, Denisam, Miri_Mik, Cosmi, Pisoi, Sim0, T Ioana, Janina, Doina, Andiaroro, Bee, Danast

-----------------------

Anasol alege intre STELUTE si FULGI DE NEA

DANA Te rog mult sa verifici cand ai timp.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Deci esti fan dieta ?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

uauuuuuuuuuuuuuuu

Mergi la inceput

Sunt curioasa ce voteaza GIOVA ...ca apare saraca pe 1 decembrie si gaseste o trupa de elfi de exemplu ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Cum adica Ghita e fan vadim? Sper ca glumesti, Monica...

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bianca- socrii is in vizita inca 4 luni-nu stau cu noi ca am lua razna si eu si dragos.
Dragos a venit aici in 1998 si eu in 2001 si aici ne-am cunoscut, eu de una singura is pe aici si mama a facut saraca criza cand am plecat alonedar nu regretam deloc.
AM fost in seara asta si amales gresia pt bai, si blaturilept baia noastar si bucatarie, ne costa totul facut cum vrem noi, vreo 400o cad, dar e ca la carte si cu granit blaturile, deci ultimul racnet cum zice soacra, care si-a bagat iara coada cand eu vb cu dragos i i-am spus sotzului sa o avertizeze sa isi vada de treburile ei ca nu ia decizii in casa ei- acum e cu dragos jos ca sa invetze la calculatorul lui, ca i-am psus ca la al meu nu are voie sa citeasca ziare romanesti ca nu am nevoei de virusi caci am conta de tzinut
Eu cotoroanta asa bagareatza nu am mai vazut!
va pupam!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Buna dimineata!

La Multi Ani Jasmine si Bruno!

Am pus un filmulet cu Tibi la leagane.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza fete...eu am dormit bine azi noapte
Am vazut ce bine se distra Tibi la hinta.. de la noi la zambaretzul mic.
La multi ani Jasmine si Bruno
Eu sunt iar cu 2 copii, e iar nepotul meu aici...
Masina la el e Fanina si ma chinui sa il invatz si nu vrea...asha pe litere spune Ma-si-na dar repede tot Fanina ii iasa Ieri i-am cumparat o fanina mare, un tir uriash cu 160.000. E si finul meu ca eu l-am botezat Mosul vrea sa ii aduca Fanini multe Pe 16 e ziua lui si face 4 ani, are 1 m lungime si 15 kg...(asta pt cine tot a spus ca are copii scunzi ) Sunt copii inalti, normali si scunzi. Nepotul meu cica e normal...la limita de scund...Asta e, si eu si sora-mea aveam 1.60 deci... Are o energie il el de...tot timpul trebuie sa lucreze ceva... Mai stiu eu pe cineva de aici cu energie multa

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput