Pentru copii - (hainute, lapte, cosmetice, etc.)
Raspunsuri - Pagina 42
crinacrina spune:
helpppppppppppppppppp, va rog ajutatima , am unbaietel pe nume kevin are 2 luni e nascut pe 3 ianuarie 2007, posibilitatile mele sunt reduse ( mai de loc) am nevoi de ajutorul vostru , nu am nimic pentru el , ajutatima cu ce puteti , va rogggggggggg din suflet,
bombonica12 spune:
Buna fetelor si eu am nevoie de niste hainute pentru baietelul meu!!! Are 1 an si 9 luni. va multumesc. Daca veti nevoie de mai multe detalii sunt dispusa sa vi le dau!!va multumesc
danielac spune:
Rog moderatorii sa inchida acest subiect, este din 2007... exista acum subiectul cu numarul 9!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
http://thumb4.webshots.net/t/74/74/1/71/62/2388171620103554724cJxrGP_th.jpg
Lysssa18 spune:
Buna ziua.
Sunt gravida in 4 saptamani si 5 zile, tocmai acum cateva minutele mi-a iesit al doilea test de sarcina pozitiv.
As dori sa primesc ajutor de la dvs, toti cei dupa acest forum, oameni cu suflet bun. Am o situatie materiala foarte proasta, sunt despartita de tatal copilului, si practic nu am un sprijin de nicaieri.
Ma poate ajuta cineva cu niste lucruri care ii trebuiesc pentru inceput micutului meu?
Ma scuzati ca am postat asa devreme (avand doar 4saptamani de sarcina) dar sunt disperata! Imi doresc din suflet acest copil, stiu ca a aparut intr-un moment neadecvat dar e al meu. Poate pe viitor voi reusi sa ii ofer mult mai mult decat am primit eu de la parintii mei. Cei care ma pot ajuta sa ma contacteze la adresa de email: lisa_berceni@yahoo.com pentru a le da mai multe informatii.
Va multumesc anticipat si sa auzim numai de bine despre noi si micutii nostri!
"Nu merita sa cazi in ultima clipa, sa transformi o despartire intr-o suferinta... Nu merita sa anulezi o iubire pentru ca o poti pastra in suflet ca o amintire mereu vie..."
andreea.2009 spune:
Buna ziua, In primul rand mentionez ca sunt noua pe aici. Ma numesc Andreea si am o fetitza de 4 ani jumatate Izabela. Motivul pentru care postez este ca situatia noastra materiala este foarte proasta. am rugamintea, cine are hainute, sau jucarii pentru varsta ei, si nu mai are ce face cu ele sa ne ajutati, pentru ca mi se rupe sufletul cand o vad ca se uita la alti copii care au..o vad ca sufera. Cea mai mare dorinta a ei este o rochie de printesa..din pacate si mosul de anul trecut si se pare ca si iepurasul de anul acesta uita sa i-o mai aduca.
Va multumesc anticipat