Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

saryta n-am vrut sa sune de rau...doar ca nu-mi vine sa cred ca davidutzu e inca la caldurica si 'colege' de-ale lui se duc la botez....la petreceri...distractie...sa-i fie de bine puiutzei tale si sa aveti un botez pe cinste

dianocica38s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Felicitari danita!
Felicitari Dia!
Sa va traiasca bebelusii si sa veniti acasa repede sa va bucurati de ei!

Cristina, mult succes maine, sa mearga totul repede si cat mai usor pentru tine si bebe (si Kaveh )
Cine ne anunta fericitul eveniment?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dianocica, asa am crezut si eu ca o sa imi dau seama...dar nu e chiar asa...de ex, a mea fiica tine strans sfarcul si da din falci , dar neinghitind nimic, inseamna ca ma confunda cu o suzeta
tre sa auzi gogaltzul ala clar, la cateva secunde...in plus, la carte scrie ca in primele sapt bebe trebuie alaptat la cerere, nu dupa program, nu cu ochii pe ceas.

voua cand v-a venit laptele mai mult, mai in jet, nu in picaturi ?

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Buna, fetelor!

N-am prea mai intrat sa scriu, dar de citit va citesc in fiecare zi.
In primul rand LA MULTI ANI! ptr M_monique, Fatima, Biabaus, Calina, impreuna cu scuzele de rigoare ptr intarziere.

In al 2-lea rand, BUN VENIT bebelusilor si refacere rapida mamicilor .

Noi suntem bine, mancam si dormim, iar din cand in cand mai stam si cu ochii pe pereti . Ne-am linistit si ne vom duce la un control dupa Anul Nou, sa vedem ce va spune doctorul, oricum operatia se va face dupa 1 an, 1 an jumate. Pana atunci nu vreau sa ma gandesc, am aflat ca sunt destul de multe cazuri si asta este, bine ca nu-i ceva mai grav.
In legatura cu botezul, ne-am hotarat ptr 10 februarie, deci vom avea 3 luni si 1 zi. Eu am prins frica la botezul Oanei, ea avea 6 sapt iar preotul mai batran fiind(nu spun mai multe) era cat p-aci sa o inece, asa ca prefer sa fie copilul mai maricel. Voi v-ati gandit la botez, cand il veti face?

In legatura cu tema zilei, eu il imbrac cu body si cu un costumas sau salopetica, caciulita , iar cand doarme il invelesc cu o paturica mai subtire. Dupa baie il infas intr-un scutec, pe langa body si costumas/salopetica .

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare,
Intru si eu pe fuga.... si vad ca avem mamici noi...
Felicitari Dia si Danita... sa va creasca frumosi, sanatosi si destepti bebeii... si voua, refacere rapida!
Cristina, bafta mare si abia astept sa te reintorci pe forum... sa ne binedispui.... Pupici

Eu am venit acum de la baby shower si sint tare bucuroasa... Bebe Luca a primit o gramada de lucruri.. de la hainutze pana la carutz... am jucat si o gramada de jocuri... am invatat o gramada de la expatii mei.... au gatit, au facut punch fara alcool (sic!)... casa era super decorata... (au adus totul din State)... simt ca avem o familie mare in Cluj....

Fug la dush acum (am cabina de dush si abia mai intru in ea) si sper ca la noapte sa dorm macar 5 ore....

monique, asiza, aelita, chinico, dianocica, ralumat..

Yagmur 36+ bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

salutare

FELICITARI DIA SI DANITA sa va traiasca bbii si sa fie sanatosi, sa va bucure in fiecare zi!

HAI CRISTINA!!!!!!! CURAJ MAMI CA NU MAI AI DE ALES!!!!!!!!!!!!!! O SA FIE BINE!! CURAJ SI LUI TATI!!

