Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (118)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Hei ! Dar si noi tot cu apartament cu 2 camere, insa fara perspectiva de a deveni mosieri .
Bine ca am 2 fete. Daca bebe2 era baiat trebuia sa facem la un moment dat o schimbare, asa insa ne-am linistit, ca amandoua pot sta impreuna in camera lor.
Iar noi doi, ca porumbeii... in sufragerie.

Eh !

Bianca, am vazut si eu pozele, fiindca le ratasem. Mi-a placuuuuut !

Moni, zici ca-ti place de Roxanica fiindca-i nazdravana ?
Pai am 2 bucati nazdravane, dar nu le "laud" eu prea des sa nu creada lumea ca imi place.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Jasmine si Bruno !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Da Dana si ei. Vad ca astia mici au o pasiune nebuna pt aspiratoare. Si fii-miu8 se jaoca non stop cu aspiratorul (ffind cu muci, aspiratorul e in camera cu batistuta bebelusului).

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANA pai mai zi-ne mai ,macar asa stim la ce sa ne asteptam si ne mai consolam astea cu spiridusi bagati in priza
Cat despre soti bine zis Cum ii cresti, asa ii ai Si taica-meu face curatenie,mancare (cand nu e mami acasa) si mai ales se juca cu noi Socru-meu la fel - il dresase soacra si pe la bucatarie,de aia acum se descurca perfect singur la gatit - dar nu va zic ce e la el acum - e foarte ordonat,dar tot mai greu cu curatzenia in amanunt - Ghitza se ia de cap cand merge sa "deratizeze" ... ce sa-i faci,e singur si are deja 75 de ani
Ca eu de cand n-am mai fost ... nora denaturata ce sunt Am mai fost cu mami,prietena-sa aia ce tot venea in vizita si inca o tanti,la o deratizare masiva dar cam de multisor In rest,aspira Ghitza,aduce si duce el inapoi ce e de spalat,plus mancarea ... Asta e ... lipsa de timp

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetele.
Am lipsit la apel cateva zile ca am fost in concediu...a avut bona o problema si nu am avut cu cine sa las prichindelu'
In rest, ne chinuim rau de tot cu maseaua nr. 2.
Nu stiu ce sa-i mai fac si ce sa-i mai dau: iam dat calge, panadol, morcov de ros, jucarele, xilina....degeaba....plange mititelu de ti se rupe inima.
Din cauza asta nici nu prea mancam.
Ce mai e nou?
Ca nu am cum sa citesc din urma...

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Toanca Acum votam pt noua denumire a subiectului. Vezi ca pe pagina anterioara gasesti listuta si voturile. Baga si tu un vot si-l adaugam imediat. Pupici lui Matei! Sper sa scape repede si de maseaua asta.

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Ana, pai mie imi place "bulgarasi" ca tot s-au nascut iarna

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Vad ca vb despre apartamente si camere...eu acum 4 ani am stat intr-un ap cu 2 camere, toata ziua eram bot in bot cu sotul , amu de cand am sufrageria asta mare, trecem asa linistiti unul pe langa altul...chiar la distanta mare daca suntem nervosi..
Avantaj Diana...poate face curse cu premergatorul..
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Ingrid, tu de ce ai avertisment?
Si eu tot doua camere am...

poze

Mergi la inceput

SPIRIDUSI (8) - Ana M, Monica, March, Ursu, Irinatunza, Mirela, Anasebe, Giova
STELUTE (6) - Silvi, Bombonica, Cosmi, T Ioana, Ingrid, Denisa
BULGARASI (6) - Miri_Mik, Andiaroro, Bee, Danast, Maraki, Toanca
CLOPOTZEI (5) - Deea, Dana, Janina, Doina, Biancas
STRUMFI (2) - Astery, Sim0
ELFI (1) - Pisoi
FULGI DE NEA () -
ZBURDALNICI () -
SHMECHERASI () -
FULGISORI () -
PUFULETI
LUCEFERI

Voturi: Monica70, Anasebe, Ingrid S, Anasol, Dana Ene, BiancaS, Astery, Silvi, Mirela, Maraki, Bombonica, Irinatunza, Deea, Ana M, Denisam, Miri_Mik, Cosmi, Pisoi, Sim0, T Ioana, Janina, Doina, Andiaroro, Bee, Danast, Giova, Toanca

-----------------------

Anasol alege intre STELUTE si FULGI DE NEA sau ce vrei tu.

tiberica fara frica

Mergi la inceput