Pentru copii - (hainute, lapte, cosmetice, etc.)
Raspunsuri - Pagina 31
danielac spune:
quote:
Originally posted by jojo_miha
Buna seara,sper ca am scris unde trebuie,as vrea sa ajut un copil,sa-l botez si sa-i port de grija cum se cuvine unui finut,dar nu vreau sa fie tigan.Eu sunt casatorita si am 3 bebelusi plecati la cer si de aceea imi doresc sa vad macar un finut,crescand.
Miha, ai trei ingerasi??? O, Doamne! si ai vreun copilas aici pe pamant?
uita-te in lista de pe prima pagina si ai sa vezi care sunt copilasii care au nevoie de ajutor!
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu
mari_paun spune:
danielac,
da-mi adresa ta inca o data pe PM...trimit jucarii de la Ema si ceva incaltaminte...
apoi trimiti cui crezi...mi-e greu sa aleg pt ca sunt multi copii care au nevoie de jucarii haine si incaltaminte...
pupici
ajutati la terapia pentru Ema
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
apisica spune:
Buna,
NU am reusit sa mai intru pe aici...
Am un premergator folosit dar bun si ceva hainutze dar micute pe la 4 luni.
Cum procedez?
ralcat spune:
Buna,
Am mai primit de la una din mamicile de pe forum hainutze de la baietelul ei. Si pentru ca sunt pentru varsta de 6-9 luni m-am gandit ca sunt potrivite pentru baietelul lui Trinity, pentru gemenele lui Tzuna sau Ana Maria lui Dolcebaby.
Deci, fetele, va rog care din voi considerati ca va sunt utile, va rog da-ti-mi un pm fie cu modul in care ne putem vedea, fie cu adresa unde vi le pot trimite. Nu sunt foarte multe asa ca prima care da un semn le va primi.
Pupici la fete inimoase,
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
danielac spune:
quote:
Originally posted by mari_paun
danielac,
da-mi adresa ta inca o data pe PM...trimit jucarii de la Ema si ceva incaltaminte...
apoi trimiti cui crezi...mi-e greu sa aleg pt ca sunt multi copii care au nevoie de jucarii haine si incaltaminte...
pupici
ajutati la terapia pentru Ema
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
Mari, scuze ca abia acum am vazut mesajul tau!
iti trimit adresa mea fara probleme, dar stai sa vad daca nu gasesc o mamica de aici care sa aiba nevoie de ele si sa le poti trimite direct!
te anunt imediat ce aflu!
danielac spune:
quote:
Originally posted by ralcat
Buna,
Am mai primit de la una din mamicile de pe forum hainutze de la baietelul ei. Si pentru ca sunt pentru varsta de 6-9 luni m-am gandit ca sunt potrivite pentru baietelul lui Trinity, pentru gemenele lui Tzuna sau Ana Maria lui Dolcebaby.
Deci, fetele, va rog care din voi considerati ca va sunt utile, va rog da-ti-mi un pm fie cu modul in care ne putem vedea, fie cu adresa unde vi le pot trimite. Nu sunt foarte multe asa ca prima care da un semn le va primi.
Pupici la fete inimoase,
ralcat am primit pm-ul tau! e bine cum zici, dar trebuie sa ne organizam!
Fetelor, adunarea, va rog din suflet sa actualizati lista de ajutor, sa vedem cine ce mai are de dat din cele scrise pe acolo!multumesc!
ralcat spune:
Pai ne, ca doara daca tot facem ceva, s-o facem cum trebe, nu?
Stiu ca nici una din noi nu are excedent de timp si toate suntem pe fuga, dar cred ca ne putem organiza un pic daca incercam.
LauraNicole spune:
Scumpelor , la mine nu e vorba de timp numai ci si de sanatate .De o saptamana sunt tintuita la pat cu tot cu copii de o gripa nenorocita care imi arde ochii-n cap .Cum imi revin ceva mai mult cum revin , ok?
.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u
carminabulina spune:
Buna seara
Pot sa donez si eu 2 cutii lapte NAN 2, 2 cutii cereale Nestle (orez, porumb si tapioca), 1 cutie cereale Baby Hero (orez si porumb-4luni), un marsupiu, diverse hainute 0-6 luni, mai mult de vara.
Banuiesc ca cine se ocupa inde-aproape de cazuri stie cine si ce are nevoie. Sunt disponibila la orice ora.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
danielac spune:
Laura, sanatate multa!
Ralu, ne apucam de treaba, dar trebuie ca fetele sa actualizaze donatiile...
Carmi, bine ai venit!