Piticodromul de sept - oct 2005 (154)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara la fete,

Mai, dar ce de-ati mai scris si ce de cehstii aveam de zis, sa vedem daca-mi aduc aminte.

Ioana, mersi de sustinere, esti o dulce ca de obicei, oricum nu-ti face griji ca nu sareai calul cu sms-ul. .

Gabi, de 3x mamica, La Multi Ani si tot ce-ti doresti si un bebe cuminte si sanatos.

Casiana, Victor are un singur dinte pana acum, eu ma tot uit sa vad daca mai apare ceva dar nu da semne.

Am vazut pozele cu cele doua printese Ana si Miruna si cavalerul Vladut, sunt foarte scumpi si frumosi cu totii, cred ca a fost o incantare sa-i priviti/paziti.

Doruletz, am salivat la pozele voastre cu marea si plaja. E scumpica foc fetita ta, sa-ti traiasca.

Codruta, ti-am admirat-o pe Petra, ce mare si frumoasa s-a facut, domnisoara in toata regula.

Vorbiti de brad, eu o sa-l fac ca anul trecut in unghiul dintre canapele unde Victor nu are acces de obicei, dar la cat misuna in ultima vreme nu se stie, oricum e clar ca va trebui sa stam cu ochii pe el.

De la noi nimic special, mi-e greata de nu mai pot, mi-e rau de foame inainte sa mananc si apoi mi-e rau ca am mancat; poate sotul are dreptate, trebuie sa ma obisnuiesc sa traiesc cu greata asta. Nu am energie si nici chef de nimic si sapt asta raman singura acasa 2 zile cu teroristul mic, nu stiu cum o sa ma descurc ca numai la gandul de schimbat pampersi mirositori mi se intuneca universul.

Va pup pe toate, o seara buna,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Anto, te inteleg perfect cu greata si cu mancarea si cu pampersii si cu somnul...cu tot.O sa treaca. Tu acum cate saptamani ai? Defapt, te invit mai bine la odisee, sa nu le plictisim pe fete. Ca eu cum prind o , cum sar pe ea cu intrebarile. Pana acum am asfixiat-o pe Tonnia, ca ea e mai "mare", ca sa zic asa.

Alina 8+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

seara buna.
m-ati inebunit cu vsmile-ul asta si am fakut si eu ceva cercetari pe situri.
Asa ca fapt divers exista si in romania, poti sa il cumperi online dar la noi e un vsmile muuuuuuuuuuuuult mai destept, ca la romanashi costa 510 roni. asta cum ar fi? pretul real de vreo 3 ori???? chiar 4 nu? si da, e pt copii de la 3 la 7 ani. deci va rog sa veniti cu alte propuneri pentru cadouri

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mimsi, pozele!

locca si nanadana, simo si miflore, irina si country girl si eu vreau brad mare pe jos .

hai noapte buna ca mi-am facut datoria de onoare sa intru pe forum!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

codrutaeste o dulce Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

oau, ce multe complimente am primit, multumim la toti, ne bucuram ca ne mai tineti minte. Si io am mai admirat cativa cupliasi draguti (Petra si Luca mi se pare ca seamana cu piticania mea, rotunjori asa) plus intalnirea de copii veseli la Ioana.

vad ca v.smileul este un subiect controversat, io cred ca am sa incerc sa-l conving pe mos craciun sa i-l aduca totusi desi el are retincente. E vorba de www.vsmilebaby.co.uk/" target="_blank">v.smile baby pentru cupilasi intre 9 luni si 3 ani nu de cel pentru "grupa mare". Tot 60e e si aici, cred ca pretul e acelasi peste tot.

Si io i-am dat piticaniei lucruri reciclate, o tastatura veche, un mouse, 2 telefoane 'adevarate', o telecomanda plus un telefon mobil vechi... Insa dupa 5 minute se prinde ca 'e pacaleala' si tot in alea functionale da iama! A invatat relatia cauza /efect, fiecare apasat pe buton trebuie sa 'produca' ceva, apasa pe intrerupator si se uita la bec, pe telecomanda si se uita la TV etc... Uneori apasa pe nasturii mei si se uita in jur sa vada ce se intampla. Ma gandeam ca daca tot se joaca cu telecomanda adevarata macar sa invete ceva d'aia ma oprisem la v.smile.

nanadana, mi-ai facut pofta de cornulete, imi fac si io maine. Io am cea mai simpla reteta: dau o fuga la magazin si cumpar o foaie d'aia rotunda de tarta (pāte brisé); o tai in raze, pun gem , impaturesc si in maxim jumate de ora am cornuletele calde.

Ina, ii doresc multa rabdare lui matzone, mi-e mila de el deja. Io am doi, unu suporta cu stoicism 'mangaierile' (pana la un punct in care o zgarie), alalalt se ascunde, ba chiar si-a luat lumea in cap si a disparut in vecini in saptamana cat fuseram noi in vacanta. Insa cand m-am intors l-am dibuit si l-am adus inapoi

la mamici si cei mai draguti copilasi
Alexandra - 13 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Bau !
Admirat trioletul de pitici (doua plus unul) frumosi si...mari
Codruta, Petra e domnisorica adevarata ! Ce zici, accepta o de la logodnicul cel puturos, care se deplaseaza tinandu-se de ziduri?
Am ramas singura cu Fabiano, sotzu“e in delegatie. Si iar m-a mancat “tastatura“ sa fac shopping online. Pentru copiloi, desigur. Era sa dau banii pe o “sanie“, noroc ca am citit mai atent, as fi cumparat numai un spatar universal pentru sanii. Am gasit, in sfarsit, protectie pt. baie (pt.cap), ca am domnisor fitzos, nu vrea apa in nas, gura... Sa vedem cum o functiona minunea asta...pe care o caut de 3 luni.
Va pup, ma duc la nani, ca mai e putin si se face ziua

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
Hai, la treaba!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata mamici, bebici si burtici!
Vad ca vorbiti de Mos. Eu sambata am spart o gramada de bani pe jucarii pentru Ioana si pentru finutul meu care s-a nascut vineri.
La finut i-am luat zornaitoare, carusel si paturica muzicala de la Chicco, iar lui Ioana telefonul in engleza si italiana tot de la Chicco (e 1,6 mil, dar mi s-a parut super misto), iar de la Carrefour 2 pitici, un set de cuburi de construit, pe Moki, un bebeu cu biberon si olita, care bea apa si face pisu, rochita de Craciunita si cam atat cred. Mai vreau sa-i iau niste creioane colorate si niste joculete ca ale Mirunei .
I-am admirat cei trei care s-au intalnit si ce frumos se joaca ei: Miruna, Vlad si Ana. Si pe Petra bineinteles care are niste ochi super frumosi.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna dimineata si de la noi!
inca nu v-am citit din urma, vroiam doar sa va spun ca ieri seara am ajuns acasa dupa o saptamana de stat in spital, 2 zile si 2 nopti de perfuzii, diagnosticul enterita cu rotavirus
suntem la regim.......sper sa fie bine, maine mergem iar la spital la control......a slabit puiul meu asa de mult.....
uffff, fetelor , a fost groaznic, nici nu vreau sa va povestesc, ca iar ma apuca plansul.....
o sa revin, sper cu vesti mai bune
va pup si multa sanatate tuturor

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput