Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (118)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Dana Si eu tot cu SPIRIDUSI votez.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

L-am vazut si eu pe striperul sectei si nu pare deloc bleg BIANCA sa nu mai zici de el ca nu-i spirirdus!

Spiridusa mea a rupt deja cubul ala Si i-am zis lui Ghitza sa fie atent,a dus kk-reala la cosul de gunoi in bucatarie,si cand s-a intors era rupt in 2 Se poate lipi cred,are 3 benzi transparente dezlipite,dar am niste draci si n-am ranare azi.

Diana a dormit de la 18,30 la 21,30,prin urmare e treaza,a papat in timp ce se dadea hutza TOT,incainte n-a vrut Acum se joaca cu jucaria aia muzicala si cand canta da din mana (ca in filmul de azi )
Pe mine iar ma ustura ochiul drept

Atat ati scris ca am ametit si nu mai stiu ce voiama s ava zic...
A ! Vad ca se aduna voturi la, spiridusi Numai sa ii contabilizeze careva,ca eu una ma dau abtuta,is varza

Mie imi plac spiridusii ca sunt vioi ca Diana,clopotzeii ca sunt galagiosi ca ea ,strumfii ca-s haiosi ,in rest ... si pufuletzii imi plac,numai bulgarashii nuuuuu

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bianca- da voi fi ok, chiar dc va fi greu, sunt constienta dar stiu ca socrii nu vor mai calca pe aici (deci stres is nervi mai putzin)si va veni mama vreo 3-4 luni de cand nasc, deci ne descurcam si Emma va merge la gradinitza din iunie, deci eu sper ca voi fi o mama bunapupici la Dani,dar unde avetzi bara aia?

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Irinatuntza, ea vrea sa se ridice agatata de tablia patului, mai cade in genunchi si se loveste de tablie, dar nu mai plange...ci reia operatiunea ..cat sa ma dispere pe mine, care ca o mama denaturata vreau sa o culc.
Bee , iti tin pumnii sa fie cu okishori, stiu ca iti doresti mult!
Cred ca o iau incet spre patuc...m-am uscat pe cap si m-a luat un somn..
Va pe toate si o noapte buna sa aveti!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni, multumim de aprecieri nu te speria ca nu o tine nici o jucarie...ideea e sa nu ii mai cumperi jucarii scumpe ca le strica si e pacat de banii aia. Nepoata-mea toate le-a facut praf si a lui Sandra toate sunt intregi (au avut f multe jucarii la fel) deci sunt copii si copii. Dani are o gramada de jucarii ramase de la Sandra, le-am sortat pe grupe de varsta si i le dau pe rand. Concluzia ca e ai o spiridusa plina de enrgie
Denisa, aici am bara...
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=DCP_0031.jpg
In locul florii e acum calculatorul ca am facut reorganizari pe aici. Am balcon de 7 m si mi-am permis sa il impart in 2 si sa maresc camera. I love my house
Irina..nu am nici o vina fetele m-au provocat la discutii, si mie cum imi place sa dau din gura si din degete....
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Biancas, lasa fato ca e de bine!
Bai gagici , eu ies ca m-a sunat sotu ca ajunge acasa.
Pupiciei si noapte buna.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Denisa cand ma gandesc cat mai au de sta socrii tai.....daca te streseaza nu-i bine deloc, poate dupe ce afla de bb 2 se mai domolesc.
Bee tinem pumnii pt dintisori,
eu ma retrag ca l-am trezit deja pe bebe o data, ma aude la tastatura,

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Mai e careva pe aici?! Bianca m-am uitat acum la poza cu sufrageria ta si m-i s-a facut dor de casa mea din Ro avem mobila la fel

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Noapte buna Irina, Ingrid, Silvi..
Mai stau si eu putin si plec ca imi incepe serialul preferat
Super Bombonicaaaa..O am decand m-am maritat si inca imi place si nu m-am saturat de ea.. Cand am sa ma satur vine alta la rand
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bianca- arat fain sufrageria.
Silvi- si eu ma gandesc ca mai au 4 luni, dar dc nu se dau pe brazd, vor plea dupa 13 ina in ro si gasesc eu solutzii- plus ca sper sa fie ok totusi.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput