Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 11
fatima spune:
miro, eu cred ca tu ai laptic suficient daca printesa iti adoarme dupa ce-i dai san si se trezeste abia la 2 ore..
fatima
de
eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
dianocica spune:
cris, noi avem acelasi dpn. ceva semne?ca la noi a ramas duminica, desi tare mi-e ca se grabeste....
dianocica
38s cu
david alexandru
maria_irina spune:
buna mamici! sa va creasca bebeii frumosi si sanatosi! am si eu o rugaminte mare mare. mi am luat tensiunea si e 131/ 87. e mare sau nu? eu habar nu am si pana maine cand merg la medic nu am liniste.
va multumesc din suflet si va doresc multa sanatate voua si puiutilor!
irina 34+
MARIA-ANASTASIA
dandusa spune:
Am venit acasa.
Mama a plecat la Bucuresti si deacum am sa fiu mai mult singura pe acasa...,cu Crinuta.Poate este mai bine asa...,mi-a zis ca va veni de sarbatori cu bunica si nu mai parea suparata...,sint cam suparata...,dar asta este!!
Claudiu imi tot spune ca asa este mai bine si ca va veni mai devreme de sarbatori,sa o las putin sa se relaxeze in felul ei...,ca totul va fi bine.
Fetelor ,eu nu am simtit nici o clipa ca sint stresata dupa nastere,din contra...,am simtit ca am o asa putere mare de nu ma recunosteam.
Pina azi ,eu nu am dormit 8 ore de la nasterea Crinutei,credeti-ma ...si sincer nici nu simt nevoia.M-a solicitat foarte mult,dar nu am cedeat decit o singura data.Ma enervasem teribil ca ea plingea si ma ciupea cu unghiutele si de fata si de git foarte tare,pe ea o durea burtica si isi manifesta nervii asa.Asta a fost singura data cind am deschis usa dormitorului si i-am dat-o mamei mele s-o tina,ca eram nervoasa.De atunci eu ma trezesc cum faceti si voi ,dar nicodata nervoasa sau fara chef .De obicei miriie ,ma trezesc ,ma duc la ea,o ridic ,o iubesc si apoi incepem schimbatul sau alaptatul.Mie asa un drag de ea...,de mor .
Aseara i-am dat DEBRIDATUL si i-a priit,azi am iesit cu ea afara si a trebuit s-o trezesc dupa 5 ore de somn ca sa manince.Abea am reusit...,nu vroia titi deloc,dormea fata mea...,acum doarme si vreau sa va spun ca a fost foarte linistita.
TEMA ZILEI
Eu toata perioada sarcinii am dormit...,n-am avut nici o treaba...si in ultima luna la fel...,ma trezeam sa merg la baie si atit.Fimea este cam la fel...,acum doarme se va trezi la 12 sau 1 ,maninca si adoarme ,se mai trezeste pe la 3-4 si acelasi program...,nu am avut nici o noapte alba.Deci se cam potriveste.
RALUCA,
imi era dor de tine...,intra si tu mai des...,mai zi-ne despre Adinuta.Poze nu ai reusit sa faci?Cum te mai simti?
MIRONA,
sa stii ca si Crinuta mea vomita de obicei daca o las jos.Daca dupa ce a mincat rigiie o data si o las jos...,vomita ,dar nu asa cu jet.Vomita transparent sau brinzica si nu foarte mult.
Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta 
poze dandusa 
burtica de mamica 
dandusa spune:
MARIA,
eu am avut toata sarcina cam 11 cu (6,7,8,9)...,tensiunea,inainte sa ramin insarcinata aveam numai 13(6,7,8,9) cu ceva..,toti mi-au spus ca este buna si inainte de sarcina si in perioada sarcinii...,nu cred sa fie vreo problema.Nu-ti face griji c 13 cu 8 este buna,asta stiu eu.Sarcina usoara in continuare si te mai asteptam pe la noi.
Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta 
poze dandusa 
burtica de mamica 
m_monique spune:
fetelor acum am primit mesaj de la Ralumat: "la 20.13 s-a nascut David Calin de 3300 g si 49cm. nastere naturala cu epidurala".
am vorbit si cu Ralumat la telefon. amandoi se simt bine.

Felicitari Ralumat 

37 + cu 
Nunta noastra
m_monique spune:
eu am venit de la control. se pare ca bebe nu se grabeste, capul e inca mobil si nu sunt dilatata. asa ca merg si saptamana viitoare.
37 + cu 
Nunta noastra
asiza spune:
Felicitari, Ralumat!!!!!
pentru David Calin! 
Oana
36+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
asiza spune:
Maria Irina, tensiunea ta deocamdata nu e motiv de ingrijorare...esti cam la limita superioara, dar e inca ok...ai grija sa nu mai creasca doar...
Oana
36+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
Donia spune:
Felicitari Ralumat!
Bine ai venit pe lume, David Calin, sa cresti mare si sanatos si sa iti bucuri parintii!
danita, le pun pe doamne sa danseze si pentru tine:

Hai ca morcovii cred ca o sa ti-i scoata medicul odata cu copilul, altfel nu ai sanse
Iar apoi o sa-ti creasca altii, pe masura ce creste copilul vor creste si morcovii... nu mai avem scapare...
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)