Piticodromul de sept - oct 2005 (154)
Raspunsuri - Pagina 4
nicole74 spune:
Imi pare rau Mary. Bine ca sunteti acasa si sunteti mai bine. Sanatate multa.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
miflore spune:
Of, Mary, ne intrebam noi pe aici ce-o fi cu tine...sanatate multa, hai ca greul a trecut! Cred c-au fost niste momente groaznice...!
Simsof, bine-ai venit!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
dana_lucia spune:
si de la noi azi! Aveti un ritm la scris de iar m-am pierdut putin pe drum!
Mary multa sanatate pentru Andrei iar tie putere sa treceti peste acest moment dificil. O sa fie bine, tinem si noi pumnii pentru voi! Un salut special de la Alberto pentru Andrei!
Vorbiti de cadouri si braduti, ehee si eu am inceput cu shopping-uiala pentru Mos Nicolae, am luat deja un catel aproape cit Alberto de mare care vorbeste, cinta, danseaza, e super dragut. Am mai luat si o masinuta tare draguta si un avion cu pasageri care zboara si din care pasagerii pot cobori sau urca (cu telecomanda) tare interesant. Daca vreti sa le vedeti ca sa va faceti o idee pot pune citeva linkuri.
Referitor la bradut, noi o sa facem unul mediu ca marime in living si o sa il urcam pe un postament ca sa nu fie totusi complet in miinile nazdravanului si unul mare in curte, abia astept sa ii impodobim in preajma Craciunului!
Sa aveti o zi buna si salutari de la noi,
Dana Lucia si Alberto
miflore spune:
Jadi, bafta luni!
Anca75, frumos locsorul acela de socializare!
Am admirat-o pe Petra, e dulce foc!
Anto, vodca taie greata! Glumesc, normal! Las ca trec ele si greturile-astea.
N-am luat inca nici un cadou, eu vreau din toate! Sa vad tottusi ce voi alege...grea treaba...; vsmile Baby arata super bine dar parca n-as vrea sa-mi invat copchilul prea mult la tv...de saniute nu spune nimeni nimic? Tonnia?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Hildegard spune:
Dana Lucia, pune poze daca poti ca sunt curioasa ce i-ai cumparat lui Alberto. Suna interesant!
Mary, e nasol cu dg. asta. Dar a trecut ce mai. Nu ne mai gandim la ce a fost. Cat a slabit? Lasa ca recupereaza Andrei. Il pui la "ingrasat".
Miha, la treaba? Io la castron eventual si smotru. Ca numa acasa stau. Nu lucrez....ca n-are cine sta cu Steff. Nu stiu ce m-oi face din noiembrie!!!! Nici nu vreau sa ma gandesc ca ma apuca groaza.
BAGA REPEDE CEVA LA STOMACEL SA NU ROADA SINGUREL.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05
codruta_grg spune:
Va multumim pentru complimente .
Sa ne tineti pumnii ca mergem azi la vaccin (ROR-ul).
M-am uitat si eu la siteul dat de Doruletz, am studiat si am ajuns la concluzia ca si eu vreau , l-am ales pe cel pentru 18+, ca pana il primesc, pana il pun in functiue vom atinge aceasta varsta. Si seamana cu BE, de care Petra e fascinata.
I-am luat ieri din piata un aparat foto, cu 50.000 lei, de care e foarte incantata (doar ca suna prea tare si isi beleste ochii in flash ca si Kelly Bundy )
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Stiti cumva preturile la Vsmile?
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
kid2003 spune:
Ooooof, Mary....te inteleg atat de bine. Azi sunt 2 saptamani de cand m-am internat si eu cu Alex in spital pentru perfuzii, tot din cauza unei enteroviroze...e absolut ingrozitor sa iti vezi copilasul tintuit de pat cu perfuzie la manutza aia mica...
Dar, vestea cea buna pe care pot sa ti-o dau si sa te incurajez este ca asa cum vine, asa trece, copilasii isi revin f f repede, iar perfuziile sunt cel mai rapid lucru sa ii pui pe picioare. Dupa ce e hidratat si s-a intors din spital, o sa pape cu pofta, chiar si regim. Noi avem 2 saptamani si tot pe regim. Ieri am fost sa ii iau rezultatele la ultimele analize de vineri, am cautat iar indicii din sange care arata daca e bine hranita si functioneaza la parametri normali organismul, plus copro repetat. Din fericire, analizele i.au iesit bine acum (data trecuta, la internare, au iesit dezastruos).
Tine-te cu dintii de regimul scris de doctor, lapte fara lactoza, nimic cu lapte proaspat, doar branzica de vaci, mar copt, orez la greu cu morcovi. Noua ne-a dat voie sa introducem treptat alimente normale. Dar mi-a subliniat ca ritmul trebuie sa fie f f lent, la fel ca la diversificare. Sa ii dau ceva nou, sa astept o zi sa vad cum ii merge, sa ii dau apoi un pic mai mult. La fel si cu laptele, treptat si f lent facem trecerea la lapte normal.
Un maaaare pentru Andrei! Sa se faca repede-repede bine. Si sa stii ca se si ingrasa in ritm accelerat. Alex s-a trezit noapte de noapte, o saptamana dupa spital, ca sa pape noaptea, iar ziua la fel, radea mancarea. Acum s-a mai domolit, dar totusi a recapatat gramele pierdute. O sa fie bine, fruntea sus. Ce a fost greu a trecut!
Nicole, sa iti fie de bine cumparaturile! Ce de ai mai luat. Ma tenteaza si pe mine telefonul, cum e? Ca un mobil sau ca un telefon fix?
Carmi, si pe mine ma intereseaza o sanie. Dar mi-ar placea sa se poata plia, eu aveam una la care se pliau talpile...intra in masina si pot sa o iau cu mine la munte, prin Bucuresti nu prea poate fi folosita ca se face repede fleshcaraie peste tot.
DanaLucia, baga o poza cu avionul, suna tare interesant, ma intreb cum arata si cat e de mare.
country girl spune:
'neata la mamici si la pitici!
Mary, multa sanatate lui Andrei! Rotavirusul asta isi cam face de cap toamna si primavara. Ne-a dat si noua de furca, acum doua saptamani si tot asa s-a uscat si mai tare Ilinca. Dar intre timp dupa o saptamana de luat fier are un apetit de speriat si a inceput sa faca iar falcutze. Pana ajungem la shunculitze mai avem...
Codruta, imi doresc sa fiu o mama ca tine, sa ma ocup de Ilinca la fel de atent cum te ocupi tu de Petra! E extraordinar ce mult face sa stea cat mai mult timp cu mami. Petra pare deja un copil de cel putin doi ani si este atat de dulceee
Nu iau apararea Vtech; noi avem mai multe jucarii de la firma asta si Ilincai par sa-i placa: un catel vorbitor, un leagan/motocicleta, un fel de gym/premergator pe care deja l-am impachetat in pivnita, un telefon mobil vorbaret, un soarece care canta etc
Tocmai de-asta nu ma gandesc sa-i mai luam si VSmile pentru moment. Mai ales ca presupune sa stea in fata unui ecran si asta vreau sa evit; prefer sa o tin cat mai mult pe afara sau sa "citim" din carti. Asta-s eu, cu metode mai invechite.
si Ilinca (10 septembrie 2005)