Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Felicitari Dia!!!!
Fetelor, cat dorm bebeii vostri? Al meu oscileaza; are perioade cand sta treaz si cate 3 ore pana la urmatoarea masa; sunt curioasa cand o incepe sa doarma mai putin (ca sa nu ma sperii ca nu doarme)
Pupici
PS: ce-ati mai gatit? eu nu mai am idei...

Ana lui Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

cristina tinem pumnii! nu cred ca a fost bebe mai asteptat ca fetita ta, zau asa! sa fiti amandoua sanatoase si va asteptam acasa!

chris 38+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Felicitari pt. Danita si Dia !!!! sa va traiasca bb si sa va bucurati de ei ... refacere rapida.

CRISTINA CURAJ
iti urez nastere usoara si refacere rapida.

Tema zilei: - de sughitat mai rarut si ii trece daca o pun la san
- o imbrac in body si pe deasupra un costumas din 2 piese sau de-a intregul, caciulita doar dupa baita .... iar noaptea doarme cu mine si o invelesc cu o paturica.

Fetelor voi ati botezat bb? ... Noi o botezam sambata ... sper sa fie intr-un ceas bun.

Urez nasteri usoare si bb cuminti ... va pupacesc dulce .

Mariana - de ANTONIA
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Cristina, tzinem pumnii pentru maine...Sigur va fi totul bine, esti bine supravegheata si ingrijita acolo, plus ca si Kaveh va fi cu tine ceea ce e foarte important......Asteptam vesti!!!

Saryta, deja botez????? Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun!!! ...

Oana 36+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Bebei noi la orizont!Felicitari mamicilor si refacere rapida!
Eu am fost azi la control si credeam ca luni ma cheama sa ma interneze ca se apropie termenul si eu mai avand o cezariana la activ,dar nu.Intre4-8 e la un simpozion,ramane dupa.Bine simpozionul e in Bucuresti dar oricum,mi se pare tarziu,sper ca bb sa stea atata.Luni ma duc la spital sa fac niste analize si miercuri iar la control,poate se razgandeste
In legatura cusughitul,Teo se calma daca o puneam sa suga,lamaia nu prea e indicata,le poate creea aciditate;in plus e un reflex normal si dispare si de la sine.
Pt colici si la noi functiona feonul,tacea instant.
Ana 38+cusi mamica de Teodora
www.flickr.com/photos/siliescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ca bine zici, asiza, deja botez?!?!??!!?

fetelor, multi bebei noi - ma cam dezobisnuisem, ce-i drept- si viitoare mamici. eu nu prea am tinut pasul ca m-am apucat de curatenie si....termin de craciun in ritmul asta. mi-a plecat si iubitul...dar altceva voiam sa va spun:

ati vazut cum au aparut toate mamicile cand tema zilei a fost legata de nou-nascuti? cand vorbim de gravidute e foarte slaba prezenta mamicilor dar asa...imediat le-am trezit. dar lasa ca mai e un pic si toate o sa fim mamici preocupate. mamici, eu ziceam cu drag, sa nu7 va suparati pe mine...

azi cand a plecat tati i-a zis lui david sa-i tina pumnii aia micuti si asa m-a emotionat...iar m-a apucat plansul,normal

va pe toate,ma duc sa termin in bucatarie.maine, dar oricum...

dianocica38s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

buna , intrebare pt mamici : ati avut dupa 4-5 zile colici la bebei? eu suspectez niste gaze la burtica (se si aud), dar mi se pare devreme pt colici.
eu ii dau san , dar nu pot aprecia exact cantitatea de lapte (oricum nu e in jet inca)si nici nu ma pot lua dupa frecventa meselor ca din cauza acestor gaze suntem dati peste cap.

fetele care ati decis sa introduceti si masa de formula, cum ati ajuns la concluzia ca nu aveti destul lapte?? ca daca bebe sta ma san si da din gura, nu inseamna ca si suge ... stiti cum sa apreciati cand suge si cand doar da din gura?? sau cat de frecvent suge intr-adevar...

ca nici daca adoarme la san nu inseamna ca e plin...

of, nu credeam ca e asa de complicat cu alapatul asta....

voi ce ziceti?

am citit despre sughitz si eu stiu ca nu se da nimic , nu face nici un rau la bebe.

in alta ordine de idei, voi ce mai mancati? ca eu am un mare gol in creier la capitolul bucatareala?

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ktrinel la filantropia la cursuri (la ala 1 la care am fost eu..) ziceau ca iti dai seama daca mananca sau nu daca inghite.ca daca nu e lapte, si doar mimeaza, nu inghite, doar se joaca cu sanul. nu stiu daca e chiar asa dar poate te ajuta....

dianocica38s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

ca bine zici, asiza, deja botez?!?!??!!?

Da de ce va mirati asa tare de botez, eu si celelalte fete le-am botezat tot la 2 sapt dupa nastere. Eu zic ca e ok, de ce sa mai astept?
Nanaseii abia asteapta sa-si increstineze finuta.

Mariana - de ANTONIA
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

am intrat sa va salut repede, ma pregatesc de dusulescul si de bagat in pat, sunt rupta de somn.

FELICITARI NOILOR MAMICI!!

Saryta botezi asa repede??
Eu habar nu am la cat timp se boteaza bebeii aici, tre sa intreb...ma duc la nenea popa care ne-a casatorit, e un nene tare dragutz..

Am fost la spital, cica e ok cu epidurala..sau v-am scris asta deja? nu mai stiu, e balamuc mare la munca, in 2 zile tre sa predau toata hartogaraia in ordine, si eu care cel mai bine gasesc ceva in dezordinea mea organizata..si nici nu ma tin serios de treaba, daca nu imi e sete ma doare spatele, daca nu ma doare spatele imi e foame, daca nu imi e foame imi vine la buda, daca nici una nici alta da copchila din craci si nu ma mai pot concentra pe nimic..maine si poimaine. aleluia.

Va pupacesc, bafta fetelor care se pregatesc de primit bebicii in brate!

Asiza cum e cu infectia urinara?

Aelita pe unde esti? Tragi chiulul sau te chinui cu stomacul?

35+

Mergi la inceput