Roxana - in legatura cu hernia. Sa stii ca si o prietena de la Bucuresti a avut bb baietel cu hernie si tot asa i-a zis medicul ca nu se opereaza pana peste 1 an, 1,5 ani. Si s-au chinuit o gramada ca pe masura ce creste e tot mai greu sa il protejezi sa nu isi forteze mushchii de la burtica si oricum e dureros si pt el... Asta pana au dat peste un alt chirurg, mai bine informat si instruit. Si l-au operat de bb (nu mai stiu exact la cate luni) si operatia a durat vreo 20 de minute si dupa ziceau ei ca nu isi mai recunosteau copilul cat a fost de cuminte si ei de linistiti. Acum are un an si 4 luni si e super ok! Daca vrei intreb amanunte si nume de medic si iti recomand. Eu nu as sta sa ma chinui si eu si el atat de mult...

Yagmur - felicitari pt baby shower / misto sa lucrezi in firma cu expati ca beneficiezi si de bagajul lor cultural... iar eu cred ca e mai misto faza asta cu cheful inainte de nastere, din mai multe puncte de vedere... 1. te poti si tu bucura de el si esti pusa doar in situatia de a primi musafiri si a trebui sa umbli dupa ei - mai ales daca vin f repede dupa ce nasti si numa chef de ei nu ai..., 2. stii ce iti mai ramane de cumparat. Ca uite, asa ca mine - chiar ma gandesc ce cadouri mi s-ar putea face sa ma bucur de ele, ca doar ce a fost necesar am cumparat eu deja ca nu puteam sa fiu fara ele asteptand sa primesc... si faza e ca oamenii tot vin, tot iti cumpara cate ceva, strica banuti frumosi si nici tu poate nu te bucuri cum trebuie de ele... aia e!

Ktrinel - cel mai bine si sigur este sa o cantaresti o data pe saptamana si daca ia in greutate intre 200 si 300g inseamna ca lapticul tau e ok si suficient. Sigur mai poti face si proba suptului (o cantaresti inainte si dupa supt, si facand diferenta afli cat a supt). Asta ca sa te convingi ca suge si inghite. Dar tot cresterea in greutate e cea mai relevanta. Eu iti recomand sa nu ii dai supliment pana nu verifici cat creste intr-o saptamana.

Saryta - da, botezul vostru poate fi considerat facut putin repede, daca luam in considerare ca in general se boteaza pana la 3 luni... dar asta e numai decizia voastra si daca si tu si bb sunteti ok nu aveti nici un motiv sa asteptati! asa ca Doamne Ajuta! si sa fie intr-un ceas bun!

la tema zilei - pentru sughit nu fac nimic, eventual niste mangaieri, si de imbracat eu o imbrac noaptea doar intr-un tricou si ne invelim cu pilota! Dar nu uitati ca puiu meu e inca in burtica si pantalonii de somn nu ajung si peste ea...

marcela 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Multumesc mult, fetelor pentru urari si pentru sustinere!
Si felicitari Diei pentru fetita!
Mi-e teama pt maine,insa ma bucur ca, in sfarsit, imi vad si eu fetita.Am emotii mari, mari, insa pana la urma va fi bine.
Va pup pe toate, si sper sa va dau vesti cat mai repede,poate chiar in cursul zilei de maine, daca voi fi in stare. Nu pot sa dorm ,ma gandesc numai la ce va fi peste cateva ore.
Va pup pe toate

41 saptamani, Iasmina Timeea si bebe Georgia helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Roxana nepotelul meu a fost operat de hernie la o luna la spitalul Gr. Alexandrescu, de dr Rosca. Apoi la 4 luni l-a mai operat odata, a avut hernie in ambele parti. Si a fost totul ok, s-a recuperat f repede si nu au mai avut probleme cu el de niciun fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata tuturor
am intrat doar sa va spun ca stau in pat azi, din cauza spatelui, care ma cam seaca la ficati de fiecare data cand calc pe piciorul drept. pe la pranz tre` sa vorb cu anestezistul, adica sa ma deplasez pana acolo, ceea ce va fi un mare chin tinand cont de faptul ca nu am lift momentan si deci si urcatul si coboratul vor fi un chin.

chris 38+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza!!!
Cine mai vine la ?
Danutz, 40+Rares Andrei

Mergi la inceput