Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (118)
Raspunsuri - Pagina 8
silvi_2005 spune:
Doina pupici lui Theodor, f bine faci ca perseverezi cu schiatul, anul asta sper sa prind si eu macar 2-3 zile...ca mi se prafuieste degraba echipamentul.
Ursulino, pupicei Raisei si tie.
Denisa am si eu o intrebare....de ce face socrul tau leaganul?Nu gasiti sa luati de acolo?Ca nu de alta dar iti mai da tie o bataie de cap in plus si motiv de stress...
Ioana spor la amenajari, lasa aprobarile ca nu iti mai trebuiespune-le ca asa a vrut Razvanel.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Biancas spune:
Pana am scris eu vad ca a scris si Mirela... Of of Mirela, sper sa gasiti cat de curand pe cineva care sa stea cu Dani...
O intrebare? Cum D-zeu umbla cu alta daca ziceai ca mai tot timpul e baut? Are vreme de asha ceva?
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Denisam spune:
Silvi-face leagan ca am cautat 3 zile si nu gasesc decat pina la 13 kg si cum emma are kg astea nu ma risc sa ii iau, dar il dau eu pe brazda, ca dc nu i-am zis ca mai sta cu emmma din partzi.
Janina saraca emma a bagat cev aciulama, dar greu si nua vrut carnea, dc nu ii punema un pic de sare nu minca, i-a dat soacra sa pape in premiera si corba mers repede ca era ok.Pupici dianei!
Bianca- dulce foc Dani!
Ursu-pupici raisei!
Mirela-0-tzin pumnii a vian socrii sau sa gasesti pe cineva, la cresa nu potzi sa il dai?mama ta saraca e terminata si avetzi grija ca de aia e dani agitat- pupici si bafta multa!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Bee spune:
Gingiile se intaresc mai tare cu cat ies dintii mai tarziu? Adica dupa ce ca ies dintisorii tarziu, daca se intampla faza cu gingiile se mai amana distractia? Offfffff. Ana are doar 2 dinti impliniti pe la 7 luni si de atunci e pauza, desi cine se unita in gura ei se ingrozeste si vine cu mareata concluzie: "Pai cum sa manance fata cand uite ii ies 6 dinti deodata(cei de sus)". Si dupa cum se vede, ei tot ies, dar nu se prea arata si asa ne apuca anul numai cu cei de jos.
Si eu posed una bucata copil cu papa nocturn. Tot de 2 ori. Desi eu ash spune ca doar odata, ca am reusit sa aman masa nr2 pe ora 6 dimineata. Daca am noroc. Daca nu,......2, 4. Bea a mea mandra laptic, de zici ca e vitel sef. Si azi evident ca nu a mancat mai nimic, de nici nu ma mai mira, insa pe seara vulturul meu pitic a poftit la pulpita de pui cu varza murata la cuptor. Si pulpita i s-a dat, varza doar de gust. A mancat atata carne, cum nu mananca ea nici in 2 saptamani (cred ca fu jumate de pulpa) si mi-e frica sa n-o doara burta la noapte, ca dupa carne mai baga si 250 lapte.
Janino, tin-te bine mama de cura aia, ca stiu ca tu esti sensibila la astea astea, aspectul exterior. Sa nu-ti para rau ca te dai batuta, dar lasa ca si scaparile fac bine. Eu de cand am pus paine in gura, adica de cateva zile, am scapat si mai iute de ceva kg. Cred ca de la nervi. Si in plus, orice mananc, mi se face rau (si nu e cu ochisori, din pacate, nu inca).
Desi votez cu bulgarasii, eu nu ma supar nici de-s stelute sau spiridusi sau clopotei. Ai nostri sunt si-s tare frumosi si simpatici si unul mai precoc decat altul.
Noapte buna la toata lumea, ca eu nu mai fac fata unui ventilator galagios si unui bebe agitat de la raceala.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
silvi_2005 spune:
Ingrid in Austria e superb, mi-a zis o prietena care merge.In Slovacia e de asemenea fain si mult mai ieftin dar anul asta daca prin o tura in Poiana ma declar multumita ca nu pot sa merg nici eu in alta parte....
Mirela nu te mai necajii ca toat se rezolva pana la urma...lasa ca o sa gasesti pe cineva mai intereseaza-te in Romania, sa sfoara in tara....nu ma fa ca iti caut eu aici in Cluj si iti trimit pe cineva.... Cu raceala cum maie Dni?
Bianca am vazut filmuletul, e tare simpatic la bara si vad ca se descurca sa patruleze peste tottare simpatica si bunicuta voastra.....
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Denisam spune:
Bee-eu tzin pumnii sa iasa dintzisori si sa scapatzi de masa nr 2 de lapte noaptea.
Mai sper sa treci in tabara gravidutzelor curandddddddddddddd- nu ma lasa singuraaaaaaa!pupici dulci!
Anas- ce faci, e Tibi ok?
Moni- condica?sau esti la baitza?
Eu a treb sa bag ceva la ghiozdan ca nu mi-a picat bine ciulamaua..
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Biancas spune:
Multumim Silvi si Denisa
Bee..cred ca nasol sa te trezesti in fiecare noapte/...ioi cred ca as tembelii nu alta sa ii dau lapte sau ceai..
Nu ai incercat cu ceai in loc de lapte? Poate dupa un timp sa nu mai trezeste daca vede ca nu merita...
Eu asha am facut si la Sandra si la Dani si nu ma trezeam noptile decat cand erau f mici, Dani de la 3 sapt doarme toata noaptea (exceptie cand are crize de dinti sau e racit) in rest...somn pana dimineata
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
irinatunza spune:
Silvi, ea nu prea sta in patut, numai asa 15 minute timp in care fie cinta la pian , fie tasteaza la tastatura, fie sare in sus ca un ied. Pe jos e greu pentru mine ca se baga peste tot, mai ales sub birou , trage de toate , se catara peste tot. De unde or avea, frate atita energie ? Ca la cit maninca ea.... Am realizat in ultima vreme ca e fan pilaf de orez cu legume (si mult respinsul morcov il papa asa ) si cu carne.
Ingrid, si nu plinge cind face poc ? Sau s-a obisnuit deja ? Ca Sabi cum se loveste cum plinge , de fapt tipa isteric, pune botic si mie mi-e asa mila de ea de nu mai pot. Si daca n-as avea grija de ea, dar am, stau mereu cu ea si uite cum intotc capul o secunda atunci o pateste.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Biancas spune:
Denisa sper ca stai bine cu rabdarea..nu e ushor deloc sa ai doi copii atat de mici. Dar e frumos ca cresc impreuna si se vor juca impreuna. Dar pt parinti...e f greu. Eu am noroc cu Sandra ca se joaca mult cu Dani si ma scuteste cateodata de asta sa pot sta linitita la calc
Albumul nostru
irinatunza spune:
Biancas, na ca m-ai ajuns la puncte !
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina