Piticodromul de sept - oct 2005 (154)
Raspunsuri - Pagina 15
jadi spune:
nanadana, nu te vad bine, ai pofte de toate alea, ti-e somn si maine poimaine ne anunti ca faci un frere lui Antoine.
mi-e mie pofta de sarmale in foi de varza! ma duc sa o sun pe mama!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
country girl spune:
Io am recunoscut ca-s mireasa mai tomnatica, asa
Deci nu reusesti sa ma inerfezi cu asta Jadi! [ala cu limba scoasa]
Sarumana pentru aprecierea de care se bucura numele Ilincai. Si nici macar n-am stat mult pe ganduri cand l-am ales. Mi-ar mai fi placut si Madalina, dar asta poate data viitoare daca va fi tot fata. Daca va fi baiat Teodor.
Cu poftele alea, nu-sh ce sa zic... telefoane mobile, inele, prajituri cred ca Jadi face fetita. La fel si Nanadana desi inca n-are confirmare![]()
si Ilinca (10 septembrie 2005)
codruta_grg spune:
Diana, Petra iese afara. Dimineata a stat cam 1 ora si acum iesim din nou (tot 1 ora). E ceata, dar nu cred ca e foarte, foarte rau pentru ei. Voi ce ziceti?
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
miflore spune:
Ahaaaaaa, deci o cumnatica sau un cumnat pentru Ana???
tam tam tam!![]()
Kid, am citit despre nunta si cred ca va fi minunata!
La fel si cea a Inei!
Ioanaaaaaaaaaaaaaaaaaa??? Sper ca n-au dat-o afara pe Mirunica de la gradi...spune doar..... si venimmmmm!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Tonnia spune:
Nanadana, deci asa zici...hmmm...
Va dati obosite cu toatele, si cand colo...
Alinam, ce marca e masina aia ca imi place mult?
Jadi, nu trebuia sa mergi azi la eco?
Ioana, i-ai dat pe toti in judecata, ce faci?
country girl spune:
Verigheta n-a fost asa de scumpa pe cat e firma de fitzoasa. bate la mia de eurotici, mai precis nouasutesaizeci in cap.
Soacra mea, anul asta s-a ocupat ea de organizarea nuntii noastre, pe teritoriul ei, ca asta i-a fost ambitzia. Si ne-a anuntat cu nici trei saptamani inainte de data programata ca abia asteapta sa ajungem noi in tzara (NB cu doua zile inainte de ziua Z) sa ne ocupam de toate cele, ca ea a platit avansul la o sala de restaurant = adik a organizat TOTUL.
Intre noi fie vorba abia asteptam una ca asta ca sa avem dezlegare de la eveniment in organizarea ei
Asa ca acum, eliberata de constrangerile de rudenie prin alianta, o sa facem cum ne taie capul... candva in viitor, undeva intr-un coltz de lume.
Mai nasol e ca dupa sarbatorile de Pasti varzuite de dragii nostri parinti - bunicii Budincii - mi-am calcat pe inima si am acceptat sa facem totusi Craciunul in familie ca sa-si vada bunicii nepoata. Strict din motive de timp si spatiu, fiindca putem sta doar o saptamana in Romania si pentru ca ai mei au spatiu suficient de cazare, am ales sa mergem intai la Cluj pana dupa Craciun si pe urma in drum spre Bucuresti sa ne orpim doua zile la parintii consortului, pe care i-am invitat de Craciun la Cluj. Evident nu vor sa vina la Cluj, nu au loc sa-i primeasca si pe ai mei la ei la o adica, dar nu vad nici un inconvenient sa ne plimbam noi pe drumuri de sarbatori cu Budinca. Au pus deci bot ca nu mergem la ei de Craciun si abia dupa aia la Cluj. Darle-am spus clar ca eu fac cum e mai placut pentru Budinca. Daca le e atat de dor de nepoata incat nu vin sa faca Craciunul cu ea, au s-o vada doua zile inainte de plecare si de acum sa nu mai aud ca le e dor de ea.Nah, ca m-am racorit si eu!
jadi spune:
Ina da stiam ca tu nu te oftici! la prajituri ai trecut sarmalele?
Nanadana cred ca doarme, nu deranjati femeile gravide
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Am fost la eco luni si este bine, fac cerclaj in ianuarie ca am colul deschis.
o mie una sau doua? ca e si asta o treaba!
nu am inteles cu avansul, mai citesc o data!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
country girl spune:
Sarmalele sunt sarmale. Dar mai aku vreo doua zile cine ne ameninta ca o hartzuim cu retzete de fursecuri? Ai?![]()
country girl spune:
O mie bucata of corz. De fapt a mea a fost 960. A sotului doar 920 ca era dimensiune standard!