Piticodromul de sept - oct 2005 (154)
Raspunsuri - Pagina 5
nicole74 spune:
Multam Kid! Telefonul este ca un telefon fix de dimensiunea volanului vorbitor.
Nu stiam ca si Alex a fost in spital. Imi pare rau. Dar bine ca acum este ok.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Hildegard spune:
Codruta, am vizionat pozele. Sunt super. Petra e gagica super!
Bafta la vaccin. Treceti si de ROR-ul asta zapacit!
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05
b_irina_c spune:
neata,
Mary uff... ce vesti ne-ai dat . Multa sanatate lui Andu si multa putere tie !
Si acum sa ma plang nitel... Aseara cand am ajuns acasa Vladut tocmai vomase . Si pana pe la 11 noaptea a mai vomat de vreo 6 ori (cred... ca deja pierdusem sirul ). Vroia sa doarma, dar dupa maxim 30 min se trezea plangand si iar voma... Am vb cu Calapod la telefon si pe la 11.30 eram decisa... daca mai voma odata plecam la spital... Din fericire n-a fost cazul. Calapod ne-a zis sa-i dam ceai de menta si debridat. Pe la 12 s-a trezit si a cerut 'apa'. A baut un bibe de ceai cu debridat si din fericire a dormit tun pana la 8. (ca sa nu mai zic ca mi-a vomat pe toate covoarele si am spalat o masina de haine).
Dimineta facuse un kk moale de-i iesise si din pijamale, dar era vesel si insetat, a cerut apa de cum m-a vazut. Asa ca de azi suntem si noi la regim cateva zile.
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze
LiaMia spune:
neatza!
imi pare ra sa aud de inca alti bolnaviori...
Mary, multa sanatate lui Andrei!
b_irina_c, va dorim sa scapati repede de simptomele astea urate, fara alte urmari nedorite!
LiaMia si Florin
b_irina_c spune:
Eu nu mai vreau jucarii mari si urlatoare si in nici un caz unele care sa-l faca dependent de TV (am si eu Vtech First Steps Baby Walker cu care se joaca ocazional). Pe cel mentionat de voi probabil o sa i-l iau pe la 3 ani... daca tot se va benocla toata ziua la TV, macar sa fie ceva educativ.
Stiu cativa copii de vreo 3 ani dependenti de TV si calculator si incerc sa intarzii cat mai mult aceasta dependenta (care sunt 99% sigura ca nu ne va ocoli). O sa optez pentru carti si jucarii de genul celor pe care le-a luat Ioana pentru Miru. Si in plus de Mos Nicolae nu vreau multe jucarii (eu primea cand eram copil chestii care sa incapau in ghete si ma bucuram mult, dar eram mai mare ca Vlad). Vreau ca bb sa stie sa bucure si de lucrurile marunte, nu sa astepte un munte de jucarii . Parerea mea !
Codruta am admirat-o pe Petra ! E o dulce, cred ca esti tare mandra de printesa ta !
LiaMia !
Poze
cge spune:
Irina, asa a facut si Victor vineri seara.
L-am trecut pe regim de diarie: orez cu morcovi, ceai de menta, grisine, covrigi, piept de pui fiert. Si i-a trecut.
Noi inca mai spalam la cearsafuri.
Noi n-am avut Debridat in casa, i-am dat 1/2 pastiluta de NoSpa.
Sanatate multa si lui Vladut si lui Andrei.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
b_irina_c spune:
Cge . Eu n-aveam nimic in casa, dar l-am trimis pe sot la farmacia de la colt . De noSpa nu stiam. Eu am frecat covoare ca primele dati cand a vomat mergea el singurel prin casa.
Poze
cge spune:
Irina, voi v-ati prins care a fost cauza ?
Noi credem ca Victor a mancat ceva aiurea la after-school, altminteri ce mananca el acasa, mananca si Anca.
E drept ca joi seara noi 3 am avut friptura de porc la tava, si Ancutei nu i-am dat. Poate asta sa fie de vina.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
locca spune:
Neata
Mary, ufff, imi pare tare rau ca ati fost in spital. ce porcarie cu enterovirozele astea...
Irina, sanatate multa! Stiu cum e cu voma asta, dar bine ca s-a calmat si nu a fost nevoie sa mergeti la spital. Noi de-aia am chemat salvarea intr-o noapte, plus ca am oroare de carat pitic mai ales noaptea la spital.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Aaa, chiar vroiam sa va intreb, cum reusiti voi sa dati debridat la copii, ca matei scuipa tot. Are un gust oribil.
Edit ca sa zic ca am vazut-o pe Petra, ce fetita mare si frumoasa s-a facut!
Si Matei impinge la un carucior din ala ca al vostru, e jucaria lui favorita
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)