Pentru copii - (hainute, lapte, cosmetice, etc.)
Raspunsuri - Pagina 40
_Ralu_ spune:
buna fetelor!
am decis ca hainutzele sa mearga pana la urma la tripletele iuliei. ma combin si cu gripo si vom face un pachetel mai mare.
sper ca nimeni nu s-a suparat si voi reveni cu placere cand voi mai avea ocazia cum am facut-o si pana acum.
va pup!
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
_Ralu_ spune:
rectific:
costumasul gros va ajunge la antonia a lui naty-blondy, si restul plus hainutele de la gripo, la iulia.
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
dyonise spune:
Am si eu un ulei de corp Dalin, primit ca bonus la niste cumparaturi pt bebelus. Daca foloseste cuiva, cu placere.
danielac spune:
ok raluka!
deci sterg din lista ta tot ce ai de dat!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???
_Ralu_ spune:
da, daniela, sterge-ma.
si pe gripo poti s-o stergi, ca punem impreuna hainutele.
adica, nu sa ma stergi de tot, doar ceea ce ofer. intelegi tu...
inca nu am pus la posta. cred ca luni sau marti ajung, dar sunt ca si date!
am sa mai revin cu placere cand voi putea.
va pup!
danielac spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
da, daniela, sterge-ma.
si pe gripo poti s-o stergi, ca punem impreuna hainutele.
adica, nu sa ma stergi de tot, doar ceea ce ofer. intelegi tu...
inca nu am pus la posta. cred ca luni sau marti ajung, dar sunt ca si date!
am sa mai revin cu placere cand voi putea.
va pup!
da, Raluk, am inteles, sterg oferta si de la tine si de la gripo!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by mariarusu
biluta28
am adidasi pt piticii de care ai grija ii vrei?
Da poti sa-i trimiti.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani si 4 luni - Edi 2 ani jumate
http://community.webshots.com/user/biluta28
carminabulina spune:
Buna seara,
Intru aici sa imi cer mii de scuze mai ales Oanei3, ca nu m-am tinut de promisiunea facuta dar evident ca am avut motive intemeiate.
De 2 saptamani stam in casa si eu si piticul din motive de viroza pe urma de vreme geroasa si sot plecat in delegatie.
Astaseara s-a intors sotul acasa si daca va fi dragutz va merge maine la posta sa-ti puna pachetul daca nu o sa iesim noi vineri ca se anunta 16 grade.
Oana daca citesti mesajul meu scrie-mi daca mai ai nevoie si inca o data scuze, dar pur si simplu am fost capiata astea aproape 2 saptamani, inca sunt...recunosc ca la un momendat imi si iesise din cap chestia asta dar stiam eu ca am ceva de facut. Mi-e foarte greu sa ies din casa cand sunt singura, Stau la etajul 4 din 4, deci nu am lift si mai tot timpul depind de un vecin sau altul sa ne coboare cu bebe si carutz,,, si asta e un alt motiv pentru care ajung destul de greu la posta daca nu am pe cineva sa ma ajute. Dar o sa ma straduiesc zilele astea.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc