Piticodromul de sept - oct 2005 (154)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Sal'tare!
Hai c-am prins din zbor.

Jadi, daca poftesti la inele, musai iese fetitza !

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Alinam ! Super masina!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ieri, Jadi poftea un telefon mobil. Asa ca de sex nu stiu, dar vorbaret o sa fie copilu' !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

da da, si un telefon mobil mic si frumos ca mi-e ca intr-o zi o sa il arunc pe actualul si nu de alta sigur sparg capul la cineva.

Inaa, ma bucur ca te-am ofensat, asta a fost scopul, hehe!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Alina tare interesanta masina...Vladut ce parere are de ea? ca de mami si de tati am inteles ca sunt in extaz. Sa inteleg ca la voi a venit Mos Nicolae mai devreme?

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Jadi

Mergi la inceput

Si ca tot veni vorba de varste... alalta seara a primit sotu de la soe´sa o crema de la Forever pentru dureri- pe el il doare spatele- si in fiecare seara am program de masaj si creia o pauzali..nu asta ar fi problema dar miroase crema asta ca alifiile alea chinezesti de te duci.

i-am si zis...miroase in camera la el ca in camera unui babalac!

si chiar acum imi zicea la telefon ca se simte mai bine asa ca ...o sa tot "frec" cu alifia puturoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Innaa , desi nu e de ras...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Cat despre maniile de orfelinat ale copiilor nostrii, draga Jadi, sa-ti zic de al meu Calinut- cocolinut.
1.Ia jucariile muzicale si le da drumu' la toate in timp ce merge CD-ul cu Casuta Muzicala si televizorul cu desenele animate preferate de Matei. Sa nu uit, la bucatarie merge si radioul (mania sotului meu), iar masina de spalat centrifugheaza.
2.Daca nu-i fac pe plac se "pliaza" pe jos (in fund si cu capul pe picioare) si boceste cu lacrimi. Daca tot nu si nu - devine frustrat copilu'- si baga degetul in ureche si nu-l scoate de acolo pana nu se linisteste.

Cat despre varianta clasica de a-l pacali cu altceva, poate uita, ei bine- la el nu tine. Cred ca a luat memoria mea si a furat si ce mai ramasese de la Jadi.

Gabi, 3 baieti, oauuu - si eu ma dadeam smechera cu 2. Sa cumperi oale mai mari ca o sa faci la mancare...cu 4 barbati in casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

fetelor imi este un somnnnnnnnnn

ma duc sa ma culculicesc un pic ,ca sa imi revin ,nu stiu nu prea imi miroase a bine ...........somn.......pofte........

jadi daca poftesti asa (telefonae,inele........) se cheama

Mergi la inceput