Pentru copii - (hainute, lapte, cosmetice, etc.)
Raspunsuri - Pagina 39
Cloreta spune:
Oana3 nu are optiunea de PM?!!!
Deci Oana, daca citesti, iti dau premargatorul si am si un ham roz daca iti foloseste.
Pozele mele
oanna3 spune:
Cloreta multumesc mult ... sa imi spui cum facem sa imi ajunga... iti trimit un PM cu adresa mea
Fletelor daca votati 2006 IN IMAGINI noi suntem la pag 3 AM TRIPLETI
iubesc si sunt iubita
danielac spune:
Oanna3, inteleg ca ai luat deja legatura si cu Cloreta si Carminabulina! ma bucur ca s-a rezolvat!
sa ne spui daca putem sa te mai ajutam cu ceva!
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu
_Ralu_ spune:
buna fetele! iata-ma-s din nou pe aici!
am de dat un costumas gros-gros, de iarna din acela de pus pe deasupra. nu e din fash, e pufos asa! are si botosei si manusele si gluga cu urechi de iepurash. e nou-noutz. alexia nu a apucat sa-l poarte deloc ca a primit multe asemanatoare la botez. cred ca inca mai e folositor anul asta ca vad ca vremea e inca rece. e cam pt 3-6 luni. chiar mai mult daca bb e mai micutz! alexia are 5 luni jumate si inca ar incapea bine in el.
in plus mai am un sampon nivea cu musetel pt bb, un ulei johnson's baby, vreo 4 bluzite,un costumas cu tot cu caciulitza subtirel, o pijamalutza,doua body-uri unul grosutz si unul mai subtirel, botosei...toate mici de pana in 4 luni.
daca cineva are nevoie de ele, astept PM.
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
gabrielle74 spune:
bb-ralucutza--am incercat sa ti trimit pm dar nu am putut nu stiu dc.daca inca nu te-a contactat nimeni le-as lua pt fetita rodicai.
danielac spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
buna fetele! iata-ma-s din nou pe aici!
am de dat un costumas gros-gros, de iarna din acela de pus pe deasupra. nu e din fash, e pufos asa! are si botosei si manusele si gluga cu urechi de iepurash. e nou-noutz. alexia nu a apucat sa-l poarte deloc ca a primit multe asemanatoare la botez. cred ca inca mai e folositor anul asta ca vad ca vremea e inca rece. e cam pt 3-6 luni. chiar mai mult daca bb e mai micutz! alexia are 5 luni jumate si inca ar incapea bine in el.
in plus mai am un sampon nivea cu musetel pt bb, un ulei johnson's baby, vreo 4 bluzite,un costumas cu tot cu caciulitza subtirel, o pijamalutza,doua body-uri unul grosutz si unul mai subtirel, botosei...toate mici de pana in 4 luni.
daca cineva are nevoie de ele, astept PM.
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
Ok, te trec in lista! bine ai revenit!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???
_Ralu_ spune:
gabriela ti-am trimis pm.
_Ralu_ spune:
uite adresa mea de mail:
ra_mandache@yahoo.com
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
anangel_lexi spune:
Gabrielle,ai uitat de marsupiul de la noi, asa-i? N-are nimic, eu inca il am daca il mai vrei.
Si am de dat o cutie de Milumil 1, nedesfacuta, de 900 gr, valabila pana in octombrie 2008. Daca e cineva interesat, astept PM>
de Maria Cornelia (20.09.2006)