Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 13
Raluca_u spune:
Neata fetelor,
Dana si mie imi e tare dor de voi dar nu prea reusesc sa intru. poze cu Adina am pus acum vreo saptamana, o sa mai pun zilele astea unele mai noi.
despre noi ce sa va spunem - ca nu dormim. asta e marea noastra problema. Adina sta foarte mult timp treaza, mult prea mult pentru ea si apoi devine irascibila si gata nu mai adoarme nici atat. pediatra mi-a zis sa o tin mai mult afara, dar nu pare a fi solutia asta. ieri daca am stat putin mai mult s-a trezit si afara i a inceput un concert de se uitau toti de pe strada la noi. in acelasi timp doctorita imi spune sa am grija sa nu se invete sa stea treaza ca nu e bine, dar eu ce pot sa ii fac. singurele momente cand doarme e cand ar trebui sa manance adica cand o pun la san si asa o masa la noi dureaza 1 ora si jumatate. cred ca azi caut un doctor sa vedem o a doua parere. o alta problema pentru noi este sughitul - ni se intampla si de 7, 8 ori pe zi si nu trece decat cu lamaie, si sa o vedeti ce se stramba de la ea...
cam asta e cu noi si in consecinta sunt cam obosita si nu prea mai deschid calculatorul. azi noapte am dormit 1 ora si jumatate cat a stat ionut cu ea si apoi inca o ora cat a putut sa doarma.
mi-e asa de mila de ea si nu stiu cum s-o ajut. cred ca asta ma consuma cel mai tare nu lipsa odihnei.
va pup si sper ca voi sa nu aveti aceleasi probleme.
fug la ea ca a inceput sa planga.
Raluca cu
Adina Andreea 12.11.2006
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
doradora spune:
dianocica ar fi bine sa fie coincidente, pt ca oi fi eu in sapt 38, dar maria sa bebelina e cu o saptamana mai mica, asa ca sa nu se grabeasca pana nu e cazul :)
ia vezi ce faci tu cu junghiurile alea! incepem galeria? ia-o incet, nu te enerva pe termopanisti, pastreaza-ti calmul!
chris
38+
alexandra
doradora spune:
raluca u poate ca pe masura ce creste o sa isi intre in ritm, nu dispera!
chris
38+
alexandra
Raluca_u spune:
Merci mult Chris. si noi speram la fel.
te-ai hotarat ce faci bun de papa?
Raluca cu
Adina Andreea 12.11.2006
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by madyalex
buna burticutze!!
sunt ode 36 de saptamani,astept un
pe data de 30 decembrie,am intrat pe la voi si mi-a placut...asa ca am ramas!ma primiti??
Bine ai venit!!! ia un loc si fa-te comoda :)
Sarcina usoara in continuare si bebel sanatos! Sa scrii mai multe date despre tine, sa fii bagata in listutza :)
Pupicei, Ingeras
36+
Maya Maria
ama.lia spune:
Ralu
astept sa se hotarasca bebelusca mea, vineri avem dpn, dr. vrea sa ma induca sambata, iar eu NU vreau sambata, de ce nu saptamana viitoare? nu prea stiu ce sa fac...
multi multi pupici tie si Adinutei !
Amalia 39s5z si 
ama.lia spune:
dianocica cui ai dat pisicul? si eu am un motanel, de care nu-mi vine sa ma despart, nici nu ma gandesc sa plece inainte sa plec eu la maternitate! va sta la mama o perioada, pana il putem aduce inapoi. tin pumnii la dr. 
veronici chestia cu papagalul e valabila si daca sta in alta camera????????? nu pot sa cred !!! pe asta nu il dau!!!!!!!!!!
Ralumat
sa fiti sanatosi!!!! sa va bucurati in fiecare zi a vietii voastre!!!!!!!!
madyalex bine ai venit in
nostru!!!! vei avea bb de anul nou! te asteptam la povesti.
