Piticodromul de sept - oct 2005 (154)
Raspunsuri - Pagina 7
miflore spune:
Mi-am amintit de o faza cu nepotu-miu, de acum cativa ani; asta referitor la Mateiu Ruxandrei care linge zahar; Andreas, adica nepotul meu, a prins o sticla de cocolino din care a baut cu nesat si vadit satisfacut; de atunci se pare ca e mai pufos, mai catifelat...
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
cge spune:
Carrefour Feeria e cel din Baneasa.
Deci, asa, MiFloricica te lauzi cu un nepot pufos.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
dana_lucia spune:
Revin si eu si spun ca o sa va trimit linkuri mai pe seara in adresa comuna cu tipul de jucarii despre care am vorbit. Aici Sinterklaas (Mos Nicolae) se serbeaza foarte mult si sunt multe istorioare in jurul lui. Noi am rinduit lucrurile in asa fel ca Alberto sa primesca cite un pachet (nu mai mult!) de la fiecare din casa si e norocul lui e ca sunt si bunicii dinm Romania aici deci de la mai multi, mai multe pachete.
Legat de jucarii, Alberto se plictiseste relativ repede de o jucarie si vrea acum cit mai multa diversitate in acest sens, asa fac si copilasii vostri?
Sanatate multa pentru Vladutul Irinei!
Aseara am mai vizionat si noi ceva poze si va pot spune ca Alberto a fost fascinat de-a dreptul de Petra, Miruna si Ana Banana, ce le-a mai pupat....sorry pentru "partenerii" fetelor dar pupicii au fost doar in poza nu in realitate!
Sa aveti o zi buna in continuare!
Dana Lucia si Alberto
locca spune:
nepotel pufos, deci, Mihaela? Dar nu a patit nimic de la cocolino ala?
Mie mi-e tare teama de chestia asta, chiar am pus toate sticlele in debara sus. De asta si de oale fierbinti pe marginea mesei sau pe aragaz mi-e frica.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Dana_lucia . Cred ca era hios Alberto ! Si Vladut se plictiseste destul de repede cand se joaca cu jucariile, surubelnita in schimb e jucaria suprema .
Ruxandra si mie mi-e frica de chestii fierbinti sau taioase puse pe marginea mesei, blatului de bucatarie
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze
codruta_grg spune:
Va multumesc inca o data .
La vaccin a fost ca de obicei. In sensul ca a inceput sa urle cand i-a pus stetoscopul la piept. Cand a vazut linguroiul pentru gura (daca are rosu in gat si dinti) asa tare a urlat ca n-a mai fost cazul sa i-l bage, asa de mare gura avea. Ea urla mai mult ca o tin tanti-ile alea (dr si asist) si eu decat ca a durut-o injectia. Cu icnete am plecat din cabinet.
Noi avem 10 kg 600 g (a zis ca e cu 400 g mai putin decat trebuie) si 83 cm. Am incercat sa ii explic ca la energia care o are Petra ma si mir ca ramane cu greutate
Ina, cand va fisa ma despart de ea pentru gradi, nu stiu cum va fi...brrr
Dana, si Petra pupa pozele cu copii, iar in rest, arata si spune be-be, be-be
Miflore, si n-a patit nimik????
Locca la petra i-a furat caruciorul un baietel si ea i-a furat betoniera, asa ca nu-i inca o regula cu jucariile
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
kid2003 spune:
Hmmm, caruciorul de impins e o chestie buna, am sa ma uit dupa el.
Pana una alta Alex are mania de a impinge scaunele de la masa. Noi nu avem covor, doar parchet si fac un zgomot de te dor urechile. Si le ia pe rand, pe toate 6 la impins...le muta de colo colo pana le propteste in vreun colt sau la perete. Apoi ia scaunul ei de masa la impins, apoi caruciorul ei si tot asa, ne-a innebunit de cap cu impinsul asta...
petra e o adevarata domnisoara, frumoasa si cocheta. Intr-adevar pare mai mare, de vreo 2 ani!
locca spune:
Simona, lui Matei i-a cumparat soacra-mea caruciorul din crangasi. Eu chiar am vazut din masina cand stateam la semafor, in cladirea aia cu etaj cu multe magazine care e mai aproape de pod decat piata (mama ce descriere), intr-o vitrina la etaj era atarnat un carucior. Matei il plimba prin toata casa, isi plimba toate jucariile in el.
Am editat ca pt. o fetita mi se pare foarte misto si caruciorul ala in miniatura, care se si pliaza. Asta nu se pliaza dar parca e mai teapan.
Hmmm, Codruta, intre betoniera si carucior nu stiu ce ar alege fi'miu. Ca asa de lung se uita dupa betonierele adevarate pe strada ...
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
A, si Ancuta are carucior de papusi din cel care se pliaza.
Am fost intr-o duminica la Kiddyland si s-a indragostit fata de un carucior de papusi asa ca a trebuit neaparat sa ii luam si ei.
La inceput i-a placur f. tare, acum nu o mai pasioneaza.
Cel mai haios era in parc cand Victor plimba tantos papusa in carucior.
Si taica-sau o plimba pe Anca. Barbati model, ce mai !!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
jadi spune:
Salutare si sanatate multa la bebei bolnavi in special pentru Andrei , Vladut si Victor ca vad ca vor sa le dispere pe mamele lor.
Eu va citesc dar am asa niste stari aiurea incat nu imi vine sa fac nimic. De fapt la servici abia ma tarai, nici nu muncesc nici nu stau. Vladut ma ingrijoreaza ca se loveste singur cu jucariile, intentionat si daca ii spun nu si ii iau jucaria face crize imense de nervi. Sau se aseaza in fund pe langa un zid/mobila si se loveste cu capul ca la orfelinat. Nu stiu ce inseamna, de bagat in seama il bagam zi de zi, ne jucam cu el si nu cred ca gresim cu ceva incat sa ii provocam astfel de comportament.
Eu ma pot lauda ca Vladut se joaca cu toate jucariile, trage cutia langa el si incepe, scoate una, o invarte 5 minute o da peste cap, trece la urmatoarea. Cateodata i se pune pata rau pe cate una si dai si dai. Ne terorizeaza psihic u jucariile muzicale, le da drumul la toate si danseaza. Dupa care are melodii perferate si butoneaza pana vine melodia respectiva la rand. Si deja cand aud cate o melodie de asta deja ma fac verde. La o jucarie i-am scos bateriile din cauza de disperare. Pentru mos nicolae i-am cumparat un volan no name cu sonor of course, o masinuta hammer teleghidata si un puzzle cu cei trei purcelusi, toate de la auchan (ma gandesc acum daca am mai scris asta pe forum, oricum ma lasa memoria la fiecare 5 minute).
In rest, nu va mai obosesc .
Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2