Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (118)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Eu cand spun spiridusi i-mi amintesc de un film cu fantome, spirite In acel film erau niste spirite ale unor copii care intr-adevar faceau numai prostii . .

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Denisa..deci sa inteleg ca socrii sunt tot romani? Credeam ca si ai tai sunt strainezi ca ai lui Maraki[:D ]Fain de voi ca ati ajuns pana acolo ca v-ati luat inima in dinti sa plecati...
Ne-am gandit si noi pe vremuri sa plecam dar..am lasat-o moarta ca sotul e singur la parinti si noah...plus ca parca mi-e frica sa plec..sa dau pasarea din mana, pe cioara de pe gard.. Acum e cam tarziu oricum...
Moni...nu are somn Diana de taci asha?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bianca, am vazut si eu pozicile voastre. Mi se pare ca Dani seamna tare bine cu tati al lui, totusi seamana tare bine si cu Sandra, iar Sandra mi se pare ca seamana cu tine

Ioana si Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

A, si eu am fotolii identice cu ale tale (si le iubesc, sunt indragostita de foro;liile mele), doar ca am tapiterie din plus nu din piele/imitatie de piele

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Ioana asha e. Am gasit o poza cand avea Sandra parul scurt si seamana leit cu Dani. Azi i-am pus o cordelutza in cap si parca e fetitza.Seamana si cu mine si cu sotul meu. Depinde cum il prinzi in ce ipostaze.

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

La "Nasul", e invitat Vaccin+Querida si in bara de sus dau astia "Dieta Daneza"....sa mori de ras!

Mergi la inceput

Merg si eu sa ma pun in pat ca mi-a amortzit
Noapte buna la toata lumea

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Acum a adormit Diana,statea in balansoarul ala si tot tragea de husa de la pat sau arunca cu suzeta cat colo ,dar macar nu a incercat sa coboare.

Vaccin+Querida ?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

asa le zic Carcotasii la Vadim Tudor si Oana Zavoranu(Buzuka)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai stau si eu pana beau un ceai,ca lapte mai e doar pentru Diana dimineatza
Mai e careva?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput