Pentru copii - (hainute, lapte, cosmetice, etc.)
Raspunsuri - Pagina 32
ralcat spune:
Laura sanatate multa, ai grija de tine si de puiutzi.
Daniela, daca tot e de actualizat listuta, pune-ma te rog cu hainutze pentru 6-9 luni. Deocamdata vad ca fetele carora li se potriveau inca nu m-au apelat asa ca pune-ma pe lista in asteptarea unui semn.
Pupici,
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
Adina C spune:
quote:
Originally posted by hristina
Dragele mele,revin cu o rugaminte de data aceasta mai ampla; pentru un copilas dar si pentru mamica lui.
Este vorba despre o vecina din cartier pe care a descoperit-o sotul cand a umblat cu botezul de Boboteaza si de care i s-a facut tare mila; a avut un sot care a plecat,sub pretextul muncii in strainatate dar ajuns acolo, a uitat-o si pe ea si pe copil; are o fetita de un an si zece luni si traiesc de azi pe maine,doar din indemnizatie,in frig si vai de ele; noi ii mai ducem acum mancare si ce mai putem, dar vroiam sa va rog pentru haine,daca s-ar putea; mamica se va intoarce in doua luni la serviciu si nu are nici cu ce se imbraca,dar nici cu ce scoate fetita afara. Asa ca lucrusoarele pot fi de iarna dar si de primavara sau vara;nu mai conteaza;important este sa le aiba!
Mamica e slabuta ,la vreo 55kg si cred ca 1,62 iar fetita nu depaseste 12-13kg,din ce-am estimat eu.
Daca se poate ,imi dati va rog un semn pe PM sau aici?
Cu multumirile de rigoare, urez bafta in tot ceea ce facem pentru aceste suflete napastuite!
Kasi si Victoria
Buna. Am niste haine de la mine (haina de iarna, niste pulovere), pe care as putea sa le dau (am 1,65 si 53 kg). Daca crezi ca ar fi bune, da-mi un replay.
Adina C spune:
quote:
Originally posted by Elle_seb
Dolcebaby . Ma bucur tare mult ca am putut fi de folos acelei familii. Am vazut si pozele, le atasez mai jos si pe cele pe care le-am facut si eu la Ana Maria.
Acum Ana Maria are trusoul complet: patutz, carutz (pentru care ii multumesc prietenei mele, Mirela) si multe hainutze si jucarii. Intr-adevar, cum a spus si dolcebaby, femeia aceasta spala la mana 2 sau 3 zile pe saptamana hainele pentru toata familia: pantru Ana Maria, pentru cei doi copii mai mare pe care ii mai are, pentru sotul ei si pentru bunicul copiilor. O masina de spalat (neautomata, desigur) le-ar fi de mare ajutor. Poate mai face Dumnezeu inca o minune, prin noi, oamenii, pentru aceasta familie de oameni muncitori si modesti.
Aici sunt pozele de ieri de la Ana Maria:
http://new.photos.yahoo.com/laura_bucharestlife/album/576460762386239129
Te pup, dolcebaby!!
Elle_seb
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos
Elle_seb,
Eu nu prea am timp sa merg (sa cumpar, sa duc), dar daca ai timp sa te ocupi tu (si stii un pret aproximativ), incerc sa fac eu rost de bani si sa ti-i dau/trimit.
Da-mi un semn.
Adina C
vl-ad spune:
quote:
Originally posted by danielac
ne apucam de treaba, dar trebuie ca fetele sa actualizaze donatiile...
Pe mine poti sa ma stergi de pe lista pt ca am dat deja hainutele.
Ieri le-am trimis lui BOCANILA.
Cand o sa mai am ceva lucrusoare am sa revin cu cel mai mare drag.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
hristina spune:
quote:
Originally posted by Adina Cquote:
Originally posted by hristina
Dragele mele,revin cu o rugaminte de data aceasta mai ampla; pentru un copilas dar si pentru mamica lui.
Este vorba despre o vecina din cartier pe care a descoperit-o sotul cand a umblat cu botezul de Boboteaza si de care i s-a facut tare mila; a avut un sot care a plecat,sub pretextul muncii in strainatate dar ajuns acolo, a uitat-o si pe ea si pe copil; are o fetita de un an si zece luni si traiesc de azi pe maine,doar din indemnizatie,in frig si vai de ele; noi ii mai ducem acum mancare si ce mai putem, dar vroiam sa va rog pentru haine,daca s-ar putea; mamica se va intoarce in doua luni la serviciu si nu are nici cu ce se imbraca,dar nici cu ce scoate fetita afara. Asa ca lucrusoarele pot fi de iarna dar si de primavara sau vara;nu mai conteaza;important este sa le aiba!
Mamica e slabuta ,la vreo 55kg si cred ca 1,62 iar fetita nu depaseste 12-13kg,din ce-am estimat eu.
Daca se poate ,imi dati va rog un semn pe PM sau aici?
