Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 17
asiza spune:
Probleme administrative: am actualizat listuta cu sarbatoritii lunii decembrie!!! Daca observati greseli, daca e cineva omis (din greseala), va rog sa ma trageti de maneca!!! Inca ceva: din listuta cu Mamici, se poate sa se fi omis a se completa datele primului vostru copilas. De asemenea, rog pasiti in fata cu datele ca sa actualizam!!! 
Hai Dia si bb Oana!!!!
Oana
36+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
aelita spune:
Ralumat,FELICITARI PT DAVID CALIN! SA CREASCA MARE,FRUMOS SI SANATOS!
MADYALEX,BINE AI VENIT ! SARCINA USOARA IN CONTINUARE !
DANITAFELICITARI pt Tudor !! sa va traiasca mare si sanatos!
35+
Mirona spune:
Dia a nascut la ora 15.30 o fetitza frumusica ce seamana si pe tati si pe mami. Scor 10, 3.300 kg, nastere prin cezariana, pe printesa o cheama OANA. Dia e ok, e inca amortita, dar fericita. Sotul e acum cu ea - nu are pereche in salon deci poate ramane cu ea - e cazata la Bega la saloanele smechere - o asteptam cu detalii.
Am uitat s-o intreb centimetrii. 
FELICITARI PARINTILOR!!!
v-am pupat. 
Miro si Karina Ioana
am o nepotica talentata, si o BB-lina zbenguita
cristina1974 spune:
Buna, fetelor!
Felivitari mamicilor noi: Lavinia, Ralumat, Ktrinel, Dbunny,Danita!!!! Sper sa nu fi omis pe cineva.Sa aveti bebelushi sanatosi, cumintei si mancaciosi,iar voi sa va refaceti repede,repede.
Aseara am fost in Harrods,am mai facut si niste cumparaturi pentru cele mici de la Zara,si tot de la Zara am mai luat niste chestiute simpatice foc pentru pomul de craciun. Noi o sa-l impodobim saptamana viitoare, asa e aici,se face mai repede, si sta pana pe la ineputul lui ianuarie.
eu inca sunt 2 in 1, am tot durerile alea urate, insa maine dimineata, la ora 8 trebuie sa fiu in spital. vor incerca sa ma induca,iar daca nu tine,imi vor face cezariana.Oricum, nu am pierdut nici dop,nici apa,asa ca nu e nici un semn ca as naste de la sine.Colul meu e beton, si nu imi explic de ce. ma rog, mi-e o frica de mor de inducere,insa ma bucur si eu ca scap, in sfarsit. Kaveh va fi cu mine non stop, peste tot,chiar daca va fi sa intru in cezariana,deci voi avea mana lui calda aproape de mine. Asta ma mai linisteste un pic. Sper sa scap repede.ma gandesc numai la ziua de maine, si trec prin stari contradictorii,de nu va pot spune.
Casa e plina de baloane, jucarii si alte alea.Iasmina "i-a cumparat" jucarii multe ,multe Georgiei aseara din Harrods, iar azi-noapte le-a tinut cu ea in pat, sa le patreze in siguranta pentru micuta ei surioara.
fetelor, tineti-mi pumnii,mor de frica, insa cu dzeu inante.
Va pup pe toate, sa aveti grija de voi si de cei mici,si promit ca va voi da vesti cat de repede pot.
41 saptamani maine,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina
asiza spune:
quote:
Originally posted by Mirona
Dia a nascut la ora 15.30 o fetitza frumusica ce seamana si pe tati si pe mami. Scor 10, 3.300 kg, nastere prin cezariana, pe printesa o cheama OANA. Dia e ok, e inca amortita, dar fericita. Sotul e acum cu ea - nu are pereche in salon deci poate ramane cu ea - e cazata la Bega la saloanele smechere - o asteptam cu detalii.
Am uitat s-o intreb centimetrii.
FELICITARI PARINTILOR!!!
v-am pupat.
Miro si Karina Ioana
am o nepotica talentata, si o BB-lina zbenguita
wwwoooww...inca un bb azi!!!
Felicitari, Dia!!! Sa creasca mare, sa fie sanatoasa si sa va bucure toata viata!!! Refacere rapida si te asteptam printre noi!

Oana
36+ cu
Denis CristianDisney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
m_monique spune:

Felicitari Dia 

Cristina iti tin pumnii pt. maine. Georgia se va naste intr-o zi de sarbatoare, ca maine e Sf. Andrei.
37 + cu 
Nunta noastra
ama.lia spune:
ce de bebelusi !!!
Dia, Danita
sa va traiasca puiutii, sa fiti sanatosi!!!!!!!!!
cristina
la cat ai asteptat-o pe Georgia, cred ca de-abia astepti sa vina ziua de maine, iar emotiile sunt pentru marea intalnire, nu??? hai, mami !!!

va 
Amalia 39s5z si 
bamboletta spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI SA VA TRAIASCA BEBELUSII

TEMA ZILEI:
1.De obicei nu sughite dar se mai intampla din cand in cand
,atunci ii dau putin laptic sau o tin pe burtica mea si ii trece 
2.La noi este destul de cald cu toate ca centrala e la minim sunt 25-26 grade,o imbrac asa: pampers,body,sosetele,costumas cu pantalon cu picior si bluzita sau costumas de-a intregul,in patut o tin invelita cu paturica
Cristina-curaj si nastere usoara 
te asteptam cu Georgia
na ca s-a trezit si plange in ultimul timp nu prea mai doarme asa ca inainte sta cu ochii pe pereti sau plange sa o tin in brate apoi adoarme si cand o pun in patut doarme 10 min si se trezeste ![]()
pupici 
Bamboletta si
bebelina Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
dianocica spune:
fetele din bucuresti, intrebare mare: aveti vreo tanti pt curatenie in casa? sau ati apelat la vreo firma? eu mi-am dat seama ca n-o sa fac fata cu curateni dupa geamurile lor
(v-am zis ca m-au lasat la dormitor cu gaura peste geam? ca nu pot s-o astupe ca e prea mare locul?nici sa nu ma gandesc...)am un praf in casa pana la gat. ziceti-mi daca stiti ceva, nu m-as duce la unii sa-mi faca la fel si cu curatenia...
si FELICITARI MAMICILOR DE AZI!!!!
dianocica
38s cu
david alexandru