Piticodromul de sept - oct 2005 (154)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Cristina eu cred ca de la mancare. Greseala mea a fost. I-am facut sambata o mancarica si sincer nu prea mi-a reusit si am lasat-o in frigider, desi duminica i-am facut altceva. Bona obisnuita ca poate sa-i dea ce a ramas de duminca, i-a dat mancarica de sambata... si eu cred ca de la aia i se trage .

Ruxandra . Si eu ma gandisem la faza cu salvarea... Vlad accepta destul de bine medicamentele. De data asta i l-am pus in putin ceai de menta. L-a baut pe nerasuflate (poate tine minte ca pe la 2-3 luni era un obicei debridatul inainte de laptic ). De obicei toate medicamentele lichide i le dau cu seringa.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

irina, gand la gand cu Mos Nicolae...si eu vreau sa ii iau chestii mici pe care sa i le pun in fiecare gheata...abia astept sa il vad cum scormoneste in ele. sper sa fie incantat. ai sunat la Calapod la 11 noaptea? a fost ok la tel?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si eu le pun dulciuri/fructe in ghete, si mai ales nuci.
Si sunt asa haiosi dimineata cand nu se pot incalta din cauza vreunei nuci uitate in gheata.

Dar cu Victor nu imi merge sa nu ii pun si jucarie.
Pai de cateva luni isi face lista ptr mos Nicolae. Am impresia ca il iubeste mai mult pe mos Nicolae, ca e mai rapid.
Le iau si cate o jucarie, exact ce scrie in scrisorica.
Victor va primi anul asta casa de marcat din Auchan si Anca o masina (cu papusa) + tablita de scris.
Asta fiindca Victor a scris si ptr ea in scrisoare.
Toate jucariile le-am luat din Auchan.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Irina, sanatate multa Vladutului!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Bianca m-am exprimat neclar . Am sunat pe la 8.30 la Calapod... la 11 si ceva luasem decizia sa plec la spital.

Zino

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

ok irina, as fi fost curioasa de reactie...
multa sanatate lui Vladutz, Andrei si Victor!

au bagat jucarii multe in carrefour? vreau sa ma duc in feeria azi...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Sa va zic ce manca fi'miu de zor in dimineata asta? Profitand de un moment de neatentie din partea maica-sii? Zahar candel. Primisem eu o punguta cu zahar si niste ceai mai smecher si el a vrut punguta. I-am dat-o si la un moment dat, sesizandu-ma ca nu mai fosneste, ma duc sa ma uit ce face, si ce credeti, lingea tacticos si cu o mutra satisfacuta la zahar.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Ruxi hi hi hi. Nu l-ai pozat? Sa zic drept si eu as linge niste zahar candel .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina, drept sa-ti spun consternarea a fost mult prea mare ca sa ma mai gandesc si la poza, nu-mi venea sa cred cat de extaziat era. Dupa secundele de buimaceala m-am repezit sa-i iau din mana ca-mi era frica sa nu incerce sa inghita bucata. Era de pozat, ce-i drept ...

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Deci de-acum Matei va fi si mai dulce.
Bianca, ce-nseamna feeria?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput