Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 12
dandusa spune:
RALUMAT,

FELICITARI!!!

Sa creasca mare si frumos.Sa va traiasca
Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta 
poze dandusa 
burtica de mamica 
doradora spune:
am zis ca tre` sa reinstalam tot ce era pe calculator, pt ca idiotenia de internet explorer a bulit totul, de fapt a inceput sa nenoroceasca spe rand. am intrat pe net de pe laptop si am vazut ca multi au patit acelasi lucru. am luat o chestie pe care o cerea calculatorul mare, ca nu mai era, de prin sistemele windows de la laptop, si acu cica ar fi totul ok, mai putin faptul ca folosesc netscape si nu imi mai apare numele cu glow :) am pierdut si yahoo messanger, se pierduse si volumul, in fine, duca-se!
dianocica mi-a bagat ratza in traista fina nr 3, ca si durerile de spate sunt un semn... i-am zis ca durerile mele de jumatate dreapta de spate nu cred ca se pun... oare agitatia bebelinei ar fi alt semn? seara asta zici ca a jucat hora unirii, nu altceva... sper sa nu, totusi, sa astepte cand am programat-o noi.si ma dor si sanii, dar nici asta zau ca nu se pune, ca nu ar fi inca momentul! asa ca iti raspund la intrebare cum imi convine mie: nu, nu am semne, sper ca toate pe care le-am enumerat sunt doar coincidente ![]()
in afara de asta, nu se simte iepurele bine, e f apatic, nu a mancat, nici ciocolata nu a vrut, si a refuzat si covrigul, iar de bomboanelel lui speciale nici nu s-a atins! sper sa nu fie ceva serios...sau poate il apuca pe el semnele nasterii? ha ha , iepure, fac misto de tine pe internet si tu nu ai nici cea mai vaga idee!
chris
38+
alexandra
marcelac spune:

FELICITARI RALUCA!!!

nici un semn de la p_onu? sper ca sunt ok si ea si bb...
eu declar in mod oficial declansat sindromul cuibului si la mine!
de azi-dimineata fac curat pe laptop-ul asta... tot arhivez si salvez pe Cduri, sterg, fac curatenie in mailuri personale, mailuri de job...
si sa nu ma intrebati de camera bblinei si pictura!
ca parca nu se intampla nimic de la o zi la alta... asa incet merge! cui i-o fi trebuit artist in casa???
si si acolo unde am crezut eu ca ar fi gata, m-am inselat! cica "lipsesc umbrele si accentele de lumina" 
pai asa... o sa facem bb2 pana e gata cuibul!
a propos de animale - si eu am avut pisica in casa, adica o chestie care initial a fost recunoscuta ca pisica, dar dupa 3 ani la etaju 7, semana muuuuult a purcel pregatit pt craciun, ii atarnau burtile.... De cand am aflat de sarcina i-am facut o favoare si am transferat-o la bunica-mea care are curte! Si acum ii pot spune pisica. Prima data cand am fost acolo dupa ce am dus-o cand am strigat-o a fugit de mine (cred ca de frica sa nu o aduc inapoi!) a trebuit sa o prinda nepotul meu si sa mi-o aduca la alintat. Acum stie ca nu mai risca nimic si vine la iubit si alintat cand emrg pe acolo. Va dati seama ca de unde traia singura intr-un apartament (chiar daca mare - 4 camere) ca eu eram mai mult plecata, acum e intr-o curte cu 3 adulti si 2 copii, plus ceata de pisici de pe la toti vecinii... Tot ce sper este sa treaca cu bine iarna ca nu a mai trait afara pe temperaturi mici si bunica-mea nu o prea primeste in casa... i-a facut culcus cu paie si o patura, sper sa fie ok... o verific mereu si deocamdata pare adaptata, si-a indesat blanita...
marcela
39+
madyalex spune:
buna burticutze!!
sunt o
de 36 de saptamani,astept un 
pe data de 30 decembrie,am intrat pe la voi si mi-a placut...asa ca am ramas!ma primiti??
doradora spune:
bine ai venit si speram sa iti placa in continuare la fel de mult! da-ne mai multe date despre tine, cum ar fi spitalul unde nasti si numele doctorului, si te vor trece fetele mai pricepute in lista.
quote:
Originally posted by madyalex
buna burticutze!!
sunt ode 36 de saptamani,astept un
pe data de 30 decembrie,am intrat pe la voi si mi-a placut...asa ca am ramas!ma primiti??
chris
38+
alexandra
aka spune:
Neata. Am facut cafeluta
. Cine vine?
Chris vad ca te-ai trezit deja
.

Felicitari Ralumat

Bine ai venit Madyalex. Spune-ne mai multe despre tine
.
Monica
36+
Catalina spune:
Va multumesc mult fetelor pentru toate raspunsurile voastre. M-ati mai linistit. Oricum ieri dupa ce am scris si m-am panicat bebe s-a apucat sa miste mai bine asa ca si asta m-a linistit. Azi dupa amiaza oricum ne vedem cu nenea doctorul. Sper sa auzim de bine.
Va pup pe toate si va doresc numai bine voua si bebelushilor vostri.
Catalina 34+
ingeras26a spune:
Buna,
Am primit si eu mes de la Raluca ieri, dar nu am reusit sa intru pe net!
Felicitari Ralu!!!! Bine ai venit David Calin!
Pupicei :)
Pupicei, Ingeras
36+
Maya Maria
doradora spune:
nu prea stiu ce sa mananc la pranz azi. aveam in minte o tocana de ciuperci cu mamaliguta, dar pe langa noi nu au ciuperci, asa ca imi trebuie alta idee, si asta cat de curand. doar ca nu am inspiratie. sau daca am vreo idee mai stralucita, evident ca nu am materie prima.
chris
38+
alexandra
dianocica spune:
neata gagici!
am intrat oficial in sapt 39!!!!vai mama noastra. asa ca, pt a sarbatori acest moment, azi noapte am vizitat buda de cateva ori bune, plus ca am experimentat un nou tip de dureri. gen junghi dar nu chiar, in fine, nu prea stiu sa explic fapt pt care tragem o fugutza pana la dr.....am vb cu david, zice ca tot pt duminica ramane, dar poti sa-l crezi pe glumetzul asta zbenguit?
ultimatumul pt termopane era azi la 9. e 9si 10. nici nu vreau sa ma gandesc. carcel(pisicul) cica a facut ture toata noaptea, mirosit tot...treburi pisicesti.
cris ai fost mortala cu coincidentele.... 
BINE RALU
madialex hai mai stai, daca-ti place
eu ma pregatesc de plecare, va anunt ce si cum
dianocica
38s cu
david alexandru