Cu multumirile de rigoare, urez bafta in tot ceea ce facem pentru aceste suflete napastuite!
Kasi si Victoria
Buna. Am niste haine de la mine (haina de iarna, niste pulovere), pe care as putea sa le dau (am 1,65 si 53 kg). Daca crezi ca ar fi bune, da-mi un replay.
Multam de semnul de viata!
Ti-am trimis mesaj pe PM!
Tinem legatura!
Kasi si Victoria
carminabulina spune:
Am reusit sa citesc toate cele 21 de pagini si tot ce am inteles este ca trebuie sa ajutam si bine facem. Ce NU am inteles este cum se face, cine si pentru cine o face...poate sunt eu cam obosita la ora asta, dar ama vut impresia ca citesc o carte din care lipsesc pagini, multe multe pagini .
Laptele si cerealele le voi da lui Bocanila, sper sa reusesc maine dimineata sa pun pachetul la posta.
Mai ramane marsupiul, dar mai am un port bebe nou de la Baby Care si o paturica care se face scutec...din aceea cu fermoar si capse.
De fapt ce trebuie sa inteleg e ca eu nu trebuie sa-mi fac griji ca lucrurile nu vor ajunge la cei care au nevoie? Cand e nevoie voi fi apelata? Sau trebuie sa fiu mai activa pe forum la acest topic?
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
danielac spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Am reusit sa citesc toate cele 21 de pagini si tot ce am inteles este ca trebuie sa ajutam si bine facem. Ce NU am inteles este cum se face, cine si pentru cine o face...poate sunt eu cam obosita la ora asta, dar ama vut impresia ca citesc o carte din care lipsesc pagini, multe multe pagini .
Laptele si cerealele le voi da lui Bocanila, sper sa reusesc maine dimineata sa pun pachetul la posta.
Mai ramane marsupiul, dar mai am un port bebe nou de la Baby Care si o paturica care se face scutec...din aceea cu fermoar si capse.
De fapt ce trebuie sa inteleg e ca eu nu trebuie sa-mi fac griji ca lucrurile nu vor ajunge la cei care au nevoie? Cand e nevoie voi fi apelata? Sau trebuie sa fiu mai activa pe forum la acest topic?
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Iubita, ai inteles destul de bine!
noi trecem pe lista, fetele care isi ofera ajutorul si ce au de dat si pe alta lista pe cei care solicita acest ajutor pentru ei sau pentru cineva din jurul lor!
logic este ca cel care vrea sa primeasca ceva sa spuna aici de ce are nevoie si daca vede in lista ca exista lucrurile de care are nevoie sa trimita un PM persoanei respevtive si sa stabileasca detaliile!
nu stiu daca am fost prea coerenta, scuza-ma!
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu
putzuruca spune:
Danielac, te rog sa ma stergi de pe listuta cu patutul. Il va lua tot o membra DC, Elsy M.
Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by Adina Cquote:
Originally posted by Elle_seb
Dolcebaby . Ma bucur tare mult ca am putut fi de folos acelei familii. Am vazut si pozele, le atasez mai jos si pe cele pe care le-am facut si eu la Ana Maria.
Acum Ana Maria are trusoul complet: patutz, carutz (pentru care ii multumesc prietenei mele, Mirela) si multe hainutze si jucarii. Intr-adevar, cum a spus si dolcebaby, femeia aceasta spala la mana 2 sau 3 zile pe saptamana hainele pentru toata familia: pantru Ana Maria, pentru cei doi copii mai mare pe care ii mai are, pentru sotul ei si pentru bunicul copiilor. O masina de spalat (neautomata, desigur) le-ar fi de mare ajutor. Poate mai face Dumnezeu inca o minune, prin noi, oamenii, pentru aceasta familie de oameni muncitori si modesti.
Aici sunt pozele de ieri de la Ana Maria:
http://new.photos.yahoo.com/laura_bucharestlife/album/576460762386239129
Te pup, dolcebaby!!
Elle_seb
Elle_seb,
Eu nu prea am timp sa merg (sa cumpar, sa duc), dar daca ai timp sa te ocupi tu (si stii un pret aproximativ), incerc sa fac eu rost de bani si sa ti-i dau/trimit.
Da-mi un semn.
Adina C
Adina C, este minunat! Sunt sigura ca acea mamica o sa fie fericita cu un astfel de ajutor! Eu am vb la tel cu Dolcebaby si ne-am gandit sa punem bani si s-o luam. Dintr-o prima vizita cu google am estimat o masina de spalat neautomata la mana a doua undeva intre 1 mil si 1,5 mil.
Elle_seb
BOCANILA spune:
Vl_ad a ajuns pachetul de la tine.Multumesc din inima
Rlacatis....fetele mele au cizme noi.Multumesc pentru tot sora mea draga.Stefan era in culmea fericirii...ca de altfel noi toti
http://www.ringo.com/profile/cocuta_alisor.html
unde dragoste nu e,nimic nu e...