Pentru copii - (hainute, lapte, cosmetice, etc.)

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Bocanila, sunt foarte furioasa pe cei de la posta, in viata mea nu cred ca am mai simtit atata umilinta . A trebuit sa am hartie maro si sa fie legat cu sfoara pachetul. Am cautat de-am albit hartie maro, sfoara gasisem intre timp, da hartia neam
Pentru ca era tarziu deja nu am mai incercat si la alt oficiu postal dar maine o sa mai merg la cateva. Sau sa incep sa caut intai hartie maro ? Pe bune...e de rasul curcilor.
Pana la urma o sa-ti trimit cu curier rapid ca sa nu-mi mai bat capul cu ia hartia nu-i hartia,,, pe bune.
Te pup.
Daniela, saru'mana de raspuns. Pana la urma nu-i chiar atat de greu pe cat am crezut .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Carminutza cunosc problema si eu m-am lovit de ea am mai stat si vreo ora si ceva la rind ca erea de sarbatori

Hirtie maro si sfoara gasesti sigur la librarie

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariarusu spune:

danielac trece-ma si pe mine din nou pe lista cu ghetutele de iarna 3-4 ani f calduraose ,si niste hainute ramase de la baiatul meu de la -4 ani.

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

fetelor sunteti minunate!!!

va multumesc ca existati!

fac imediat actualizarile! sa ma trageti de maneca daca uit ceva !

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mai dar ce liniste pe aici la ajutoare....sa inteleg ca toata lumea e pe teren ?
Am pus si eu azi pachetul pentru Bocanila, evident fara hartie maro si sfoara ca l-am trimis prin curier rapid. Asta asa sa moara Posta Roamana de ciuda .
Am vazut si bebelusul "nascut in decembrie" al lui buburuzica. Este un bebe foarte mic gingas si dragalas.

De oferit mai am

• marsupiul
  • port-bebeul, dar nu stiu cat ca deja cred ca exista o cerere
  • si o paturica gen plic, de dormit, vernil si noua

Noapte buna!!!

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

[font=Georgia]Mai dar ce liniste pe aici la ajutoare....sa inteleg ca toata lumea e pe teren ?
Am pus si eu azi pachetul pentru Bocanila, evident fara hartie maro si sfoara ca l-am trimis prin curier rapid. Asta asa sa moara Posta Roamana de ciuda .

De cand e povestea cu hartie maro si sfoara ca eu toate pana acum le-am trimis cu hartie alba si fara sfoara si a fost ok; lamureste-ma sa stiu ce fac.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

[quote]Originally posted by carminabulina

Mai dar ce liniste pe aici la ajutoare....sa inteleg ca toata lumea e pe teren ?
Am vazut si bebelusul "nascut in decembrie" al lui buburuzica. Este un bebe foarte mic gingas si dragalas.

De oferit mai am

• marsupiul
  • port-bebeul, dar nu stiu cat ca deja cred ca exista o cerere
  • si o paturica gen plic, de dormit, vernil si noua

Noapte buna!!!

prietena mea v-a naste luna asta are nevoie de cosmetice ,pampers si hainute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina C spune:

Elle_seb,

Da-mi un PM sa vedem cum facem cu banutii, ii am la sfarsitul saptamanii asteia. M-am uitat scurt pe net si am vazut ca sunt si masini second automate cu garantie la vreo 2-3 mil. Vezi ce gasesti.

Adina C

[/quote]

Elle_seb,

Eu nu prea am timp sa merg (sa cumpar, sa duc), dar daca ai timp sa te ocupi tu (si stii un pret aproximativ), incerc sa fac eu rost de bani si sa ti-i dau/trimit.

Da-mi un semn.

Adina C
[/quote]

Adina C, este minunat! Sunt sigura ca acea mamica o sa fie fericita cu un astfel de ajutor! Eu am vb la tel cu Dolcebaby si ne-am gandit sa punem bani si s-o luam. Dintr-o prima vizita cu google am estimat o masina de spalat neautomata la mana a doua undeva intre 1 mil si 1,5 mil.

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BOCANILA spune:

Carminabulina astazi am primit pachetele de la tine.Multumesc mult pentru tot.Sau bucurat fetele si mama lor.Din partea noastra multa sanatate

Si de la stefan

http://www.ringo.com/profile/cocuta_alisor.html
unde dragoste nu e,nimic nu e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariarusu spune:

danielac
revin din nou cu o rugaminte, lucrusoarele pe care le am adunate le voi trimite maine ,la biluta 28 pentru gemenii de care are grija,
am sa adun altele pt lista, te anunt cand si ce voi avea , pana atunci va pup pe toate

Mergi la inceput