Va
fetelor
Amalia 39s5z si
doradora spune:
ama.lia de ce nu vrei sambata? eu am constatat, ulterior stabilirii cezarienei, ca e vineri, si sunt convinsa ca nu ma trimite nimeni acasa duminica, in special in conditiile in care dr. meu nu e in weekend, si deci o sa cam stau pana luni, fara sa fie musai nevoie - sa speram ca nu apar complicatii cu mine sau cu greutatea lui bebe. pe cand tu, tocmai bine, esti buna de externat luni.
cat despre papagal, si eu stiu ca sunt in topul listei de animale periculoase din punct de vedere al bolilor pt copii. bine, in aceeasi categorie se incadreaza si parul de la iepurele meu, blana lui fiind mult mai deasa si mai mai fina decat a pisicilor si a cainilor. asa ca, la fel ca si tine, o sa incerc sa tin copilul si patrupedul cat mai departe posibil unul de altul si o sa tin pumnii sa fie totul bine.
cred ca raman la niste paste pe ziua de azi, dar tot tre` sa cobor, nu am cascaval.
auuu, m-a prins fi-mea pe picior gresit, nu stateam f dreapta, ea si-a intins piciorul, si in loc sa dea in peretele burtii, a cam nimerit inspre coaste , ceea ce nu a fost tocmai vesel pt mine... vrea sa imi transmita oare ca nu mai are loc?
fetelor, e kidex-ul la romexpo de pe 8 pana pe 10. mai stiti ca vorbeam noi si intrebam, cam retoric, ce e drept, care dintre noi o ajunge acolo, si voi imi spuneati ca am toate sansele, cu dpn-ul meu pe 12? ei bine, acum intreb pe bune, excluzandu-ma din ecuatie: cine ajunge la kidex? daca ati avea idee cum l-am asteptat... m-am multumit in septembrie cu sala polivalenta, dar tare as mai bantui pe la romexpo...
chris
38+
alexandra
Irinabr spune:
Felicitari noilor mamici!![]()
Sa aveti parte de odihna si sanatate.. si bebelusi frumosi si sanatosi.
Atazi ma duc dupa concediul medical... se apropie momentul XXX. Pe 6 sau in jur de 6 sper sa ajung sa ma operez. Mi se pare ca sarcina este tot mai jos si ca nu mai pot sta in nici o pozitie. Ma dor deja rinichii ca la sarcina. Spre rusinea mea nu am ajuns la ginecolog
,aici, sa vad ce e cu colul si daca vine accelerat. Sper sa trec peste weekend-ul acesta.
Azi ne facem bagajul cu haine, medicamente si accesorii (pompa, serlizator... nu prea sunt hotarata sa le iau).
Am si eu o nedumerire... mi se pare aiurea dar pana in luna a 7a aveam sanii de nesuportat (mariti si tari si incomozi) si de atunci au revenit la normal ca si cand nu as fi insarcinata...
Ma si obsedeaza
tema alaptatului si am luat taoate unguentele posibile, ceaiuri si am sa iau si galactocid ( parca asa ii spunea).
Si daca o fi si o fi o sa luam dumul in piept pana la Elias
... cu telefoane si tot arsenalul... Am impresia ca mai e asa de mult pana pe 6 decembrie.
... ca am sa am timp sa mai fac curatenie generala incasa si organizarea lucrurilor... si in fiecare zi mai aman cate ceva ca nu ma tin puterile.
Va pupam si va citim...
Irina si Matei...
BB 37 sapatamani ( BB Matei Cristian) si baietel de 7 ani si 9 luni (Mihnea)
doradora spune:
iepuroiul si-a mai revenit, nu mai e asa bleg ca ieri, cand intrasem la idei. si ca dovada ca e mai bine, iar si-a luat castronul in gura si a rasturnat toata mancarea. sa ii fie de bine, pana diseara mananca ce a rasturnat pe fundul custii, nu primeste altceva.
nu mai stiu daca am apucat sa scriu sau nu, dar in planurile noastre cu nascutul copilului si cu alex care o sa stea in spital cu noi, nu l-am luat deloc in calcul pe tomitza. amaratul nu are cum sa stea singur atatea zile, trebuie dus la soacra-mea sa il hraneasca ei pana ne intoarcem. in mod normal as fi avut pe cine sa rog sa vina sa ii dea de mancare, 3 zile nu sunt o tragedie, dar nu stiu cum naiba se face ca toti cei pe care ii puteam ruga sunt plecati zilele astea. unii merg la taiatul porcului la tara, altii sunt la munte, si ceilalti au aniversari cu muuulti invitati si sambata si duminica, asa ca iar o sa mearga iepurele in deplasare...
chris
38+
alexandra

pe data de 30 decembrie,am intrat pe la voi si mi-a placut...asa ca am ramas!ma primiti??