Pentru copii - (hainute, lapte, cosmetice, etc.)

Raspunsuri - Pagina 41

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Buna seara,
Intru aici sa imi cer mii de scuze mai ales Oanei3, ca nu m-am tinut de promisiunea facuta dar evident ca am avut motive intemeiate.
De 2 saptamani stam in casa si eu si piticul din motive de viroza pe urma de vreme geroasa si sot plecat in delegatie.
Astaseara s-a intors sotul acasa si daca va fi dragutz va merge maine la posta sa-ti puna pachetul daca nu o sa iesim noi vineri ca se anunta 16 grade.
Oana daca citesti mesajul meu scrie-mi daca mai ai nevoie si inca o data scuze, dar pur si simplu am fost capiata astea aproape 2 saptamani, inca sunt...recunosc ca la un momendat imi si iesise din cap chestia asta dar stiam eu ca am ceva de facut. Mi-e foarte greu sa ies din casa cand sunt singura, Stau la etajul 4 din 4, deci nu am lift si mai tot timpul depind de un vecin sau altul sa ne coboare cu bebe si carutz,,, si asta e un alt motiv pentru care ajung destul de greu la posta daca nu am pe cineva sa ma ajute. Dar o sa ma straduiesc zilele astea.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Carmina sunt sigura ca Oana intelege situatia ta. e ok daca i-l trimiti oricum!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

Carmina nu e nici o problema
cand poti tu e ok

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

draga BB RALUKUTZA sa stii ca a ajuns costumasul de la tine,de marti,dar abia azi am ajuns la mama sa ti scriu.multa sanatate!!
multumim din suflet!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

natalia, ma bucur mult ca a ajuns. chiar imi faceam probleme! sa-l poarte sanatoasa micutza antonia-maria!

va pupam!

p.s.: apropos, azi au plecat spre iulia si hainutzele pentru triplete. ele au fost oferite de catre anangel_lexi, gripo si de mine.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

danielac, te rog daca vrei sa modifici, tripletele iuliei au deja 4 luni(sunt nascute pe 27 octombrie 2006).
ca o sugestie, in loc de varsta copiilor, ar fi bine sa scriem data nasterii (macar cu aproximatie), pt ca nu ne putem da seama de varsta reala aceasta fiind scrisa la un moment dat si nemodificata mai apoi.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

sutn de acord, dar trebuie sa stim acesti ani!

Daca moderatorii sunt de acord am sa cer inchiderea acestui subiect si deschiderea unuia nou!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emee spune:

Buna fetelor...

Mii de scuze....Nu am mai intrat de ceva timp pe forum...Dar oricum am citit din urma si am vazut ca biluta28 m-a intrebat daca mai e valabila oferta cu pampers nr.2!!!Sigur ca este...Daca cumva e nevoie de ei urgent va rog sa ma contactati pe mail pt ca il verific mai des...Scuze de raspunsul intarziat...Dar oricum e valabil...Astept Mesaj de la voi...

Emee si BB Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ralcat, imi cer scuze ca nu am rugat-o pe danielac sa actualizeze listuta, dar am ceva probleme si nu ma mai pot gandi la nimic altceva...
Deci, Daniela, pls modifica la noi, am dat cutia de Milumil unei mamici din Galati, imi cer scuze, pe moment nu-mi amintesc nick-ul de pe forum, ii stiu doar numele real.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by emee

Buna fetelor...

Mii de scuze....Nu am mai intrat de ceva timp pe forum...Dar oricum am citit din urma si am vazut ca biluta28 m-a intrebat daca mai e valabila oferta cu pampers nr.2!!!Sigur ca este...Daca cumva e nevoie de ei urgent va rog sa ma contactati pe mail pt ca il verific mai des...Scuze de raspunsul intarziat...Dar oricum e valabil...Astept Mesaj de la voi...

Unde gasesc adresa de email??

Emee si BB Ilinca

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani si 4 luni - Edi 2 ani jumate

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Angel lexi, s-a facut!

Fetelor va rog mult sa potati in noul subiect! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95823

Rog inca odata moderatorii sa inchida acest subiect!!!

Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Mergi la inceput