Grup de suport pt.slabire 5 Kg.
Raspunsuri - Pagina 26
ancadragoman spune:
fetelor asta da rasfat cu ciocolata si bomboane.
Eu nu am curaj ca precis pun inpoi kg date jos.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
ancadragoman spune:
Olim asa da ....hai ca te iertam....si poate vine si bb....
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
acina spune:
vin si eu la raport.
Am 60,5 kg , ma simt bine ca a mai scazut sunca . Dar am fost agitata si cred ca din cauza strsului. Ca de mancat am mancat numai prostii.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
janini spune:
buna tuturor!![]()
eu ma simt mai bine, ca am reusit ieri sa fiu "cuminte", adica multa apa, un grepfruit, 2 oua fierte si o bucaticuta mica de branza!
astazi o cafea, un grepfruit si fulgi de porumb, iar cand ajung acasa de la serviciu o sa ma "delectez" cu 2 felii de paine graham cu salata de vinete(fara maioneza)!
va pupik si mai vorbim fetelor
ancadragoman spune:
Buna fetele,intru si eu sa va salut .
Astazi o sa am o cura super ptr ca sunt deranjata la stomac si mi-e frica sa mananc ceva...deci tot raul spre bine...
Nu m-am cantarit azi ,dar maine dau raportul si eu
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Sorina-Alexa spune:
Buna dragelor,
Azi sunt cuminte,am mancat 2 sandvis-uri cu paine dietetica si cafea.Ieri nu prea am fost,ca am mers cu sotu' si prietenii la film si am mancat popcorn care nu mergeau decat acompaniate de un pahar de Cola(de 750ml)
.Dar am renuntat la cina,in schimb, si am facut si sport si dim.,cand m-am trezit,aveam abdomenul ok,chiar au scazut sunculitele vizibil.
Si inca o victorie:ma cuprinde rochia care imi doresc s-o imbrac de Craciun,care nu ma mai cuprindea
,sunt fericita!
Olim,ce pofta mi-ai facut!!
Spor la treaba aia![]()
O zi buna tuturor!
ellej spune:
Olim, iti tin pumnii. Sa stii ca mie bebe mi-a venit de mos. Culmea e ca imi propusesem sa raman pana la sfarsitul anului si am ramas gravida chiar in decembrie, in 2004.
Pentru sfarsitul de an imi propun macar sa ma mentin
, ca de slabit... Poate in 2007
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

rafaelo si iarasi